![]() |
1. תפסיקי לפרסם פה תמונות של אימא שלך!, את באמת לא שמה לב שכולם פה סוטים (אני בראשם אגב)
2. את לא פחות יפה מאימא שלך, רואים מאיפה קיבלת את היופי, חן והיגזרה, את עוד גודלת, בנות מגיעות לסוף הבגרות בגיל 21 לעומת בנים שהם 18, אל תדאגי לדעתי הציצי עוד יגדל ועוד דברים ישתנו לטובה, את עוד תראי. 3. שבת שלום. |
ציטוט:
1. חח נו למה לא? שתראו שעוד קיימות נשים שאכן מתעננינות בפיטנס בארץ, ושתראו איך גוף של אישה עובדת בת 40, יכול להיות שווה פי מיליון מאשר בחורה צעירה בת 18. 2. תודה רבה:)) בגנטיקה של הגוף אני בדיק כמו אמא שלי, בפנים אין בכלל דימיון. מהציצי לא אכפת לי, תמיד יש ניתוחים:) 3.שבת שלום:jockey: |
חחח סנדרה הפרצוף שלך נראה כאילו עברת העמסה עם קריאטין במשך שנה:clap: :XDemoticon:
חחחחח סתם אבל זה חמוד כזה...בייבי פייס |
ציטוט:
גם אם לאימא שלי היה גוף כמו למירי בוהדנה עדין לא הייתי מעלה פה תמונות שלה בשביל להשוויץ, כי לעיתים כאמור יכול להעשות בזה שימוש לרעה. בכל אופן, זה עיניין שלך, והשיקול שלך. 2. אין על מה. 3. תודה. |
ציטוט:
יש לי פרצוף עגול כמו התיק שלי D: התלוננתי לאמא שלי, שקבלתי ממנה רק את החסרונות ואת היתרון היחיד- הפנים הארוכות שלה, היא לא יכלה לתת ליD: יש לי פרצוף של אוגר=\ נעשה שאיבת שומן מהפנים או משהו D: |
חח אבל אוגר חמוד
P: אני אבקר פעם בב"ש אם את מבטיחה לי את הסקוואטים שהצעת לי קודם ;] מבטיחה? |
ציטוט:
|
בואנה איזה דיבור אינען דינאק בת 14..
|
חחחחח אמא שלך כוסית חושרמוטה יחסית לאחת בת ארבעים... את גם בסדר.. חחחחח Xd
|
את יודעת שאת בפורום של גברים כש:"את מפרסמת קצת תמונות אם אמא שלך ואת מקבלת 13 עמודים של תגובות"
|
ציטוט:
|
תיקון - את יודעת שאת בפורום של גברים כש:"את מפרסמת קצת תמונות אם אמא שלך ואת מקבלת 13 עמודים של תגובות תוך20 דקות"
|
sandrik צטט:
במקור פורסם על ידי dstyle חח אבל אוגר חמוד P: אני אבקר פעם בב"ש אם את מבטיחה לי את הסקוואטים שהצעת לי קודם ;] מבטיחה? חח תשמור עלי בסקווט D:? נשמע טוב:whistle: :] |
ממממממממממממממממממממממממממ....... ננננננווווווווווווווו
בע דיי אני חייב לרשום את זה אחרת אני לא ירדם בלילה , מילללללללללללללףףף :< ברוך השבה לפורום :) |
ציטוט:
עכשיו גילית על החברה שלך אני מקנאאאא :wiggle: |
ציטוט:
חחח זוכרים את היום הראשון שלי פה?! מישהו אמר שנאי לא אשרוד יותר משבועיים |
וואי איזה הפתעה,היא פתחה פוסט והוא מלא בספאמים?
צאו קצת בחוץ אנשים..יש בנות לא רק באתרי סקס ובפורומים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כן אדוני הסרסור |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ