![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
לילה טוב שיהיה. |
.. אלוהים יודע
|
ציטוט:
|
ציטוט:
פיספסת את הפאנץ' לגמרי... |
ציטוט:
|
ציטוט:
עורך מיד.. |
חח איך ארבל תמיד מצליח להרגיע תדברים פה !! חחח עכשי אני מסתכל על התגובות ורק צוחק
|
החלטה חכמה של צוות המנהלים..!
אני שמח שהפורום יהיה נגיש לקריאה, ורק הכבדים יגיבו בו, זה בדיוק מה שרציתי שיהיה בהתחלה. ככה לא יווצר ספאם, הרמה תעלה ואנשים ישקיעו בשביל להיכנס, והפורום רק יתפתח, ובנתיים בזמן הזה אנחנו נוכל להחכים מהמידע שיכתב בפורום Vip, בקיצור כל הכבוד לצוות על ההחלטה... לילה טוב שיהיה ! |
זה באמת חכם לעשות !! כל הטובים כותבים במקום אחד ואנחנו גונבים להם תמידע
|
ציטוט:
אתה מתנהג כאילו אני המנהל היחידי שהגיב פה ... הדאגה של צוות המנהלים היא הישתפרות במצבו הכללי של הפורום בשבילכם אנחנו כולנו יכולים לדבר רק בטלפון ולחלוק אינפורמציה אחד עם השני ,אבל מה יצא לנו מזה ? גם אם זה לא תמיד ברור לעין ,אנחנו חושבים עליכם כמשתמשים ועל רווחת הפורום כולו בכל החלטה והחלטה שאנחנו לוקחים ,לפעמים אנשים יפגעו מזה ,אבל ככה זה ,אי אפשר לרצות את כולם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
והם עדין עושים כדי שאנחנו לא נרגיש רע <-- עריכה אבל מה ששונה מהכל שלך יש גישה טובה תמיד (כן כן תמיד ) שעם היציאות שלך ואתה תמיד בא בזמן הנכון שכולם כבר עייפים חח ואז פשוט יש לציין שיש לך תגובות מרגיעות ! |
על כמה מתערבים שאם עכשיו מישו פותח פוסט על איך אני מנפח את הריבועים בבטן כולם עונים לו יפה פתאום? :jockey:
|
תנסה ותראה...
אני חותם לך.. |
חחחחחחח
|
ציטוט:
האופציה החדשה שנפתחה ממש היממה הרבה משתמשים. וכן..התגובות יתחילו להיות יותר רציניות סה"כ,מה המטרה של כל העניין? |
המשתמש הבא שפותח פוסט על איך לנפח את הריבועים בבטן מקבל ממני אישית כרטיס להישתלמות בנושא אימון גופני באוזקביסטן. :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ