ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   תמונות|9weeks out (https://israelbody.com/showthread.php?t=80389)

אלברט ברכה 10-10-13 11:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the pharmacist (הודעה 1175332)
זה לא כל כך מדויק כי שינו עניין פעוט של איכות שריר ( שזה הדבר העיקרי שמבדיל בין הרמות, לדוגמא באולימפיה 212 הם שוקלים 90+ ונראים 110 ). הוא יכול לשקול רק 3 קילו פחות מסהר אבל להראות 15 קילו פחות ממנו.

גם אם הוא ישקול כמו סהר הוא ייראה לידו כמו הבן שלו.
סהר אמנם ירד הרבה אבל הגיע מאוד חטוב ויבש ואני לא רואה את אליק מתקרב לזה.

אני חושב שזו זילות של הבילדינג לעלות ככה לתחרות.
באותו אופן שאני לא ארצה לראות את נבחרתה עיראק במונדיאל, לא חלילה כי הם ערבים, אלא כי הם לא ברמה גבוהה, כך אין מקום לאנשים שמתאמנים יומיים.

the pharmacist 10-10-13 12:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אלברט ברכה (הודעה 1175335)

באותו אופן שאני לא ארצה לראות את נבחרתה עיראק במונדיאל, לא חלילה כי הם ערבים, אלא כי הם לא ברמה גבוהה, כך אין מקום לאנשים שמתאמנים יומיים.

בעניין עיראק זה החלטה של פיפ"א אם אני לא טועה יש בתים של נבחרות באירופה,אסיה, אפריקה, דרום אמריקה כי המונדיאל גלובלי.

אני אישית חושב שהבילדינג בארץ במגמת עליה אולי עוד כמה שנים אפשר יהיה להגיד שהרמה (לפחות לפי התמונות שהציג) לא מתאימה. אבל כרגע עדיין לא.

לא לשכוח דבר חשוב שהטובים ביותר בארץ בבילדינג יפסיקו להתחרות בארץ וייצאו לחו"ל כך שכל פעם תהיה מעין רגרסיה.

EliC 10-10-13 13:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מנחם בגין (הודעה 1175334)
בואהנה, אתה עף על עצמך

אתה כרגע ברמה שעם קצת שיפור יכול להתחרות בשכונה, לא יותר מזה.

תתעסק בבגרויות ילד.

הייתי שמח להתעסק בבגרויות אם לא הייתי מסיים איתם לפני שנתיים כבר.. :)
ציטוט:

פורסם במקור על ידי gorneo1 (הודעה 1175330)
אני מזכיר לכולכם שלא רק אני אומר, גם רוב הגדולים אמרו וגם סהר בעצמו אמר שהוא יירד יותר מידי [משמעותית] לתחרות... [אבל מזה לומדים]

אני לא מגן על הילד [אלי] אבל לכל אחד מגיעה הזדמנות להוכיח מה הוא שווה

אלי, לדעתי אתה צריך לשאוף לרדת לאזור ה65 ייבש ממש לפני תחרות אין סיכוי שיראו עליך משהו בלי זה.
ב' החברה פה צודקים אתה באמת לא מוכן 100 אחוז ואין לך מספיק שנים מאחוריך של בניית מאסה, ובלי קשר אין מספיק מאסה.

אבל אם אתה עולה רק בשביל הנסיון והלמידה במטרה להתקדם משם ולהבין יותר לעומק את התורה שנקראת בודיבילדינג אז שיהיה בהצלחה.

אתם ממש לא יודעים להעריך משקל..
כרגע אני שוקל 77 ודי חטוב, 7 קילו זה המקסימום לדעתי שאצטרך עוד לרדת, כמו שאמרתי נחיה ונראה.. 12 קילו זה יותר מדי וזה יתלווה בשריר אם דבר כזה יקרה.
מה זה 'לא מוכן?' אני עולה בפאקינג קטגורית נוער, שם זמן משחק פאקטור, לאו דווקא הגודל שלך , אתה מביא את הכי טוב שלך כי אתה עוד ילד, אין מה לעשות, ומבחינתי אני הולך להביא את הכי טוב שלי ולסגור לעצמי חוויה לחיים.
כ

gorneo1 10-10-13 13:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אלברט ברכה (הודעה 1175335)

אחי, בינינו, זה כי הם ערבים!

ואלי שיהיה בהצלחה, לדעתי אפשר להפסיק את הדיון פה, תעלה רק תמונות מהתחרות שנראה מה נהיה בסוף...

EliC 10-10-13 13:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gorneo1 (הודעה 1175338)
אחי, בינינו, זה כי הם ערבים!

ואלי שיהיה בהצלחה, לדעתי אפשר להפסיק את הדיון פה, תעלה רק תמונות מהתחרות שנראה מה נהיה בסוף...

עדכון הבא עוד שבועיים וחצי ככה.. החיטוב זז ממש מהר עכשיו כי הפחמימה נהייתה נמוכה.. אז עוד שבועיים יהיה מעניין יותר :)

Raw 10-10-13 14:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אחלה גבר (: (הודעה 1175013)
איזה וויכוח מיותר ודבילי. הישראלי היפה ממש.

תאחלו בהצלחה לבן אדם. כל אחד עושה מה שטוב לו בדרך שטוב לו. אתם יכולים לתת טיפים יכולים קצת לייעץ אבל אתם מגיעים לרמות שהם כבר מגעילות, תראו לאן אתם מגיעים

שונא תאנשים האלה שאומרים הישראלי היפה ימתנשא :):):):):):) בתחת

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:39.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ