![]() |
הבעיה של רוב האנשים שאומרים שהם על חומרים כי הם לא מצליחים להתקדם כמעט אז הם ישר זורקים חומרים חומרים
זה רמה של חומרים??? אתם יודעים מזה בנאדם שלוקח חומרים בכלל?? זה אפילו לא מתקרב לרמה הזאת לא כל אחד שקצת התפתח וניהיה לו קצת ידיים וגב הוא על סטוריאידים מספיק לדבר שטויות אנשים מספיק ניהיה עצוב המצב הזה. |
ציטוט:
|
בטח גבר שאומר תאמת ויודע לפרגן מאשר קנאי שאומר סטוריאדים על כל בנאדם שני שגודל עם קצת תוצאות.
|
ציטוט:
אני חייב ללשמוע אותך אומר את זה אתה הורג אותי עם התגובות שלך בזמן האחרון |
ציטוט:
כולם עושים אותם ומצפים ליותר מידי מה שקורה בפועל מי שיודע להתאמן ולאכול מפציץ ומקבל מחמאות מוזרק |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אם אתם חושבים שזה תוצאות
מעניין מה תגידו בחיטוב:s מחר מתחילים |
ציטוט:
כאילו ממש טיפש....לא בקטע של לקלל אותך אלא בקטע של להציב עובדה- היכולת השיכלית/חשיבתית שלך לוקה בחסר |
אני לא טיפש אתה פשוט לא מחבב אותי בלשון המעטה כבר כמה שנים אז קשה לך להסכים עם הדעה שלי שהיא הנכונה חחח.
|
ציטוט:
|
לא יעזור שום דבר הבחורים שהוא העלה תמונה שלהם בחיים לא נגעו בחומרים זה לא רמה של אנשים שלוקחים ולמה שילדים בני 17-16 יגעו בחומרים כמה צריך להיות מפגר בישביל לעשות את זה?
והשינויים אפשרים עם יודעים להתאמן ולאכול . |
'דה וואן', כולם פה צודקים במה שהם אומרים עליך, לא בקטע רע, אתה באמת לקק וגם טיפש או שזה נובע מתמימות.
עשית מעניין הסטרואידים יותר מדי רעש, יש ים פוקים שמזריקים ואפילו לא רואים עליהם, אני מכיר ויודע על כמה באופן אישי. וגם ילדים בני 17-18 שמשתמשים בדיבול לא חסר, אז כמו שאמרתי או שאתה תמים או שאתה מפגר, אחד מן השתיים. |
במקרה הספציפי הזה הילדים לא לוקחים חומרים חאלס אני לא מבין מה מוזר באיך שהם נראים לאחד טבעי?
חסר טבעים שנראים פי 500 יותר טוב מהם? למה ישר סטוריאדים. |
אתה היית the one?
|
ציטוט:
אכן וגם דה טוו שהיה אחריו:) מתגעגעים לתקופות של פעם בפורום אה:1: |
מה לא מובן אמרתי שהם לא לוקחים כלום
למה אתם ממשיכים לדון בזה אני לא מבין תסגרו תעניין ותתעסקו בתוצאות שלכם |
ציטוט:
עזוב את זה אני לא מאמין למה שהוא אמר שהם עשו את זה בחודשיים כי בחודשים אין מצב להגיע לכזאת מאסה ולכזה חיטוב אפילו עם החומר הכי חזק שקיים בשוק |
ונניח שהם לוקחים
למה להתבייש בזה? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ