![]() |
ציטוט:
|
הכול תלוי צריך לנסות ולראות
לכול בנאדם פרופורציות שונות ואיזורים חלשים שונים קצב התאוששות שונה אני במסה לא מצליח להתאושש מ 5 אימונים רק 4 במקרים חריגים של חוסר סמטריה אפשר להכניס עוד אימון למסה בשביל להתמקד יותר בשריר החלש או שלהוריד עומס משרירים דומיננטים בדרך כלל לא צריך ,האידאל זה 4 למסה אבל בסופו של דבר לכולם גוף שונה בדיאטה נגיד אני עושה abcde ישר ולקראת הסוף abcdef אפילו |
ציטוט:
http://www.youtube.com/watch?v=9mz0RueQAQo&feature=plcp |
בנץ' וסקואט כן
דדליפט לא עושה ושוב אתה נלחם פה אל שטויות הבן אדם נירא כמו נוד ,רזה מת מזה נותן לו סקואט 240?! :) זאת לא המטרה שלי שוב למה אתה עדיין מזיין במוח טבעי לא טבעי? |
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מה אתה מביא לי תאנורקס הזה? בסקואט ובבנץ' אני יותר חזק אל תבקש סרטונים אל בלבל לי במוח אתה מביא לי פאוורליפטרים משווה אותם עליי ? למה בידיוק? |
:):):):) מה אתם משווה pl ל bb?
אין פה השוואה. אתה מתכוון לתוכניות כוח vs תוכניות "בילדר" - תדייק |
מתאמני הכח לא צוחקים על בודיבילדרים כי הם לא הגיעו להישגים - הם צוחקים עליהם כי הם מזכירים גייז.
|
להיות שמן עם כרס אבל חזק זה יפה אחי???
|
לא יודע, אני לא מתאמן כח, אין לי כרס ותאכלס גם לא כזה חזק (אלא אם מחשיבים את רמת הכח +- של רוב מתאמני הכח בפורום כחזק)...
אני אסכם את זה ככה - בשני התחומים יש אנשים שהגיעו לאנשהו ואנשים שהפה שלהם עושה להם בושות. אני בא מתחום שהוא אף אחד משניהם, לכן פשוט כיף להטריל את הקטגוריה השנייה מהנ"ל :) |
אמרת שבגלל שאתה חזק זה מוכיח שabcd זה תוכנית לכולם.מה שלא נכון מבחינה מדעית אבל לא משנה.
אז הראתי לך שאתה לא יכול להיות חזק כמו בחור שעשה תוכניות כוח כמו שצריך. אגב נכון בלי סרטונים להוכיח מבחינתי הסקוואט שלך 80 קילו לrm1 והבנץ , אתה יודע מה בנץ אני מאמין לך זה הדבר היחידי שבילדרים עושים במכון כמו שצריך (בערך) |
דני איזה תרגילים אתה עושה לגב?
אני עושה bor,רואו עם דמבל ופולי אחיזה הפוכה לפנים..הגב עבה יותר אבל לא מתרחב לצדדים תן איזה טיפ |
חח דני אתה ממש חמוד, באמת :)
אתה מבין שאתה אחרי 200 סייקלים נכון? חח דבר איתי משקלי עבודה שלך, ונוסיף את העובדה הקטנה שאתה אחרי 25698028 סייקלים וכנראה שאני יותר חזק עדיין :) |
ציטוט:
בסייקל של רוחב אני מתחיל אם מטח 3 סטים נקי שניה בכיווץ כמה שיותר לבודד את הגב אחריו 3 אחיזות פולי רחב הפוך וצמוד מטח תעבוד כמה שתוכל אתה לא אמור לעבור ת 10 חזורת אם טכניקה מושלמת תחזיק שניה אחת למאלה פולים 12-15 חזרות אותו דבר כמה שיותר לבודד את הגב תחזיק שניה אחת אל החזה ותעלה לא ליישר מרפקים אני עושה שבועיים רוחב, 3 שבועות עובי ככה עושים בנט אובר http://www.youtube.com/watch?v=vGNW7tYwTiY תחזיק שניה מתחת לפופיק |
תרגילי בסיס לגב זה
פולי עליון אחיזה הפוכה פול אובר בשיפוע שלילי ובנט אובר |
ציטוט:
אתה עושה צחוק? סייקל מסה אחד עשיתי כול חיי לא נגעתי עוד בטסט טרן או דקה המקסימום שליה יה בולדנון 400 לשבוע אחי תחזור בעצמך תפסיק לקנא ,תתחיל להזריק תבין שבלי שכל לא תתקדם לשום מקום |
וואו דני אין לי מושג אחרי כל מה שכתבת איך אתה כותב למישהו אחר שבלי שכל הוא לא ייתקדם לשום מקום, תראה לאן אתה הגעת...
|
דני, באמת, כמפתח גוף ישראלי, אתה נראה טוב באמת, בלי שום ציניות,
אבל אתה קצת קופץ מעל הפופיק, אתה 4 סייקלים כבר, ואני בספק אתה יותר חזק ממני במשו חוץ מבנץ ואני טבעי, שתכלס מתאמן ברצינות מאז שהשתחרר שזה שנה ו 7 חודשים, אז בוא ניכנס לפרופורציות, אני אשאר בברזלים ואתה תישאר עם הספידו והשעווה. דרך אגב דני לא בקטע מזלזל פשוט לאור מה שאתה אומר, זו או שאתה שוכח נקודות מסויימות או שאין לך פשוט מושג, אבל סייקל "מאסה" מעלה אותך פלוס מינוס ב20-30% מהכוח... |
ציטוט:
תנסה ותדע חומרים לא עושים אותך צ'אמפיון כמו שכולם חושבים תפסיק לבוא לפה ולהנסות להשתוות לי תתעסק בפורום כוח שלך תעשו שם תחרויות עד מחר תמונות בחיטוב במעיל ,סרטונים של אוראו ,צ'יטים בסקואט מה שבאלך באמת רק לך מפה עזוב אותי בשקט תן לי לעזור לאנשים שבאמת רוצים ללמוד ואל תהרוס את האשכול הזה אתה גם ככה לא מבין כלום בפיתוח גוף,חומרים,אימונים או תזונה ( של :):):):):):):):):):):)) ma ata ose po !!@!@!@!@ לכו כבר |
לא אמרתי צ'אמפיון, אמרתי את האחוזים שהספרות מדברת עליהם.
בקיצור שיהיה יום טוב, אני רואה שאתה לוקח את זה קשה מדי וזה עובר את גבול הטעם הטוב. |
:) סוף סוף
אני יבוא לבקר אותכם בפורום כוח אל תדאג |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ