![]() |
ציטוט:
למה שאני אצחק עליך? אני אפילו קראתי את התגובה שלי שוב ועדיין לא יכולתי למצוא משפט שעשוי ללצחוק עליך. |
ציטוט:
חחח וואלה הייתי מת כבר אם זה היה פוגע חח! אני מרוקאי |
יצירת כל אבקות החלבון האלה זה בתהליך כימי, עדיף לאכול אוכל טבעי ולא איזו אבקה מעובדת..
|
ציטוט:
אם אני לא טועה לוקחים את החלבוני ביצים חלבוני גבינה מייבשים אותם ואז טוחנים אותם לאבקה.. |
ציטוט:
הגוף חייב להפטר מהקבוצה האמינית שיש על חומצות אמינו שצורכים כיוון שהיא טוקסית לגוף. התהליך הזה , שנקרא מעגל האוריאה , מתרחש בכבד ובכליה בלבד. ציטוט:
זה פשוט מצחיק כל פעם מחדש לשמוע אנשים שלא רוצים דברים לא "טבעיים" , בזמן שהם כותבים במחשב , נוסעים במכוניות , יש לנו אור בלילה כשאמור להיות חושך , אנחנו יכולים לדבר אחד עם השני כשאנחנו על יבשות שונות.. אנחנו לא חיים בעולם "טבעי" , אפשר לצאת מהסרט. |
ציטוט:
סבבה אחי כנראה לא הבנתי את התגובה שלך נכון. |
ציטוט:
כל אחד פה קרא מאמר או שניים בחיים שלו וישר חושב הוא פרופסור. תשמע אני משתמש באבקות, ואני בעד זה אבל הבחור צודק, אין לך לדעת מה דוחפים לשם. הרי עם הכל היה 100% כמו שצריך זה לא בדיוק רווחי לחברה נכון? בדיוק כמו שבברים מערבבים משקאות עם דברים זולים בדיוק אותו הדבר כאן אל תהיה תמים. אז תמיד עדיף אוכל "אמיתי" על פני אבקות וגיינרים למיניהם הכל שאלה של נוחות. לא לכולם יש זין להכין X ארוחות, לא לכולם יש זין לטחון אוכל ישר אחרי האימון, לא לכולם יש קיבה מספיק גדולה בשביל לאכול X גרם אוכל מוצק ביום. ככה שאם אתה יכול לאכול אוכל אמיתי טוב מאוד, אם לא אפשר לתסף אין בזה רע אבל בכל מקרה צריך לבדוק האם האפשרות הראשונה אפשרית. כל זה בלי בלי להזכיר את העניין של המחיר המופקע כן? |
1. איך הסקת שזה לא יהיה רווחי לחברה אם הכל יהיה 100%?
2. איך אתה יכול לדעת שבקוטג' יש 10 גרם חלבון ל100 גרם אבל אתה לא יכול לדעת כמה גרם חלבון יש ב100 גרם אבקה? אולי תנובה דוחפת דברים זולים כדי שיצא לה רווחי? 3. המחיר ממש לא מופקע פר גרם של חלבון , במיוחד בחו"ל. |
ציטוט:
2. תסכים איתי שלאבקה הרבה יותר קל לדחוף דברים מאשר לקוטג' של תנובה. בכל מקרה אתה צודק לכל דבר בימנו דוחפים היום תוספות זבל מהצד בשביל מקסימום רווח, לדוגמא: פסטרמה דוחפים לשם סויה, שניצלים עינעל דינק של חזה עוף גם לשם דוחפים לך סויה. ככה שתהיה בטוח שלתוך האבקה שופכים דברים זולים בהרבה יותר קלות. 3. בארץ המחיר כן מופקע מאוד. מי שמזמין מחול כמויות גדולות וואלה כן זה משתלם. |
ציטוט:
יש לך אתר שמגבה את מה שאתה אומר??? ברור שאין לך כי אתה מבלבל לי את בביצים!!! |
ציטוט:
"לבד שהביצים שהם מיבשים וטוחנים לאבקה הם ממש ממש לא באיכות של ביצים טריות שאתה קונה במכולת" :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: |
ציטוט:
2. לא , זה לא יותר קל. 3. תחשב כמה עולה לך חלבון מקוטג' וכמה חלבון מאבקה ותראה שזה לא מופקע. אתה פשוט חי באיזה שהוא מיתוס הזוי שאבקות=רע. גם קמח זה אבקה ואני בטוח שלא נראה לך שדחפו לשם דברים - איך יכול להיות שיצרן קמח ירוויח מלמכור שקית של קילו ב2 שקל?! אתה מבין שזאת טענה מטומטמת , אני מקווה. יש פיקוח על המוצרים , אי אפשר למכור תוספי מזון בלי שהם יעברו בקרה. אי אפשר לדחוף מה שבא לך ואחרי זה לכתוב על האריזה דבר אחר. יש לכל חברה בדיקות מעבדה שמאשרות שהמוצר שלה תואם את מה שכתוב על האריזה. |
ציטוט:
ולא חסר אבקות מחלבון ביצה. בכל מקרה זה לא משנה כרגע. 2. כן זה יותר קל תחשוב על זה תבין שאני צודק. 3. אני לא חי בשום מיתוס, ואמרתי כברר שאני בעצמי משתמש באבקות ואני לא אומר שזה רע. אני פשוט אומר שעדיף לאכול מזון כמה שיותר קרוב לטבע. ירקות ופירות, דגנים מלאים, ביצים, בשר כמה שפחות מעובד; חזה עוף טרי, כתף בקר טרי= לא מעובד... פסטרמה, מאמה עוף = מעובד. |
אני כבר הדגמתי לך למה זה שטויות , אתה לא מתייחס לטענות הבעייתיות שלי אלא מנסה להתחמק. אתה חי בעולם סינתטי, ותגיד תודה על זה , כי בגלל זה תוחלת החיים כיום כפולה מלפני 100 שנה ואין עוד חיות בעולם שמאריכות חיים כמונו אחרי שהן כבר לא פוריות.
|
Kagemusha, אתה מתעלם לגמרי מהתגובה שלי. אז שני אנשים אמרו לך, אז מה? הם הוכיחו לך את המילים שלהם, הסתמכו על איזשהו מחקר (אני כבר לא מדבר על אמינות המחקר)? Krazy-Hawk, כמו שאמרו לך פה, גם קמח זו אבקה, אז אולי כל המאפיות שמוכרות לך לחמניות טריות מהתנור דוחפות לך חומרים מזיקים לקמח בלי ידיעתך? זה יותר סביר משום שהלחם שלהם לא עובר בדיקה כמו אבקות החלבון שמקבלות אישור מהFDA, כך שמה שרשום על האריזה, זה מה שיש בפנים.
אתה מדבר על מזון טבעי ומזון מעובד, קוטג' לא נראה לך מעובד? גבינה צהובה? שני אלה מעובדים כמו אבקת חלבון רגילה. שים את המוצרים האלה בצד לרגע, מה עם חלב? כי אני לא זוכר את הפעם האחרונה שראיתי פרת 1%, פרת 0%, פרת 5%, פרת 2% ועוד. vbmenu_register("postmenu_268220", true); |
ציטוט:
|
הדבר היחידי שבאמת לא טוב בכל אבקות החלבון למינהם שמוסיפים לשם הרבה חומרי טעם וריח וממתיקים כאלה ואחרים , זה המינוס היחידי בהן , אבל גם לזה מצאו פיתרון יש אבקות ללא כל הזבל שמוסיפים אבל הן לא "טעימות" כמו הקודמות (אופטימום נטורל לדוגמה לעומת השחור).
ותפסיקו לחפור על השטויות האלה , איש איש באמנותו יחייה אין לכם שום סיבה להוכיח לבן אדם כזה או אחר דעה שלכם על הנושא הזה שנטחן פה בזמן האחרון בצורה מטורפת... אתה יודע שזה טוב ? , עזר לך? , כיף לך עם זה? , טעים לך? , יופי תמשיך להשתמש אתה יודע שזה רע? , יקר לך ? , אמרו לך? , יופי אל תקנה אל תשתמש אף אחד לא כופה על אף אחד שום דבר , דמוקרטיה זה דבר טוב במיוחד בישראל תפסיקו לחפור על הנושא , בלבלב , בכבד , ברגישות לאינסולין , חאלס זה לא מעניין לכו למכון לאיזה שעה במקום לבלבל תביצים על שטויות |
קיצר עזוב משה אנחנו יכולים להווכח עוד 10 עמודים, אתה בדעה שלך ואני בשלי לא משנה עכשיו.
אתה מסכים אבל שעדיף לצרוך "אוכל אמיתי" ? |
ציטוט:
לבן אדם שמתקשה להגיע לצריכת החלבון/קלוריות היומית שהוא אמור זה דבר אידיאלי בשבילו לבן אדם שמתכונן לתחרות גם כן מומלץ לו למקסימום תוצאות (חומצות אמינו חיוניות , גלוטמין וכדומה שיש באבקות) גם אני דוגל באוכל הטבעי , אבל זה שנוי במחלוקת ועוד 20 שנה יכולים להוכיח שהאבקות זה דבר מעולה ,בריא,לא מזיק , וכדומה ויכול להיות להפך.(הוכחה על 100% לא מחקרים שמראים אפקטיביות על קבוצות של אנשים..) זה לא משנה כל אחד לוקח את ה"סיכונים" שלו ואת העדפות שלו אני אישית יש לי אוכל מוצק זמין תמיד לאחר ולפני אימון ככה שאין לי בעיה עם הנושא לאנשים שיש בעיה זה אידיאלי בשבילהם , לאנשים שמתאמנים שנים ונמאס להם מטונה ושאר הדברים זה גם אידיאלי בשבילהם זה ממש תלוי את מי שואלים , אין בזה טוב או רע יש בזה רק נחוץ או לא וכל אותם הפרמטרים שהוזכרו למעלה הם העדפות לכך... |
אנסתם את האשכול ושיפדתם אותו על בארבל , הבנו שאתם לא בודיבילדרים :\
בשבייל ככה עוד לסובב את הקווים לאחיזה למסכן הגוסס אני יוסיף: כל מי שחי בסרט שמוסיפים דברים לאבקת חלבון שיסתכל על רשימת הרכיבים בשניצל "עוף 100%" וקגה מושה , אתה סותר את עצמיך בתגובות שלך זה שדוד של סבא שלך הוא תזונאי של נבחרת ישראל בפוקר לא אומר כלום , יש דברים שאנשים כמוך שמציקים לנו(לא לי כי אני לא צורך) על אבקת חלבון עושים שיותר גרועים מסייקל מפוקשש עקב חוסר באנטיe טוב זהו אני יותר לא מגיב בנושא וממליץ לכם לא להגיב , צריך היה לדעת שיש אנשים שבאמ מתאימים לכל הבדיחות שלנו פה והם יכעסו. אתה לא בודיבילדר כש... יש לך ידיים של דאלי לאמה ובטן של רוני קולמן. אתה לא בודיבילדר כש : אתה ילד אומנויות לחימה מושפע שעושה צום בשביל "לחזק את הגוף" |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ