ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   עובד ss ותמונות.. (https://israelbody.com/showthread.php?t=71748)

an!malbiceps 24-05-11 14:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nitric Oxide Troll (הודעה 1093193)
בכל הכוח אחי עיגור

א!שר ס!ופטי !!!!
Osher Softi

Osher Softi

Nitric Oxide Troll 24-05-11 14:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי an!malbiceps (הודעה 1093194)
א!שר ס!ופטי !!!!
Osher Softi

Osher Softi

=]‏‏‏‏

YYY 24-05-11 14:33

ל1ל אושר תראה מה קורה אם מחפשים תשם שך בגוגל.

!Demon! 24-05-11 14:45

א Cuba מחובר ... Osher Softi Report · 9:01pm אמצוץ לשלד ואהיה בובת מין

במקום החמישי

Nitric Oxide Troll 24-05-11 14:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי YYY (הודעה 1093200)
ל1ל אושר תראה מה קורה אם מחפשים תשם שך בגוגל.

חיפשתי בתמונות של גוגל, מצא את שתי האקסיות שלי
http://www.mp3music.co.il/photos/%25...5E5%25EF14.jpg

Jack3D 24-05-11 14:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nitric oxide troll (הודעה 1093212)
חיפשתי בתמונות של גוגל, מצא את שתי האקסיות שלי
http://www.mp3music.co.il/photos/%25...5e5%25ef14.jpg

מקצועי מאוד , בקיצור מה כל אחד ממכם עושה זה עתה? ובלי צחוק...

יוצא לבדוק את הפוסט כל רבע שעה.. נמצא ברמת פולג במרכז התמיכה של hp..

ladybug 24-05-11 14:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nitric oxide troll (הודעה 1093182)
ד"א, ליידיבאג, אתה מתאמן משהו כמו 10 שנים לא?
מצחיק שמישהו שמתאמן שנה עושה מה שאתה עושה בעשור, איקסדי.

אף אחד שמתאמן שנה לא מגיע לשום רמה שלי די לזיין תשכל, וגם מה העלת את התמונה שלך אין שם שום דבר מיוחד.התמונה הראשונה אהבתי וגם השניה.שתיים וחצי אנשים גדולים שעושים ss ואווווו
אתה מבין? אתם עפים על התוכניות האלה ואין ממש קהל של אנשים מפלצתיים בסך הכל כמה אחדים (אני מדבר על הפורום פה)

SMURF 24-05-11 15:17

נדב- כמי שרואה את טל כמעט כל שבוע בג"א, להגיד שהוא גדול ב-100% מליידי ב' זה בדיחה (לפחות לא לפי התמונות שלייד העלה)י. טל הוא אחלה בחור, חזק באופן יחסי והשיג תוצאות מדהימות ביחס לזמן שהוא מתאמן. אבל אני מציע שתבחן מחדש את התמונות שליידי העלה...

SmokingSnake 24-05-11 15:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ladybug (הודעה 1093216)
אף אחד שמתאמן שנה לא מגיע לשום רמה שלי די לזיין תשכל, וגם מה העלת את התמונה שלך אין שם שום דבר מיוחד.התמונה הראשונה אהבתי וגם השניה.שתיים וחצי אנשים גדולים שעושים ss ואווווו
אתה מבין? אתם עפים על התוכניות האלה ואין ממש קהל של אנשים מפלצתיים בסך הכל כמה אחדים (אני מדבר על הפורום פה)

זה לא ויכוח, אבל קח שני אנשים שחצי שנה מתאמנים בחדר כושר שוקלים 70 קילו, אחד יעשה ab אחד יעשה ss, תשווה מבין שניהם מי עלה במאסת שריר, קח את קובה פה מהפורום, התחיל תוכנית על 70-72 קילו וסיים על 83 חטוב על א"ש די דומה, זה מספרים דמיוניים אולי אבל עובדתית אנשים עולים 9-10 קילו מאסת גוף חיונית
מאמין שגודם התחיל מנתונים דומים, הרגליים היו קטנות וגב חלש והוא שקל בערך 70-72, עוד חודש של מאסה ואח"כ חיטוב ואז נראה מה יצא, מה שבטוח יד 40 לא תהיה לו כי הוא לא מפמפם כל היום
אף אחד לא אמר לא לפצל, אבל אחרי חודש בחדר כושר להתחיל לשחק עם הרחקות כתפיים ופרפר ולבודד עם סופר סטים ולא יודע מה זה לא מועיל, אחרי שיש בסיס כלשהו זה אפשרי

בתכנית כזאת רוב המאסה מרוכזת בשרירים הגדולים(לזה היא נבנתה) ועולה ברגליים, בזוקפי גב, ברחב גבי, ובחזה, אחרי חיטוב יהיה אפשר לראות תוצאות של לפני ואחרי.
אני שוקל 97 קילו על 17% שומן בערך, על 89-90 אני אהיה בא"ש נמוך כבר, אבל אני לא אראה כמו מי שעושה סופר סטים לידיים ומלא סטים לחזה כי המאסה אצלי תתרכז בפלג גוף תחתון ובגב יותר מעליון, ולי אין בעיה עם זה שהיד שלי 41 ולא 47, כי אני לא מחפש את זה.
מי שמחפש שרירי חוף(בייספס, בטן) שלא יעשה SS

nadavmoore 24-05-11 15:24

השאלה מה הפרמטרים שלך לגודל... אני מסתכל גם על הפלג גוף תחתון. אז אולי ליידי טיפה יותר גדול ממנו בידיים אבל בחזה\פלג גוף תחתון אין לי ספק שטל יותר גדול עם כל הכבוד לליידי

Jack3D 24-05-11 15:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי smokingsnake (הודעה 1093224)
זה לא ויכוח, אבל קח שני אנשים שחצי שנה מתאמנים בחדר כושר שוקלים 70 קילו, אחד יעשה ab אחד יעשה ss, תשווה מבין שניהם מי עלה במאסת שריר, קח את קובה פה מהפורום, התחיל תוכנית על 70-72 קילו וסיים על 83 חטוב על א"ש די דומה, זה מספרים דמיוניים אולי אבל עובדתית אנשים עולים 9-10 קילו מאסת גוף חיונית
מאמין שגודם התחיל מנתונים דומים, הרגליים היו קטנות וגב חלש והוא שקל בערך 70-72, עוד חודש של מאסה ואח"כ חיטוב ואז נראה מה יצא, מה שבטוח יד 40 לא תהיה לו כי הוא לא מפמפם כל היום
אף אחד לא אמר לא לפצל, אבל אחרי חודש בחדר כושר להתחיל לשחק עם הרחקות כתפיים ופרפר ולבודד עם סופר סטים ולא יודע מה זה לא מועיל, אחרי שיש בסיס כלשהו זה אפשרי

בתכנית כזאת רוב המאסה מרוכזת בשרירים הגדולים(לזה היא נבנתה) ועולה ברגליים, בזוקפי גב, ברחב גבי, ובחזה, אחרי חיטוב יהיה אפשר לראות תוצאות של לפני ואחרי.
אני שוקל 97 קילו על 17% שומן בערך, על 89-90 אני אהיה בא"ש נמוך כבר, אבל אני לא אראה כמו מי שעושה סופר סטים לידיים ומלא סטים לחזה כי המאסה אצלי תתרכז בפלג גוף תחתון ובגב יותר מעליון, ולי אין בעיה עם זה שהיד שלי 41 ולא 47, כי אני לא מחפש את זה.
מי שמחפש שרירי חוף(בייספס, בטן) שלא יעשה ss

התחלתי 67 קילו ב8 חודשים הגעתי ל87.5 על 17%שומן. והייתי 80מחוטב.
וכן , עשיתי abc - שלא נדבר שמתוך ה8 חודשים 4 לא ידעתי מה זה תזונה כי הייתי בתחילת דרכי.

בקיצור חבריינו , תאכל הרבה נכון וטוב , תתאמן חזק עם טווח תנועה טוב ותראה תוצאות.

מסכים?

SMURF 24-05-11 15:34

נדב יקירי, שמעתי שאופטיקה הלפרין יצאו במבצע חדש.... :)

IGOR 24-05-11 15:35

חלאס לזיין במוח. כל אחד והמטרה שלו. אתם גדלים מתוכנית כלשהי? לא משנה אם זה ss או פיצולים. חלאס לזיןןןןן במוח כבבררר. בן אדם בא,העלה תמונות כדי שתגידו חוות דעת ובמקום זה אתם שוב מתחילים תוויכוח הפאקינג מיותר הזה לעזעלל...

SmokingSnake 24-05-11 15:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Jack3D (הודעה 1093229)
התחלתי 67 קילו ב8 חודשים הגעתי ל87.5 על 17%שומן. והייתי 80מחוטב.
וכן , עשיתי abc - שלא נדבר שמתוך ה8 חודשים 4 לא ידעתי מה זה תזונה כי הייתי בתחילת דרכי.

בקיצור חבריינו , תאכל הרבה נכון וטוב , תתאמן חזק עם טווח תנועה טוב ותראה תוצאות.

מסכים?

כן מסכים, אבל לא לעשות סקוואט ולא לעשות בנץ' וכו'= לבזבז זמן
יש הרבה תכניות ABC שהתרגיל המרכזי בהן זה לחיצת רגליים ולחיצת חזה במכונה:mellow:

בסופו של דבר אין תכנית שהיא קסם, מי שעובד נכון יתפתח יפה אף פעם לא אמרתי שלא
יאללה זה לא ויכוח באמת העיקר להתקדם ולהתחזק

אני זז לאימון

גודם אתה בתחילת הדרך תצלם תמונות עוד 3-4 חודשים באמצע חיטוב ועם תאורה יותר טובה תראה הרבה יותר טוב
ותצלם רגליים שם רוב המאסה תהיה

godam 24-05-11 15:46

לא יודע איך לא צילמתי רגליים..

ועכשיו לעניין המטרה שלי בכל מקרה זה להיות גדול אם זה גב או יד קידמית זה לא משנה,אבל מה שווה המטרה להיות גדול מבלי להיות חזק ? אני לא ליצן..

ESCOBAR 24-05-11 15:59

וגם רוב המפצלים יש להם רגלים קטנות וגוף עליון מפותח יחסית

SMURF 24-05-11 16:16

אסקובר- אתה לא העפרון הכי מחודד בקלמר, הא?

איש הבוקר 24-05-11 16:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי smurf (הודעה 1093245)
אסקובר- אתה לא העפרון הכי מחודד בקלמר, הא?

עקיצות של יאיר אה...
צה צה צה

SMURF 24-05-11 16:45

אולי הביטוי באמת לא ברור לבחור. אפשר להחליף את זה בביטויים דומים - הסכין הכי חדשה וכו'.

איש הבוקר 24-05-11 16:47

כיד הדימיון הטובה עליך

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:30.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ