![]() |
ציטוט:
Osher Softi Osher Softi |
ציטוט:
|
ל1ל אושר תראה מה קורה אם מחפשים תשם שך בגוגל.
|
א Cuba מחובר ... Osher Softi Report · 9:01pm אמצוץ לשלד ואהיה בובת מין
במקום החמישי |
ציטוט:
http://www.mp3music.co.il/photos/%25...5E5%25EF14.jpg |
ציטוט:
יוצא לבדוק את הפוסט כל רבע שעה.. נמצא ברמת פולג במרכז התמיכה של hp.. |
ציטוט:
אתה מבין? אתם עפים על התוכניות האלה ואין ממש קהל של אנשים מפלצתיים בסך הכל כמה אחדים (אני מדבר על הפורום פה) |
נדב- כמי שרואה את טל כמעט כל שבוע בג"א, להגיד שהוא גדול ב-100% מליידי ב' זה בדיחה (לפחות לא לפי התמונות שלייד העלה)י. טל הוא אחלה בחור, חזק באופן יחסי והשיג תוצאות מדהימות ביחס לזמן שהוא מתאמן. אבל אני מציע שתבחן מחדש את התמונות שליידי העלה...
|
ציטוט:
מאמין שגודם התחיל מנתונים דומים, הרגליים היו קטנות וגב חלש והוא שקל בערך 70-72, עוד חודש של מאסה ואח"כ חיטוב ואז נראה מה יצא, מה שבטוח יד 40 לא תהיה לו כי הוא לא מפמפם כל היום אף אחד לא אמר לא לפצל, אבל אחרי חודש בחדר כושר להתחיל לשחק עם הרחקות כתפיים ופרפר ולבודד עם סופר סטים ולא יודע מה זה לא מועיל, אחרי שיש בסיס כלשהו זה אפשרי בתכנית כזאת רוב המאסה מרוכזת בשרירים הגדולים(לזה היא נבנתה) ועולה ברגליים, בזוקפי גב, ברחב גבי, ובחזה, אחרי חיטוב יהיה אפשר לראות תוצאות של לפני ואחרי. אני שוקל 97 קילו על 17% שומן בערך, על 89-90 אני אהיה בא"ש נמוך כבר, אבל אני לא אראה כמו מי שעושה סופר סטים לידיים ומלא סטים לחזה כי המאסה אצלי תתרכז בפלג גוף תחתון ובגב יותר מעליון, ולי אין בעיה עם זה שהיד שלי 41 ולא 47, כי אני לא מחפש את זה. מי שמחפש שרירי חוף(בייספס, בטן) שלא יעשה SS |
השאלה מה הפרמטרים שלך לגודל... אני מסתכל גם על הפלג גוף תחתון. אז אולי ליידי טיפה יותר גדול ממנו בידיים אבל בחזה\פלג גוף תחתון אין לי ספק שטל יותר גדול עם כל הכבוד לליידי
|
ציטוט:
וכן , עשיתי abc - שלא נדבר שמתוך ה8 חודשים 4 לא ידעתי מה זה תזונה כי הייתי בתחילת דרכי. בקיצור חבריינו , תאכל הרבה נכון וטוב , תתאמן חזק עם טווח תנועה טוב ותראה תוצאות. מסכים? |
נדב יקירי, שמעתי שאופטיקה הלפרין יצאו במבצע חדש.... :)
|
חלאס לזיין במוח. כל אחד והמטרה שלו. אתם גדלים מתוכנית כלשהי? לא משנה אם זה ss או פיצולים. חלאס לזיןןןןן במוח כבבררר. בן אדם בא,העלה תמונות כדי שתגידו חוות דעת ובמקום זה אתם שוב מתחילים תוויכוח הפאקינג מיותר הזה לעזעלל...
|
ציטוט:
יש הרבה תכניות ABC שהתרגיל המרכזי בהן זה לחיצת רגליים ולחיצת חזה במכונה:mellow: בסופו של דבר אין תכנית שהיא קסם, מי שעובד נכון יתפתח יפה אף פעם לא אמרתי שלא יאללה זה לא ויכוח באמת העיקר להתקדם ולהתחזק אני זז לאימון גודם אתה בתחילת הדרך תצלם תמונות עוד 3-4 חודשים באמצע חיטוב ועם תאורה יותר טובה תראה הרבה יותר טוב ותצלם רגליים שם רוב המאסה תהיה |
לא יודע איך לא צילמתי רגליים..
ועכשיו לעניין המטרה שלי בכל מקרה זה להיות גדול אם זה גב או יד קידמית זה לא משנה,אבל מה שווה המטרה להיות גדול מבלי להיות חזק ? אני לא ליצן.. |
וגם רוב המפצלים יש להם רגלים קטנות וגוף עליון מפותח יחסית
|
אסקובר- אתה לא העפרון הכי מחודד בקלמר, הא?
|
ציטוט:
צה צה צה |
אולי הביטוי באמת לא ברור לבחור. אפשר להחליף את זה בביטויים דומים - הסכין הכי חדשה וכו'.
|
כיד הדימיון הטובה עליך
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ