![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
תחרות יפה, במיוחד הביקיני. |
ציטוט:
|
כל מי שמתחיל לעשות לי כאן חשבון, אז רק מילה ובזה נסכם כי אני ממש לא נושא הפוסט הזה - אלא המתחרים שעשו עבודה פנטסטית ביום חמישי האחרון: אני לא עברתי, לא דילגתי ולא ערקתי מאיגוד לאיגוד. הייתי בנאבא מהתחלה, אם אני נשאר שם זה הכי לגיטימי בעולם.
לגיטימי גם שאדם מתאכזב ועובר לאיגוד אחר, אבל אז אני מצפה ממנו שישאר שם ושלא יהיה חביתה. כי מה שלא לגיטימי, ויש לי תחושה חזקה שאנחנו עומדים לראות את זה בקיץ, אלה מתחרים שעוברים מאיגוד לאיגוד וגם חוזרים בחזרה לאותו איגוד ראשון כדי להשיג מקום. אני מאוד אתאכזב לראות מתחרים שהתחרו ביום חמישי בנא"ק, מגיעים שוב לנאבא או לאי אף בי בי בתקווה לקבל מקום. תעמדו מאחורי ההצהרה שלכם. ועוד דבר: לא הכל אתם יודעים במכלול השיקולים שלי, לפעמים דברים הם לא ממש כמו שהם נראים, לפעמים יש גם עניינים שהפורום הוא לא המקום לדון בהם. ובחזרה לפוסט המקורי. |
מה זה קשור?
אני לא בפוליטיקה הזאת. אמרת שאתה רוצה להיות אלוף, אתה צריך לנצח את האלוף. אתה חושב שאתה יכול תרדוף אחריו, אם לא אז אולי תזכה בתואר כלשהו אבל הוא לא נחשב. עד 75 קילו בנאבבא מתחרים אנשים כמו שגיא גרשגורן. תעשה את החשבון לבד. |
מה הטעם להתחרות בארץ אם אתה בילדר אמיתי תהגר לארה"ב ותתחרה שם
|
ציטוט:
תגדיר בילדר אמיתי. מה זה אמיתי? אחד שעשוי מבשר? מה הטעם בדוגפייט? תעבור לארהב תעשה ufc. עם הגישה הזאת, רן ,כולנו נשב בבית. |
אני מבקש להפסיק להטריד את ניגרי. אני עושה את זה על בסיס יומי ועושה את זה טוב,תאמינו לי. :-)
|
ציטוט:
הרמה באמת השתפרה במיוחד בנוער |
...אני לא אתחרה בעד 75 קילו.
|
אנטון, אמת דיברת...
|
ציטוט:
|
ניגרי,לצאת בהצהרות תרם עט,זה דבר שמונע ממך הזדמנויות.תשאיר את זה לחברים פחות מפותחים שכלית. גם בנאבבה יהיה צפוף מדי. ומקום ראשון יש רק אחד.
|
ציטוט:
בכלל לא מענין לאיזה קטגוריה תעלה, מענין מול מי תתחרה. איך תוכל לקרוא לעצמך "מר ישראל" אם אתה מודה שיש בילדר יותר טוב ממך "שנמנעת" מלהתחרות נגדו? זה כמו שאני אגיד שאני האצן מספר 1 ל 100 מטר במסלול מאחורי הבית. אבל אני נמנע מלהגיע למסלול עם אלכס כי הוא יאכיל אותי אבק. תשליך על ההודעה (הראשונה ) שציטטתי לך ותבין. |
ציטוט:
|
יוס איך קרנף כמוך לא מגיע לתת בראש בתחרויות כאלה?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אולי זה יקרה, לך תדע. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ