![]() |
סוף סוף סרטונים
תגובות על הטכניקה יתקבלו בברכה :) הערות בונות והטרלות גם כן :) וכל הקנאים יכולים למצוצ לימון וללקק אשכ. |
אחי, אני בהחלט מקנא בדדליפט 140 קילו שלך, ב 20 אחוז שומן שלך, ובעיקר באיך שאתה נראה.
אני מקווה להגיע יום אחד להישגים כאלה, אבל אני לא יכול להשיג אף אחד מהם כי אני לא מוכשר כמוך :( |
עם קצת השקעה גם אתה תוכל מאמי :)
|
עבודה טובה
|
ציטוט:
אני מקווה ששמת לב לחגורה, בהתחלה קצת חששתי כי אמרת ש bb.com הם חרא בציוד PL אבל היא בסדר גמור. |
שיר שיר אייזה שיר.. עריכה אהבתי
אם באמת רציתה להוכיח להם היתה מצלם תפלטות xd כל הכבוד מעניין אותי לאן הלוג הזה יתפתח חבל שניסגר תמשיך לעדכן ווווווווווווולהפציצצצצצצצצצצצצצצצ |
איןעג אין לי מה לשקר כפרה
|
אתה מתאמן בזאוס?
|
כן יואש
|
ידעתי! נעים מאוד אני יוגב המדריך.
זה ששמר עלייך בלחיצת חזה. |
|
עומק טוב בסקוואט
בכללי אתה מגעיל פלוס תמשיך לתת בראש. |
תודה. טייני ודיימון
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אש אתה אששששששששששששש |
חחחחחחחחחחחחח שי איך אני חולה עלייך ,אחד האנשים אתה פה חחחחחחחחחחחחחחחחח
|
שי באמת , עדיף שתעלה סרטונים של הבנצ' כי להיות 98 קילו ולעשות משקלים כאלו ועוד ל1x5 זה ממש לא מרשים במיוחד לא אחרי 12 שבועות בתוכנית כוח.
|
אני שי 22 המוצצ ואני אוהב להיום במקומות ששונאים אותי, שזה בכל מקום
|
אהבתי את השם החדש לל1ג, בהצלחה בהמשך התוכנית אחי!
|
אני שי 22 המוצצ ואני אוהב להיום במקומות ששונאים אותי, שזה בכל מקום
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ