![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עמרי תעשה טובה תסע לכיוון הבורסה קח איתך 1000 שקל ותתפרע למה את החייב את זה.
אני לא מאמין שבאמת קראתי מה שכתבת בושה לי"ב שאתה המנהל בעצם אני לא מבין למה אתה מנהל לא ראיתי אותך עוזר בשום דיון חוץ מדיונים פוליטיים אני חושב שעידן +המנהלים הטכניים מספיקים בהחלט. וחלאס כבר עם ההגדרות האלה של "שמאל" "ימין" בגלל זה יש פילוג בעם עם כול ההגדרות האלה אנחנו כעם ישראל חיביים להיות מאוחדים ולא לשנוא אחד את השני. ואני מאמין שללא קשר כאשר יבוא מנהיג טוב חזק לא קשור עם הוא "מהשמאל" או מ"הימין" הוא יהיה ראש הממשלה כי זה מה שאחנו צריכים מנהיגים חזקים כמו בגין אריק שרון ורבין כאלה חדורי אידיאלוגיה ולמרות שניתן לראות שהיו הבדלי אידיאולגיה בינהם הם נחשבו למנהיגים גדולים שרצו באמת לעשות שינוי |
ציטוט:
אגב שכחת את דוד בן גוריון :) |
בלינקי אתה חושב שכל ה-8000 הודעות שיש לו זה מדיונים פולטיים? עומרי עוזר ועזר הרבה בתחום התזונה והאימונים וכד', הוא גם מדריך חד"כ מוסמך.
וזה שהוא מנהל זה לא מחייב אותו לעמוד דום בפורום אימונים ולהתחיל לענות על שאלות..תפקיד המנהל שונה ומגוון, בראש ובראשונה שמירה על סדר הפורום ועד לקבלת הודעות למייל לתלונות-מענות/בקשות/שינויים וביצועם. |
ציטוט:
עומרי, את הדעה שלי קראת בעמודים הקודמים, רק דבר אחד. אתה מסכים איית שהוא היה צרךי להתנסח אחרת? ההתנסחות שלו יכולה להגמר לא טוב באחד הימים. אתה רוצה להרוג שמאלנים תגיד שמאלנים, לא אשכנזים ידידי. |
ציטוט:
עומרי עזוב האנשים כאן רובם לא יודעים מה הולך ליקרוא שיתחילולהבין יהיה מאוחר מדי אתה סתם מבזבז את הזמן שלך תילמד ותגיע לאן שתגיע ביחד אולי נוכל לעשות משהו |
רבוקה, אתה שומע איך אתה מתנסח לעזאזאל?!..
"אתה רוצה להרוג שמאלני - תגיד שמאלני" מה זה משנה אם זה שמאלני או אשכנזי!?.. השמאלנים הם לא יהודים..? אתם בכלל ראיתם את הסרטון שטוקסיטי נדמה לי הביא פה!?, הוא אמר שחבל שהיטלר לא השלים את המלאכה... מה זה משנה אם הם היו גדלים להיות שמאלנים.. או ימניים- אלה יהודים!, וזה מה שחשוב. 6 מליון אנשים.. זה מספר שאנחנו לא מסוגלים לקלוט, אל תחשבו מספרים- תחשבו אנשים!-זה מה שאמרו לנו בפגישה הראשונה של המשלחת לפולין וזה כל כך נכון- כי 6 מליון זה מספר שפשוט לא נקלט.. זה עוד איש ועוד איש ועוד איש ועוד ילד ועוד ילדה ועוד תינוק ועוד אישה וזה לא נגמר.. אז עם איש שאומר שהשואה הייתה מוצדקת, שחבל שהגרמנים לא סיימו את המלאכה, עם איש כזה אתם מסכימים? תתביישו לכם. |
כניראה שאנשים פה עד כדי כך בורים שלא יודעים אפילו להריץ חיפוש על בן אדם ולבדוק את הרקע שלו.
אמרתי שהוא פוצץ מטרות סוביטיות במטרה לשחרר את יהודי ברית המועצות שהיו כלואות מאחורי המשטר הוקמוניסטי השטני, לא אמרתי שזה היה בברית המועצות! בבקשה: http://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_...aim_Ben_Pesach at the age of 14, he joined the Jewish Defense League. He eventually became the JDLNational Chairman in September 1978. He had to step down in December, 1978 afterhe went to jail for bombing Egyptian targets in an effort to stop the Israeliretreat from the SinaiPeninsula. After his release and upon the completion of his probationin July, 1983, he rejoined JDL. In 1984, he eventually became Chairman againand, in an effort to influence the USSR to allow Jewish emigration, in the 1980s, he bombed Soviet diplomatic targets inNewYork and tear-gassed a ballet performance at Lincoln Center that featured Soviet performers. Hecontinued as JDL Chairman until his arrest in 1987. He pleaded guilty inconnection with six bombings and was sentenced to 10 years זה יותר מאשר אני או כל אחד מכם עשינו למען יהודים כלשהם בעולם. הוא ידע מה תהיה ההשלכה של הפצצת מטרות סובייטיות ועוד דפלומטיות שזה הכי גרוע, ובכל זאת הוא עשה זאת... הקרבה אדירה! אגב בואו תראו את הוידיאו הזה ותגידו לי אם יש משהו לא הגיוני כאן? http://www.youtube.com/watch?v=YJYnV3KnAo8&watch_response |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין לי במה להתבייש, אני לא מסכים ולא יסכים איתו, מה שאני יודע זה שהוא אמר שצריך להרוג את כל האשכנזים, ואני אשכנזי, וברגע שבנאדם כזה יפול לי לידיים.. |
ציטוט:
|
עומרי, אני לא אומר שלא, אבל אתה יכול להסביר לי (מתוך סקרנות, לא התנגדות) איך זריקת רימוני עשן לתוך תיאטרון שבו מופיעים רקדנים סובייטים משפיע על עלייה יהודית?
|
אני קורא ומזדעזע
עומרי,
אין לי דרך אחרת לתאר זאת. אתה חתיכת מטומטם. סלח לי, כי איני נוהג להתבטא בגסות רוח, אך אין ברירה. ד"א, לדעתי כאן גמרת את ההנהלה שלך בפורום זה כשגיל יקרא מה כתבת. מדוע אתה מתכחש לדבריו? מדוע אתה מצדיק אותו ומנסה לסלף את דבריו כדי שיראה בנאדם שפוי? קשה לי להבין כיצד אדם שפוי אינו מזדעזע מדבריו.. הבנאדם חולה נפש ובמלוא הרצינות, צריך לאשפז אותו. אתה מתנשא מעל הקהילה שאתה מנהל ובעצם יורק לבאר ממנה אתה שותה. אך מילא הייתה סיבה להתנשאות - אך אין. אתה קשה ההבנה בכל הסיפור הזה. הנה לך שחור על גבי לבן (יותר נכון אדום) - גיבורך ש"הציל יהודים בבריה"מ" טוען כי יש להשמיד את היהודים האשכנזים שהם טמאים ובוגדנים, מהלל את היטלר, "היטלר הגדול" הוא מכנה אותו ומציג תמונות של היטלר. כמו כן, הוא גם טוען שלא הייתה השמדה של יהודים בארצות ערב. בתור בנאדם שדודו ניתלה בעירק בשל היותו יהודי ושמע לא מעט סיפורים על הפוגרומים בעירק.. http://www.atraf-f.net/or/<a href="h...9847150wa7.png[/IMG] |
אני לא הייתי אומר על עומרי שהוא מטומטם, אבל בן אדם שמציג דעות כאלה (חיים בן פסח) כמו שארז ג הציג מעליי הוא מטומטם עד מעל הראש. אולי כביכול בן אדם טוב, אבל מטומטם. מה שמוצג בתמונה שארז ג הביא זה פשוט בולשיט, וכל קריאה להשמדת גזע על פי ביסוסים כאלה היא בולשיט.
|
ציטוט:
גורם לתסיסה בעם היהודי, שנאה, הסתה, בורות, חוסר הכרה באחר ומה לא. אני אפילו לא צריך להסביר את עצמי, כולם פה מספיק אנושיים (אני בטוח) כדי להבין מה הבעיה בתמונה הזאת. רק תסתכלו על הזבל הזה! לזרוק את זה לפח בבית שלי אני לא אסכים! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ