![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מי שעולה לא נקי בSS או:
1. עשה אותה למשך שנה (שזה YNDTP לכשלעצמו) 2. לא העלה משקלים בתדירות הנכונה (YNDTP) 3. אכל הרבה יותר מדי (6 אלף קלוריות ומעלה, מלבד הספגטי אף אחד לא אכל או אוכל כמויות כאלה והוא גם היה במשקלים שמצדיקים כמות כזאת) תמיד קל לילדים שאין להם באמת מושג מה הם עושים לבוא ולהאשים את השיטה. כל אחד שיעשה תשיקולים שלו, רק שיידע על מה הוא מדבר. בא לך להיות ילד קוביות - לבריאות, בss הגעת לאחוזי שומן גבוהים מדי (לטעמך או שלא לטעמך) כי לא ידעת להתאמן, לא כי התכנית רעה. אגב, אני אולי 14 אחוז שומן, וגם זה בנדיבות, אתה סתם דוחף את עצמך לפינה עוד ומוציא את עצמך ליצן יותר ממה שכבר הוצאת.. |
ציטוט:
אז אל תזיין לי במוח שאנשים לא עושים נכון. תראה את ק1בה הגיע ל 20 אחוז שומן והעיקר אתם מעודדים אותו להמשיך. אתם עושים פה ממש שטיפת מוח לאנשים שמי שלא עושה 180 ס'קואט הוא נמושה ומי שדוחק 130 בנץ' הוא גבר עם ביצים. עדיף להיראות אסטטי ויפה ופחות חזק מאשר שמן מגושם וחזק. |
ציטוט:
אם הייתי אוכל כמו שצריך ועולה בהדרגה לא הייתי מגיע לכזה אחוז שומן אתה אוכל הרבה בשביל להתאושש זה נכון אבל אם תאכל בדיוק כמה שהגוף צריך בשביל להתאושש הגוף לא יאגור כל כך הרבה מאסת שומן |
ציטוט:
זה כוח מינימלי, אף אחד פה לא שוקל 170, ואף אחד לא פאוורליפטר וכן זה עצוב שבנאדם בריא וצעיר בחיים שלו לא עשה תרגיל עם יותר מ90 קילו בחדר כושר:shok1: אני ממליץ לכולם לעשות AB, חבל לעשות SS, זה רק לטיפשים ושמנים |
ציטוט:
אגב לא אמרתי ש ss לא טובה, רק צריך יותר לחדד את החסרונות שלה ולתת לבן אדם לבחור את התוכנית שהוא רוצה ולא לדחוף לו תוכנית ולהגיד "ab חרא תעשה ss " כל מי ששואל על תוכנית ישר מקבל את התשובה ss , יש תוכניות ab למתחילים שהם טובות ואפשר פחות להתקדם מהם. לא כל אחד שואף לשפוף משקלים גבוההים תתפלאו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה עוד תצטער על הרגע שעשית ss שתגיע לשלבים מתקדמים בחיטוב ותירצה להיראות טוב . |
ציטוט:
רגע, אז מי שלא אומר לך איך לעשות משהו אשם בזה שאתה עושה אותו לא נכון? זאת אומרת שאם אני אגיד לך לעשות באנג'י ולא אגיד לך לקשור את עצמך לחבל ואתה תמות אז זה בטח כי אני פישלתי... ישך לוגיקה של זחל זחלילית |
מר_נוס זה לטיסיכוס מהפורום השני?
|
לפי הסקוואט כן
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
קובה תעלה תמונות יא ג'יי קאטלר ג'וניור
|
ציטוט:
xd |
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
|
ציטוט:
מ-SS לא עולים הרבה בשומן אם יודעים לתכנן את ההתקמות והתזונה כמו שצריך. בבקשה, אין לאף אחד בעיה שתבזבז את זמנך בפמפומים והזרמת דם לשרירים שונים, תחייה בסרט שאתה גודל, ואחרי שבוע הפסקה הכל יורד - וזה כי זה רק פאמפ.:sleep: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ