![]() |
אחשלנוו אאתה כל אחד שעושה ss ומדבר לעניין הוא חבר מבחינתי!
|
אהההההההההההההההה יחבר מה אתה מספר
|
סבבה!
|
וואלה אחי
|
אתה בקרוב תנהל את פורום אימונים
|
רגע אתה זה עונש?
|
תכיר אותו עונש נראה לי תהייו שותפים לסבון (;
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
רגע ועונש אושר וכל אלה זה אותו אחד?
|
אותו חרא :)
|
סקוואט 117.5-5,5,3
סט שני ושלישי הייתה איזה חזרה שלא שברתי לא ידוע אם לעשות ריסט או לא למה כבר 3 אימונים אני על המשקל הזה אבל אני גומר סטים של 5 מה לעשות אתם אומרים? בנץ'-57.5 5,4,3 אימון הבא אותו משקל אני לא מתקדם בלחיצות למרות שאני עושה טכניקה טובה(בבנץ' לפי דייב טייט ובפרס אתם אמרתם שטוב) המאמן שלי אמר לי שזה בגלל יד אחורית אז אני מוסיף פשיטה בפוליעליון לשים את זה בa או b? דדליפט105- 2:o אני לא מבין מה יש לי אני כבר הרמתי פעם את המשקל הזה אני בריסט בכלל מה אני נתקע עליו אכלתי טוב אתמול אימון הבא אותו משקל גם קיצור חרא אימוון |
צלם צלם צלם
|
אימון הבא
|
טוב אחשליי
|
כמה עלית במשקל מתחילת התוכנית?
|
התחלתי 50 קילו עכשיו אני 67-68 אבל אני מלא בנוזלים
|
חרא של אימון
הרגשתי שאכלתי טוב אתמול אז אמרתי לעצמי שלא צריך לעשות ריסט וניסיתי עוד פעם 117.5 סט ראשון עשיתי 5 שבערך ב2 לא שברתי סט שני הורדתי משקל בשביל לשבור הורדתי ל100 עשיתי 3 ובשלושתם לא שברתי אולי רק בראשונה סט שלישי עשיתי 100 וירדתי לעומק בסדר ב5 חזרות יש לי סרט של הסט השני בלי שבירת מקביל אם אתם רוצים? פרס-42.5x2 40x2x5 יש סרט של הסט השני על 40 קילו נראה לי טכניקה סבבה פאוור קלין-62.5x2x3 60x2 55x1 לא עשיתי כבר סט אחרון אכלתי טוב אתמול 4500 קלוריות בכל התרגילים אני תקוע ואני אוכל וישן טוב אז מה הבעיה? |
ציטוט:
ככה לא מתקדמים, לך לפי התוכנית, אם אתה צריך ריסט תעשה אותו, ולפי מה שתיארתה אתה צריך אותו. בהצלחה |
לעשות ריסט בכל התרגילים אתה אומר?
|
מנסיון עם אתה מכניס כמו שצריך אוכל והטכניקה שלך טובה אין סיבה שתתקע
לי הייתה בעיה לפני 3 חודש שהתחלתי ss וסיימתי אותה כמו פרש כי כבר הבנתי שחירבנתי תטכניקה שלי ולא הצלחתי לעלות משקלי עבודה וכל מה שהעלתי זה רק משקל גוף בגלל זה אני אוכל חרא כל פעם שאני בא לחדר כושר אני עובד רק על טכניקה וכבר מרוב שעשיתי את זה הרבה פעמיים אני נכנס לסרטים שאני לא עושה אותה טוב. תעלה סירטונים של הסקוואט תכניס עוד אוכל ואתה תמשיך להתקדם. |
תאכל טוב ותן בראש, עוקב3
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ