![]() |
ניגרי,כמה ביצים אתה אוכל ביום? ויש לי דוד,מזה דומה לך,רק יותר סוס...כל יום מתאמן במכון 4 שעות,פעם הדביק למישהו כאפה,שלח אותו למיון....ניגרי,תגיד, איך אני מוריד את הבטן?...אנלא רוצה להתנפח כמוך,אתה רוצה לדעת מה אני אוכל?...אבל שתדע שאני טבעי,לא נוגע אפפקות האלה...
|
ציטוט:
חח יש עוד: אני אם אני רוצה אני גם יכול אבל אני לא רוצה, אני רוצה רק קצת חזה וידיים, הבעיה שלי שאני אוכל בלילה, וכן הלאה וכן הלאה אבל כנראה שכעת יש טרנד חדש: אין לכם חיים אתם מפסידים הרבה. את מה למשל, את התוכנית של ארז טל? |
אגב, נוגרח לא יכול להיות ענק ולהתחרות בעד 75...תחליף לניגרי ''יפה'' :-)
|
ציטוט:
אל תשכח שבהריון שקלתי 102 :d |
יאללה ניגרי אני מחכה למאמר!!!
|
ישראל ואלירן בהחלט כל הכבוד אני בגילכם עסקתי בכלום, לא הייתה לי מטרה אמיתית לקום בשבילה בבוקר לא היו חשובים לי הישגים במשהו, גם לא לימודים, ולא משנה איזה ספורט או פעילות זאת, כל עוד לוקחים את זה לפן המקצועי וההישגי ומשקיעים באפיקים הנכונים תוך כדי ניהול אורח חיים תקין במקביל, זה מבחינתי לא פחות מאידיאלי. שאתה נמצא במעמדכם שאתם קורעים את התחת והגעתם להישגים מעולים אין דבר אחר חוץ מלהסתכל סביב ולראות בינוניות מכל עבר, לכל אדם ממוצע קל להגיד שמי שמשקיע הוא "אובססיבי" ו"מגזים" ופוגע לעצמו באורח חיים, אבל בלי השקעה ואובר-התמסרות לתחום מסויים, אתה תשרוץ כמו כולם בביצת הבינוניות תסיים את חייך עם משכורת ממוצעת ילדים ממוצעים מקצוע ממוצע ואם תסתכל אחורה אתה תראה מה שכולם רואים - ממוצע. לרוב האנשים זה מספיק אני חושב שלהסתפק בזה - זוהי בינוניות במלוא מובן המילה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הודעה ראשונה שלי פה היתי חייב להרשם סוף סוף אחרי צפייה מהצד הרבה זמן..
ככה בקשר לבנות ככל שהגיל שלהם יותר גבוהה הכסף זה מה שמושך בגבר... משיכה מינית תלוי כמה הזין שלך גדול. בנות נמשכות לבודיבלדרים ? הרוב לא ! למה ? כל בנאדם נורמלי ירגיש שיש משהו מוזר בבנאדם על 3-5 אחוז שומן זה לא משהו בשגרה או טבעי ובלי קשר לבנות גם גבר (נגיד הורה) יגיד שזה לא יפה.. מי כן ימשך לזה כנראה בחורה שעוסקת בתחום ומבינה מה מאחורי זה למה אנחנו אוהבים את זה? אולי תחושת הכוח שזה נותן והפאמפ ! מי לא אוהב את הפאמפ אחרי אימון ובלי קשר זה סוג של מסגרת ודרך חיים שאנחנו חיים בה..כאילו אתה שייך למשהו שאתה אוהב שעוד אנשים אוהבים לגבי נגירי אתה נראה לי בחור נחמד ורואים שיש לך אוצר מילים גבוה ואתה נותן תשובות מלאות שבאות מהלב אבל אתה לא צריך לקחת את זה רחוק מידי זה עדיין כולה פורום באינטרנט ...תמשיך בעבודה הטובה |
חבר, באדיבילדרים נמצאים אולי יומיים בשנה על האחוז שומן שציינת .
|
ציטוט:
|
עשיתם מבודיבילדינג תחום-על וספורט בודד על פסגת הר הכושר שרק הוא כרוך בבניית גוף אולטימטיבי. אני רוצה לראות 90% מהבודיבילדרים החובבים (ובעצם את רוב המקצוענים בארץ) שורדים אימון מואי תאי טוב עם כמה חברה' שיודעים מה הם עושים בתחום הזה.
|
ציטוט:
אני רוצה לראות לוחם מואי טאי טוב שורד ניתוח לב פתוח עם מנתח בכיר. :confused: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אנטון אני התאגרפתי שנה וחצי במואי תאי ופניתי לפיתוח גוף .. ועשיתי קרבות ותאמין לי אני יודע מה זה אז מה?
זה ספורט אחר לגמרי....לא מבין מה ההשוואה או שזה רק נסיון להשמיץ את פיתוח הגוף |
זה רק ניסיון להשמיץ את הפיתוח גוף...זה מה שהוא עושה מהרגע שהוא חזר
תראה לי לוחם מואי תאי שיעמוד עם מוט של 200 ק"ג עליו ויעשה אפילו סקוואט עד מקביל....בלי לשבור רק מקביל |
ציטוט:
הוא אמור להיות חתיחת לוחםם ! שלבו בין שני ענפי ספורט האלה שררים של מפתח גוף רציני ואזה ענף לחימה שבאמת יודע מה הוא עושה ... |
ציטוט:
מה גם הקשר 200 קילו סקוואט, רוב מתחרי מר ישראל לא עושים 200 קילו סקוואט... |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ