![]() |
ציטוט:
|
שמע אם הוא רוצה שהרגליים שלו לא יגדלו אז הוא לא מתאמן
הוא אולי דוגמן רגליים גדולות זה הדבר הכי חשוב באימונים |
ציטוט:
אם יש לחבר שלך מאמן טוב, אז סחתיין. |
ציטוט:
סתם שאלה למה רגליים גדולות זה הדבר הכי חשוב באימונים? אני אישית עובד רגליים בשביל הכיף יותר מאשר המראה, אני אוהב את המזוכיזם שבזה ולא חושב שאפשר להגיע ל"מיצוי עצמי" בתרגילים יותר מדדליפט או סקוואט. מה שכן לא היה אכפת לי שהרגליים שלי היו נשארות במצב בינוני ואפילו אולי היה יכול לחסוך לי את הכסף שאני אצטרך להוציא על ג'ינסים בגלל שהכל קטן וחזרתי לג'ינסים שהייתי שמן. |
בסדר באמת לא מתאים לו ss
הוא לא מתאמן הוא דוגמן או "ילד קוביות/בייספס" לא שזה רע, זה מה שהוא רוצה וסבבה הוא לא מחפש להיות חזק הוא רוצה להיות חטוב ויש הבדל |
ציטוט:
אני מתחילת ה ss עליתי בצורה יפה,ונאי מאוד אוהב את המראה,ובכלל לא עליתי בשומן,רק בנוזלים וגם לא יותר מדיי וכבר הספקתי לעלות 2ק"ג. |
עם ss עליתי 13 קילו...
אבל היתה לי עליה דומה בפרק זמן דומה גם עם תוכניות אחרות. |
ציטוט:
ואיזה בפרק זמן העלית 13 קילו |
ציטוט:
לקח לי חצי שעה רק להגיד את זה נכון ... |
חח כולם פה יצאו על הסאי שו קי דו במבה ביסלי הזה
מעניין מה ריפטו מנהיג הכת היה אומר על סאי שו קי דו..מעניין אם גם זה היה ספורט הומואי בשבילו..אני שולח לו מייל לריפטו לשאול אותו אם מותר לי לעשות סאי שו קי דו... |
ציטוט:
אפילו ריפ הקשיש מרים יותר |
ציטוט:
ובקרוב הם גם יצולמו.. מה שכן, יש לי בעייה בפאוואר קלין אני מודה..כואב לי הבייספס אחרי פאווארקלין משום מה כאילו דפקתי סופר סט לבייספס של 15 12 10 8 6 6 באימון של בייספס תאומים אמה וטרפזים שאני עושה... |
ציטוט:
מה שמגוחך שהוא אנטי דיאטה ותזונה וכל מה שהוא אוכל משמין רצח ככה שקוביות של ממש אף פעם לא יהיו לו. |
ציטוט:
:] |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ