ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   האנשים המעצבנים שדורשים מכות!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=6016)

SiX PACK 25-02-07 10:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan
לא טוב!!!
הכל בגלל החברה של SIX PACK חחח רואים עלה..היא נראת אחת חרמנית שמעשנת! :wiggle::jockey:

היא אולי חרמנית אבל לא מעשנת :jockey: :jockey: תאמת היא הבנאדם האחרון שתיגע בדברים מהסוג הזה..

לא שאני איזה נרקומן כן? אם יושבים בים וחבר מדליק ג'וינט אז אני לא יתנגד לכמה שחטות זה הכל...

HHHEELLBBOOYY 25-02-07 13:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
היא אולי חרמנית אבל לא מעשנת :jockey: :jockey: תאמת היא הבנאדם האחרון שתיגע בדברים מהסוג הזה..

לא שאני איזה נרקומן כן? אם יושבים בים וחבר מדליק ג'וינט אז אני לא יתנגד לכמה שחטות זה הכל...

אתה מתחיל לגלות סימנים למה לא קיבלו אותך לצבא אה...:whistle: :whistle:

Daniel-Barak 25-02-07 15:00

גרוע מאוד, סיק פאק.
תחתוך מזה עכשיו, כדאי לך מאוד.

SiX PACK 25-02-07 15:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Daniel-Barak
גרוע מאוד, סיק פאק.
תחתוך מזה עכשיו, כדאי לך מאוד.

אתה בטח לא ניסית ומדבר כמו אחד כזה, זה לא יותר גרוע מאלקהול ידידי מה אתה חושב..? חוץ מזה שעברתי את התקופה של לדפוק תראש וזה... היום אני הרבה יותר יציב ומאוזן ועכשיו זה רק פה ושם באירועים מיוחדים... בכל אופן דעתי בנושא שצריך למכור גראס וחשיש בכל סופר ממש מדף ליד המשקאות החריפים למיניהם זה אותו הדבר אם לא יותר גרוע..

Dino Psaras 25-02-07 15:24

six pack, אתה בנאדם פגום כמו כל המשתמשים.

Fatty 25-02-07 15:28

אני לא משתמש ואני מסכים איתו

kibinimat 25-02-07 15:29

באמת הוא צודק, מה ההבדל בין זה לאלכוהול?

Kachok 25-02-07 15:32

ת'כלס מה נפלתם על הבנאדם? שיחשש לבריאות

PcGunMan 25-02-07 15:37

שמע, אני לא אבא שלך או משהו שאני אגיד לך לא לעשן אני חושב שאתה עושה טעות ענקית את שלי אמרתי תעשה אתה מה שאתה רוצה.. חיים שלך בסה"כ לא שלי
אני חושב שלא יתן לך כלום בלעשן סמים!:huh:

KOZA 25-02-07 15:38

ראסמי סיקס צודק מה אתם משחקים אותה צדיקים

זה כמו אלכוהול והימורים (כי בסופ של יום תיכול להתמכר ולהרוס תחיים שך)

SiX PACK 25-02-07 15:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
six pack, אתה בנאדם פגום כמו כל המשתמשים.

אמא שלך פגומה יעלוב נפש, איך אני שונא אנשים כמוך, לא מכירים, לא יודעים על מה מדובר, אין להם שום סוג של ידע בנושא, ובכל זאת אומרים דברים חסרי בסיס כמו איזה אמא או מורה מבית הספר...

Nimrod 25-02-07 15:44

אני מסכים עם סיקס פאק.
סיגריות, נרגילה ואלכוהול יותר גרוע מסמים קלים.
ואני לא משתמש בכלום חוץ מנרגילה.

KOZA 25-02-07 15:44

חבל על העצביים שלך סיקס למה אתה עונה לו בכלל
לא חבל? בסוף תקבל אזהרה על סתם...

nati10 25-02-07 15:45

לא יודע מה איתכם אבל היום כמעט כולם כבר מעשנים חשיש זה נייהיה כמו סיגריה וזה לא סמים כבדים כמו הרואין או משו

SiX PACK 25-02-07 15:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan
שמע, אני לא אבא שלך או משהו שאני אגיד לך לא לעשן אני חושב שאתה עושה טעות ענקית את שלי אמרתי תעשה אתה מה שאתה רוצה.. חיים שלך בסה"כ לא שלי
אני חושב שלא יתן לך כלום בלעשן סמים!:huh:

חחחח אתה מדבר על זה כאילו אני כל היום יושב ומזריק ומוחר את עצמי או גונב בשביל להשיג מנה, תתעשתו על עצמכם למי שאין נסיון שלא ידבר יש כל כך הרבה אנשים שמעשנים, למשל אצלי במקצוע (אני עובד בטלוויזיה) כל אנשי התאורה והסאוונד למיניהם גם עובדי הבמה כל היום בשנטי יושבים מעשנים, ושוב אני חוזר זה לא יותר גרוע מאלקהול ההיפך אלקהול רק דופק את הראש שורף תאים ממכר וגורם לאלימות.. גראס לעומת זה, לא ממכר ובטח שלא הופך אנשים לאלימים ההיפך זה הופך אותם למופנמים ושקטים..

oR1515 25-02-07 15:53

הבעיה שאתה מיתמכר לחשיש נגיד אחרי כמה זמן זה לא משפיע ואתה עובר לכבדים יותר לא רק גראס..
ואז אתה ניהיה נרקומן מסכן שזרוק ברחובות

PcGunMan 25-02-07 15:57

חחחחח מה אתה אומר???? כל אנשי קולנוע טלויזיה סטלנים מעשנים!!! אני בא מהתחום כולם סטלנים מתים מעשנים כל היום! אבל מי נוגע בדברים האלה איכס מגעיל!
בטח שגראס ממכר!!

SiX PACK 25-02-07 16:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי oR1515
הבעיה שאתה מיתמכר לחשיש נגיד אחרי כמה זמן זה לא משפיע ואתה עובר לכבדים יותר לא רק גראס..
ואז אתה ניהיה נרקומן מסכן שזרוק ברחובות

מה שאמרת עכשיו זה שטויות, זה בדיוק מה שאבא אומר לבן שלו או מה שמורה אומרת לכיתה שלה..

גראס וחשיש תמיד ישפיעו עליך אין דבר כזה אני מכיר אנשים שמעשנים שנים ולא עברו ליותר קשים, לעומת זאת אני מכיר אנשים שניסו הרבה מעבר וחזרו רק לעשן גראס וחשישי ויש גם כאלה שירדו מכל העסק לגמריי..

אחי זה כמו שאני יגיד לך שוויסקי זה חרא בסוף אתה תמצא את עצמך שיכור מניאק שמרביץ לאישתו ולילדים שלו ובסוף יושן על ספסל עם בקבוק יין בייד ובלי פרוטה, זה הכל סתיגמות של הפרנואידים האלה שאין להם מוסג על מה הם מדברים כמו recoba או pcgunman פשוט ילדים קטנים חסרי ניסיון..

eliran767 25-02-07 16:15

המצב של רקובה קשה.

הבנאדם מנסה לחקות בסיגנון דיבור שלו את גיימר ועומרי לא יעזור מה תגיד אתה קנאי..

אל תחכה אחרים תהיה עצמך..

אתה עלוב...

SiX PACK 25-02-07 16:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eliran767
המצב של רקובה קשה.

הבנאדם מנסה לחקות בסיגנון דיבור שלו את גיימר ועומרי לא יעזור מה תגיד אתה קנאי..

אל תחכה אחרים תהיה עצמך..

אתה עלוב...

עזוב אחי, ילד קטן בלי נסיון ככה הוא מדבר זה לא אשמתו..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:26.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ