![]() |
ציטוט:
בכל מקרה שיפוט דפוק |
ציטוט:
לפני שאני אשכח ואנשים פה יכעסו אז ברכות חמות לעמית ולפי התמונות לפחות הגיע לך יותר אז עלה והצלח ידידי. |
מקום 4 מכובד מאוד! כל הכבוד! אני חושב ובטוח שרק להגיע לשם זה כבר הישג גדול ומכובד- כל הכבוד לשניהם.
|
שנה הבאה הוא מקום ראשון!
מקום רביעי זה נהדר וזה תוצאה יפה מאוד וזה כבוד עצום |
לא נעים לומר אבל הפוזינג של מאור לא משהו וכינראה שעל זה הוא נפל,
אם הוא היה בא עם רוטיקה כמו שצריך ומשפר פוזינג אז היה לו מקום בגמר ! |
איפה אתם רואים תוצאות !?!?!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תצפה להפתעות טובות השנה............ |
צריך לראות את התמונות מהגמר, אשמח אם מישהו יעלה אותן, אבל קשה לי להאמין שיש מישהו במשקל 85 קילו עם דחיסות כמו של עמית, ולכן נדמה לי שהוא קופח.
שוב, מקום 4 זה יפה מאוד, זו התקדמות לעומת הפעם שעברה, אבל לפני שהוא נסע אמר לי ששאיפתו לסיים ראשון. הוא אכן היה בשייפ נפלא, והערכתי שיוכל לנצח, לכן חייבים לראות את התמונות ולהבין מה התרחש שם. בכל אופן, מגיע הרבה כבוד לשני ספורטאים מדהימים כאלה, עם אופי של פלדה, אנשים שאוכלים חצץ וממשיכים לחייך, בניגוד לכדורגלנים העלובים והרופסים שלנו שהולכים ל"להרטיב קצת את הגוף" לפני משחק ליגה רשמי. רעבאק מאור ועמית לא אכלו ארוחה נורמאלית חצי שנה, כל כך הרבה מחוייבות נדרשת, כל כך הרבה כוח נפשי וגופני, יישר כוח לשניים האלה. בשבילי אתם אלופים, וסלחו לי מראש על הקלישאה. ואני הכי מקווה שהם מרוקנים עכשיו כמה מסעדות שם. |
איפה לעזאזל אתם רואים שהוא מקום 4 ?!?!?!?!?!
|
ציטוט:
http://www.ifbblive.tv/finalresults.php לטעמי מקום 4 זה יפה ומכובד מאוד ואני אישית עוד טרם איתרתי סיבה טובה להניח שהוא קופח בשיפוט. כל מי שהגיע שם לגמר התאמן קשה ולא אכל במסעדות חצי שנה וכו וכו וכו.... |
תודה אחיי
בני זונות למה 4 :@:@:@@:mad::mad::mad::mad::mad::mad: |
סרטון של הזוכה במקום הראשון מעל 100 קילו.
http://www.youtube.com/watch?v=wRLuErLyxm0 |
כוס אמעק למה 4 :( למרות שזה יפה מאוד
אבל ציפיתי לזה שוהא יהיה ראשון או שני |
ציטוט:
|
ציטוט:
There is no telling right from wrong until we see the coparison pictures,two competitors from a same country was not the case because there were actualy two competitors from Ukraine in his class. |
הגיע לעמית יותר ממקום 4..
לא נורא בכל זאת כבוד גדול, אני מאמין גם שמאור יפתיע שנה הבאה.. עדיין מוזר לי שהוא לא עלה לגמר |
ריספקט ענק לעמית ולמאור שני תותחים!!1
|
כל הכבוד לשניהם.
יש הרגשה של קיפוח כלפי שניהם באמת שאחרי ההכרזת סרק אתמול על עמית בתור אלוף אירופה כל בשורה אחרת תשמע רע בכל מקרה, עמית הביא מקום מכובד, מקום רביעי זה לא צחוק. כל הכבוד לשניהם. סתם שאלה, מה צריך לעשות כדי לקבל פרו קארד? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ