ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   כל המוזרים למיניהם בחדר הכושר שלנו... (https://israelbody.com/showthread.php?t=4727)

Bullet 26-01-07 21:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Meir787
:):):):), גדול!! כמה מטומטם אפשר להיות, זה כבר גובל בעצבות.
גם אתה מתאמן בקאנטרי ? צריך להיפגש פעם, לעשות איזה אימון נחמד...

אתה גם מתאמן בקאנטרי ב"ש? בוא'נה נהייתה לנו פה קהילה.

אליאב קרייסלר 26-01-07 21:53

חחח וואי וואי בכל הודעה פה יש משהו נכון...
כבר לא נשאר לי מה לאמר

stimpy0 26-01-07 23:07

בא איזה ילד שכיף למכון שם 10 קילו כל צד בלחיצת חזה.הוא נראה כבן אדם שלא התאמן מעולם בחיו,ממש שכיף רצח.אני רואה אחרי חזרה אחת שהוא מתנדנד עם המוט ומהר עוזר לא.אחר כך הוא מספר שפעם הוא היה מרים 130 קילו ועכשיו הוא לא התאמן הרבה זמן.אין לא כוח לענות לפסיכים האלה ואמרתי לו שהוא צודק.

Krazy-Hawk 26-01-07 23:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי stimpy0
בא איזה ילד שכיף למכון שם 10 קילו כל צד בלחיצת חזה.הוא נראה כבן אדם שלא התאמן מעולם בחיו,ממש שכיף רצח.אני רואה אחרי חזרה אחת שהוא מתנדנד עם המוט ומהר עוזר לא.אחר כך הוא מספר שפעם הוא היה מרים 130 קילו ועכשיו הוא לא התאמן הרבה זמן.אין לא כוח לענות לפסיכים האלה ואמרתי לו שהוא צודק.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

isotop 27-01-07 00:11

אצלנו יש אחד זקן שכל פעם (ראיתי אותו לפחות 30 פעם) בא עם אותם בגדים מגעילים(מכנס קצר כזה כאילו יפה עם כיסים וכפתורים וחגורה וחולצה בפנים) ויש לו כזה ריח מסריח אלוהים ישמור, פעם הוא עמד לידי שעשיתי פריצ'ר קרל אז התחלתי לריב איתו שיעוף משם שלא יעמוד לי על הראש חחחחחחחח פשוט הריח היה בלתי נסבל...

Moshe 27-01-07 00:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dormazor
באמת 2 קילו?זה עלוב אפילו בשביל 4 דרופסטים

קח פעם במכון שלך תעשה את הדבר הבא:
2X12 הרחקת זרועות לצדדים עם דמבלים של 12 קילו כל יד(תרגיל כתף)
אחרי הסט ה2 ישר תרד ל10 קילו כל יד 15 חזרות אחרי זה ישר תרד ל8 קילו 10 חזרות כל יד אחרי זה תרד ל5 קילו 8 חזרות ותקנח ב2 קילו 6 חזרות
יוצא לך 5 סטים רצופים של 12 ->15 ->10->8->6
אחרי זה תגיד לי מה עלוב ומה לא אם הכתף שלך לא תצא מהמקום אני קקי מהלך

isotop 27-01-07 00:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
חהחהחהחהחהחהחה קראתי הכל ו הדפוקים במכונים שלכם לא מתקרבים לאהבלים ולפסיכים שיש במכון שלי מצטער אנשים:crazy: :crazy: :nono:

טוב נתחיל באהבל מספר אחד
יש לנו במכון איזה אחד שהוא דוקטור למשהו או איזה שאמאן או דרואיד קיצור הבן אדם סרוט והולך בחדר כושר והתפקיד שלו זה להעיר לכולם על כמה שזה גרוע להיתאמן באיזור המשקולות והמכשירים ושחדר כושר נוער רק ל "כושר" וזה בישבילו הליכון או אופניים חחחחחחחחח הוא בא אליי ואל עומר ואומר שצריך בלחיצת חזה 2 אנשים (ולא הוא לא התכוון לדוחק ולספוטר) הוא התכוון שאחד דוחק והשני יושב לו על הבטן WTF?!?!?!בישביל מה זה נחוץ חחחחחחחחח
והוא אומר שלמי שכואב הגב בדדליפט צריך לסים ספר על הראש ושזה מסדר את הגב אם הזמן חחחחחחחחחחחחחחחחחח מה דעתכם עליו?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תאמין לי רק בשביל לשמוע זיוני שכל כאלה הייתי בא לחדר כושר שלך... אחד המצחיקים אחי

Kachok 29-01-07 14:49

אצלנו הייתה חבורה חדשה של ערסונים שחיפים בני איזה 12-13 , באים קומפלט עם כובעי קרוקר וגורמטים , כל אחד מנסה להיות גבר ליד החברים שלו ןלהעמיס 5 קילו כל צד בבנצ' , חבל שמצליחים רק חזרה אחת.

ואחד מהם גנב לי צלחת בלחיצת חזה בזמן שמיליתי מים בבקבוק בחוץ .
כשאני מתחיל סט אני שם לב שיד ימין עולה הרבה יותר לאט משמאל ושכבד יותר בימין , כשהחזרתי את המוט אני קולט צד אחד 30 ק"ג , צד שני 32.5 ק"ג , לקחו לי צלחת של 2.5 קילו.

הרסו לי סט הזונות הקטנות האלו , אם רק הייתי תופס אותם :|

toxicity 29-01-07 16:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
אצלנו הייתה חבורה חדשה של ערסונים שחיפים בני איזה 12-13 , באים קומפלט עם כובעי קרוקר וגורמטים , כל אחד מנסה להיות גבר ליד החברים שלו ןלהעמיס 5 קילו כל צד בבנצ' , חבל שמצליחים רק חזרה אחת.

ואחד מהם גנב לי צלחת בלחיצת חזה בזמן שמיליתי מים בבקבוק בחוץ .
כשאני מתחיל סט אני שם לב שיד ימין עולה הרבה יותר לאט משמאל ושכבד יותר בימין , כשהחזרתי את המוט אני קולט צד אחד 30 ק"ג , צד שני 32.5 ק"ג , לקחו לי צלחת של 2.5 קילו.

הרסו לי סט הזונות הקטנות האלו , אם רק הייתי תופס אותם :|

ואי ואי לתלוש לו תראש אה :)

dormazor 29-01-07 16:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MosheB
קח פעם במכון שלך תעשה את הדבר הבא:
2X12 הרחקת זרועות לצדדים עם דמבלים של 12 קילו כל יד(תרגיל כתף)
אחרי הסט ה2 ישר תרד ל10 קילו כל יד 15 חזרות אחרי זה ישר תרד ל8 קילו 10 חזרות כל יד אחרי זה תרד ל5 קילו 8 חזרות ותקנח ב2 קילו 6 חזרות
יוצא לך 5 סטים רצופים של 12 ->15 ->10->8->6
אחרי זה תגיד לי מה עלוב ומה לא אם הכתף שלך לא תצא מהמקום אני קקי מהלך

הבעיה שאני עושה 23 קילו את התרגיל הזה!

Moshe 29-01-07 17:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dormazor
הבעיה שאני עושה 23 קילו את התרגיל הזה!

חח 23 קילו כל יד?
אתה בכלל יודע על איזה תרגיל אני מדבר?
מדבר על התרגיל הזה:
http://www.exrx.net/WeightExercises/...eralRaise.html

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:10.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ