![]() |
ציטוט:
|
חחח וואי וואי בכל הודעה פה יש משהו נכון...
כבר לא נשאר לי מה לאמר |
בא איזה ילד שכיף למכון שם 10 קילו כל צד בלחיצת חזה.הוא נראה כבן אדם שלא התאמן מעולם בחיו,ממש שכיף רצח.אני רואה אחרי חזרה אחת שהוא מתנדנד עם המוט ומהר עוזר לא.אחר כך הוא מספר שפעם הוא היה מרים 130 קילו ועכשיו הוא לא התאמן הרבה זמן.אין לא כוח לענות לפסיכים האלה ואמרתי לו שהוא צודק.
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
אצלנו יש אחד זקן שכל פעם (ראיתי אותו לפחות 30 פעם) בא עם אותם בגדים מגעילים(מכנס קצר כזה כאילו יפה עם כיסים וכפתורים וחגורה וחולצה בפנים) ויש לו כזה ריח מסריח אלוהים ישמור, פעם הוא עמד לידי שעשיתי פריצ'ר קרל אז התחלתי לריב איתו שיעוף משם שלא יעמוד לי על הראש חחחחחחחח פשוט הריח היה בלתי נסבל...
|
ציטוט:
2X12 הרחקת זרועות לצדדים עם דמבלים של 12 קילו כל יד(תרגיל כתף) אחרי הסט ה2 ישר תרד ל10 קילו כל יד 15 חזרות אחרי זה ישר תרד ל8 קילו 10 חזרות כל יד אחרי זה תרד ל5 קילו 8 חזרות ותקנח ב2 קילו 6 חזרות יוצא לך 5 סטים רצופים של 12 ->15 ->10->8->6 אחרי זה תגיד לי מה עלוב ומה לא אם הכתף שלך לא תצא מהמקום אני קקי מהלך |
ציטוט:
|
אצלנו הייתה חבורה חדשה של ערסונים שחיפים בני איזה 12-13 , באים קומפלט עם כובעי קרוקר וגורמטים , כל אחד מנסה להיות גבר ליד החברים שלו ןלהעמיס 5 קילו כל צד בבנצ' , חבל שמצליחים רק חזרה אחת.
ואחד מהם גנב לי צלחת בלחיצת חזה בזמן שמיליתי מים בבקבוק בחוץ . כשאני מתחיל סט אני שם לב שיד ימין עולה הרבה יותר לאט משמאל ושכבד יותר בימין , כשהחזרתי את המוט אני קולט צד אחד 30 ק"ג , צד שני 32.5 ק"ג , לקחו לי צלחת של 2.5 קילו. הרסו לי סט הזונות הקטנות האלו , אם רק הייתי תופס אותם :| |
ציטוט:
|
ציטוט:
הבעיה שאני עושה 23 קילו את התרגיל הזה! |
ציטוט:
אתה בכלל יודע על איזה תרגיל אני מדבר? מדבר על התרגיל הזה: http://www.exrx.net/WeightExercises/...eralRaise.html |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ