![]() |
ציטוט:
|
כה אחי
אניגר על גבול הצפון ....
ומה לעשות המכון הקרוב או בראש הנקרה אבל אני מעדיף להשקיע עוד 5 דקות עד לעברון כדי להיתאמן שם ביותר רמה מבין ? ואני גם לומד באקסטרני אחי אני כל יום נוסע לבצפר שעה וחצי בערך ואטובסים טרמפים חזור מה לעשות אבל על הכושר אני לא מבתר זה נתן לי כל כך הרבה :) טוב חייב לזוז יום טוב בהצלחה לכולם |
איתי כל הכבוד גבר אחלה תוצאות
|
ממש מעצמה אתם אשדוד
|
אחלה תמונות
חבל שלא שמת פריסת גב זה הדבר שבאמת הכי אהבתי אצלך אחלה יד אחורית, ביספס קצת יותר קטנים אה.. נ.ב, אני עכשיו בטוח שאני יותר גדול ממך.. (וזאת עובדת, כמו שאתה נוהג להגיד =]) |
ציטוט:
ושמתי פריסה |
אם יהיה לך כוח ודקה פנויה יום אחד, תמדוד את הייקף המותניים ( מתחת לפופיק)
ותגיד לי מהו.. |
תודה לכולם עוד תמונה של היד
http://img206.imageshack.us/my.php?image=019gu9.jpg אין צורך להעיר על הבייספס הטרייספס מפצה עליו :D |
ציטוט:
|
יש לך בייספס טוב מאוד לדעתי,וטרייספס מעולה.
|
אחי מה ההיקפים שלך?
|
ציטוט:
|
ו-120 בכנפיים
|
איתי תמדוד תיד שהסרט ישר, שהוא נסגר על עצמו...
|
לא יודע מה איתכם, לי לא ממש אכפת מה ההיקפים שלי, העיקר שאני נראה טוב!
|
האמת אחי הגבתי לך כבר אתמול אבל משום מה ההודעה לא נקלטה .
תמונות יפות במצאיות אתה הרבה יותר גדול . צריך שיזוף ולדעת לבצע קצת יותר טוב את הפוזות . שבוע הבא נעשה תמונות ביחד באימון משותף בפיטנס זה מתבקש. :jockey: |
זה מוזר, פעם איתי נראה שזוף בטירוף, בנגלת תמונות הבאה הוא לבן כמו טיפקס...
|
איתי, גיימר, יש לך גוף מאוד מאוד יפה:] משום מה נראה לי שירדת קצת במסה (ושמתי לב לפני כל התגובות פה). הטרייספס נראה קצת יותר קטן מלפני זה. אבל עדיין גדול!:]
ויש לי אותה בעיה כמוך אחי חחח.. גם אני מחונן ויש לי בעיה עם הכתב יד:\ הבעיה שלי שלהביא מחשב נייד (כן גם אני משתמש בנייד) לבית הספר בנתניה זה לא כל כך מומלץ... בכל מקרה כמה תגובות על התגובות פה: איתי, אני לא חושב שאתה צריך לקרוא לאנשים פה שחיפים מעפנים כי לא כל מי ששחיף הוא מעפן בסופו של דבר.. לא כולם מבורכים בגנטיקה טובה ויש אנשים שמתאמצים בהרבה יותר ממך ומגיעים לרבע מהתוצאה שלך. פאניק, אם בכל פעם שהייתי חושב שמישהו משתחצן והייתי רוצה להגיב לו על זה.. כבר לא הייתי פה:] תן לאנשים להשתחצן, יש להם במה לפחות. הפצצה מעפולה, אני לא חושב שבנאדם יכול להגדיר את עצמו (חכם, סוס, יפה וכו') אולי אין לי כל כך זכות דיבור בפורום כי אני לא מוכר אבל מה שכתבתי למעלה לא בכוונה לריב, ההפך, קחו את זה כעצה יום טוב:] |
בואנה תותח אתה !!! ...אהבתי תגוף שלך
|
במצאיות אתה נראה גדול יותר יודע...!?!?
יום אחד אני אביא מצלמה למכון נצלם אותך מול השחיפים... נראה לי אנשים כאן ישתתחו על הריצפה שהם יראו תתמונות! ובקיצור אתה תותח עללללללל! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ