![]() |
ציטוט:
אתה מדמיין |
"
This is a breathtaking eight pack !! Why are you not a Men's Health cover model ?? " תאכלס. |
ציטוט:
אלון אתה תותח ואני מעריך אותך על ההשקעה העצומה כל כך הרבה שנים והתמדה זה לא בא ברגל.. כל הכבוד ואני מקווה שתשיג את כל מטרותיך באשר יהיו! |
ציטוט:
לא ממש זוכר מה היה המשקל שהשתמשתי בו בתרגיל, נראה כמו בסביבות ה- 40 לא כולל המוט. |
גוף פצצה אין מילים
הדבר שאני הכי מקנא בך זה שמתי שאתה בשיא המסה זה ניראה כאילו דפקת חיטוב של כמה חודשים טובים מעניין לראות אותך עושה חיטוב (למרות שלא ניראהלי שאתה צריך עם הגנטיקה הזאת) |
פצצה של סרטון אחי..פיתחת את הגוף בצורה מדהימה,בטח ים עבודה השקעה והתמדה,כל הכבוד!
|
ציטוט:
אין דברים כאלה פשוט לראות ולקנאה! |
ציטוט:
|
קצת קשה להאמין שזה שיא מסה
נראה לי אתה סתם חרטטן וסתם עשית חיטוב |
הוא עשה חיטובון לקראת התמונות (זה היה מיותר לדעתי) אבל הוא נשאר חטוב של השנה
|
נראה פשוט מדהים
|
ציטוט:
תעשה את ההבדלים תשווה את סיקס למתאמנים טבעיים אחרים ותראה את ההבדל ברמות |
ציטוט:
הגזמת בטירוף,הוא לא איזה משהו מיוחד,לא גדול יד 42 זה לא כזה ענק אין לו גב בשיט הוא ממש צר |
ציטוט:
|
SiX PACK - יש לי שאלה אליך...
קראתי בעבר הרחוק שהיית מאוד נגד "דדליפט" בגלל שסברת שהוא מאוד מזיק לגב... עכשיו ע"פ הסרטונים אני מבין שאתה כן עושה אותו... שינת את דעתך? אתה לא חושב שהוא מסוכן לגב? אשמח לשמוע מה דעתך :) |
ציטוט:
לא משנה איזה היקף הזרוע שלו , תראה איך היא נראת (הזרוע).. כשהיד נראת ככה ,ההיקף לא ממש אמור לעניין , אלא המראה.. ו.. אתה לא יכול לקבוע על פי תמונות אלו שבהן הוא לא מציג גב כראוי , או בכלל לא מציג , שאין לו גב.. או שהוא צר (במותן הוא צר).. כשהוא יפרסם תמונות גב ( פריסה , באק דבל בייספס ועוד..) תגובתך תהיה שונה.. שבת שלום.. |
ראיתי תמונות של הגב שלו שהוא פעם הראה
רואים גם שהכתפיים שלו צרות,לזה התכוונתי צר ולי זה כן משנה ההיקף,היקף שהיה לי אחרי כמה חודשי אימונים זה לא משהו שיגרום לי לחשוב שהוא גדול קשה מאוד לגרום לי להגיד על מישהו שהוא סוס כי אני חושב ככה רק על מי שבהרבה יותר ענק ממני בגודל |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא שכחתי ולא אשכח בחיים! |
ציטוט:
אם אתה לא רוצה לעלות תמונה .. פשוט נדע להתעלם מהביקורת שלך שהיא הזויה לחלוטין . "אין לו גב בשיט?" ביחס למה ... מקרר ? "הכתף שלו צרה" ? ביחס למה גזע של עץ אלון ? סטס,ג'יי קאטלר ? ראית את הפורפורציות האלה ? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ