ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מאמר חדש שלי שעלה באתר "עושים פרסה" (https://israelbody.com/showthread.php?t=45365)

arbel2 01-12-08 23:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 711235)
סתם שאלה, יש לך טיעון, הסבר מגבה, הגיון, סימוך - משהו? (ציטוט מflex לא נחשב:))

יש לי טיעון ,אבל אנחנו מדברים על מתאמנים מסוג שונה לחלוטין ,כמו שציינת בפירוט משובח אני חייב לציין,אז למעשה אין לנו דיון משותף ,כי אתה מדבר על מתאמן מסוג x ,ואני מדבר על מתאמן מסוג y

Sugarzaza 01-12-08 23:09

למה? דיברתי על מתאמן מתקדם, שמטרתו היחידה היא היפרטרופיה וכמה שיותר, שיכול להתאושש הרבה יותר טוב מאחרים בגלל כימיה שמעורבת. אתה אמרת פיתוח גוף נטו. אז דיברנו על אותו המתאמן

arbel2 01-12-08 23:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza (הודעה 711237)
למה? דיברתי על מתאמן מתקדם, שמטרתו היחידה היא היפרטרופיה וכמה שיותר, שיכול להתאושש הרבה יותר טוב מאחרים בגלל כימיה שמעורבת. אתה אמרת פיתוח גוף נטו. אז דיברנו על אותו המתאמן

העבודה המבודדת והמקיפה בתוכניות ABCD+ היא קריטית לשמירה על סימטריה ,פיתוח גוף זה יותר מלעלות מסה נטו ,יש בזה אומנות ,ואתה מפספס לפעמים דברים קריטיים בעבודה בתרגילים מורכבים נטו

ככה או ככה ,גם השיטה שלך מספקת תוצאות בשטח וגם שלי :flowers:

Sugarzaza 01-12-08 23:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 711242)
העבודה המבודדת והמקיפה בתוכניות abcd+ היא קריטית לשמירה על סימטריה ,פיתוח גוף זה יותר מלעלות מסה נטו ,יש בזה אומנות ,ואתה מפספס לפעמים דברים קריטיים בעבודה בתרגילים מורכבים נטו

טוב, האיזון בין הראשים של התלת ראשי זה כבר באמת לא ממש הנישה שלי, אבל בהצלחה שיהיה :)

Dr. Muscle 02-12-08 10:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי reshos123 (הודעה 711132)
אני לא יגיב כי אתה בטח תמחק לי תתגובה אז אני יחסוך את זה

קודם כל אני לא מוחק כל כך הרבה תגובות, אפילו לא אלו שמעצבנות אותי :10:
חבל לי על נושא שמוקדש למשהו ספציפי שפשוט הורגים אותו כאן. אני כתבתי לא מעט כתבות כאן ובכלל ואני יודע מה זה דורש מהכותב , וזה דבר לא הוגן לבוא ולהפוך את הדיון ולהספים אותו.
אם יש לך משהו רלוונטי להגיב תגיב חופשי, ואם אתה מתכוון להפוך את הקרביים של עוד נושא לשטויות - אז תמנע מעצמך .

Bono 02-12-08 17:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 711166)
אני אישית תומך בfbw על פני abcde בדיוק בגלל הסיבות שתומר ציין פה בתחילת העמוד.
אבל זה לא אומר שאני שולל abcde, יש אנשים שזאת חלוקה שבהחלט תעבוד עליהם ותתן תוצאות טובות, וזה מוכח בשטח.

ועכשיו למשהו שרציתי להעיר לגבי חלק מהתגובות בפוסט, אף אחד לא אמר אל תעשו abcde בחיים זה נוראי! כל התגובות בעניין אלו שרצו לחלק את התוכנית שלהם ככה אחרי חודש שלא אימונים או אפילו חצי שנה של אימונים, היו בגדר המלצה לעבוד fbw\ab\ss ומיצוי התוכניות הללו לפני המעבר לחלוקות היותר גדולות ולראות איך הן עובדות עליך.

מסכים איתך ב100 אחוז

reshos123 05-12-08 19:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 711242)
העבודה המבודדת והמקיפה בתוכניות abcd+ היא קריטית לשמירה על סימטריה ,פיתוח גוף זה יותר מלעלות מסה נטו ,יש בזה אומנות ,ואתה מפספס לפעמים דברים קריטיים בעבודה בתרגילים מורכבים נטו

אתה צודק, הבעיה של90 אחוז מהפורום אין רבע מהמאסה כדי להתחיל לחשוב במונחי סימטריה וכדומה, ובגלל זה לענייננו ההשענות על התגילים הבסיסיים היא הרבה יותר רלוונטית.

arbel2 05-12-08 19:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי reshos123 (הודעה 713525)
אתה צודק, הבעיה של90 אחוז מהפורום אין רבע מהמאסה כדי להתחיל לחשוב במונחי סימטריה וכדומה, ובגלל זה לענייננו ההשענות על התגילים הבסיסיים היא הרבה יותר רלוונטית.

כשאתה שואף לפיתוח גוף ,תחרותי או לא ,סימטריה זה תמיד issue ,אתה לא רוצה למצוא את עצמך במצב של חוסר פרופורציות משווע

מעבר לכך שבאיזר ה80 קילו+/- כבר יש לך מושג טוב מאוד לגבי איך אתה נראה ,משם והלאה זה פשוט להוסיף עוד בשר על אותה תצורה בסיסית.

arbel2 05-12-08 19:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי reshos123 (הודעה 713525)

בנוסף
כל מפתח גוף עם חצי שכל משתמש בתרגילים הבסיסיים כ"עמוד שידרה" של התוכנית שלו
אתה מכיר איזושהי תוכנית h.i.t שלא מכילה את הליפטים הבסייסים הגדולים ?

eyalamzleg 05-12-08 19:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 713552)
כשאתה שואף לפיתוח גוף ,תחרותי או לא ,סימטריה זה תמיד issue ,אתה לא רוצה למצוא את עצמך במצב של חוסר פרופורציות משווע

מעבר לכך שבאיזר ה80 קילו+/- כבר יש לך מושג טוב מאוד לגבי איך אתה נראה ,משם והלאה זה פשוט להוסיף עוד בשר על אותה תצורה בסיסית.

אני משאר שהתכוונת ל80 קילו חטוב עד העצם?

SaharKazes 05-12-08 19:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 713552)

אתה כנראה מתכוון ל-80 קילו חטוב שאתה אומר תצורה בסיסית.. לא?

עריכה:
אהה ^ לא שמתי לב שהגבת כמעט אותו דבר..

arbel2 05-12-08 19:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalamzleg (הודעה 713555)
אני משאר שהתכוונת ל80 קילו חטוב עד העצם?

חטוב עד העצם לא .אבל באיזור ה10 אולי 8 אחוז שומן כבר יש לך מושג טוב מאוד

the animal 05-12-08 19:35

חשבתי שסיכמנו את הדיון בכך שצריך קודם למצות את התוכניות למתחילים ורק אחרי זה לחשוב הלאה, לא?

eyalamzleg 05-12-08 19:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 713575)
חטוב עד העצם לא .אבל באיזור ה10 אולי 8 אחוז שומן כבר יש לך מושג טוב מאוד

עם מדובר בגובה הממצוע שזה נגיד 178 לא חושב שאתה צודק

arbel2 05-12-08 19:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 713576)
חשבתי שסיכמנו את הדיון בכך שצריך קודם למצות את התוכניות למתחילים ורק אחרי זה לחשוב הלאה, לא?

בזה אני מסכים איתך והסכמתי מההתחלה
אף אחד לא טען שabcd+ זה תוכניות למתחילים :)

Rendi Orton 05-12-08 19:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalamzleg (הודעה 713585)
עם מדובר בגובה הממצוע שזה נגיד 178 לא חושב שאתה צודק

175**

Rendi Orton 05-12-08 20:18

ארבל אולי תעלה פעם אחת מאמר על כל ה ab/abcd האלה ותסביר את זה יותר ברור

arbel2 05-12-08 20:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rendi orton (הודעה 713612)
ארבל אולי תעלה פעם אחת מאמר על כל ה ab/abcd האלה ותסביר את זה יותר ברור

אין מה להרחיב על זה יותר מדי ,זה לא נושא למאמר
מה שכן מבחינתי תפתח פוסט דיון בפורום אימונים ואני יענה על זה בהודעה מרוכזת

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:00.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ