![]() |
ציטוט:
|
למה? דיברתי על מתאמן מתקדם, שמטרתו היחידה היא היפרטרופיה וכמה שיותר, שיכול להתאושש הרבה יותר טוב מאחרים בגלל כימיה שמעורבת. אתה אמרת פיתוח גוף נטו. אז דיברנו על אותו המתאמן
|
ציטוט:
העבודה המבודדת והמקיפה בתוכניות ABCD+ היא קריטית לשמירה על סימטריה ,פיתוח גוף זה יותר מלעלות מסה נטו ,יש בזה אומנות ,ואתה מפספס לפעמים דברים קריטיים בעבודה בתרגילים מורכבים נטו ככה או ככה ,גם השיטה שלך מספקת תוצאות בשטח וגם שלי :flowers: |
ציטוט:
|
ציטוט:
חבל לי על נושא שמוקדש למשהו ספציפי שפשוט הורגים אותו כאן. אני כתבתי לא מעט כתבות כאן ובכלל ואני יודע מה זה דורש מהכותב , וזה דבר לא הוגן לבוא ולהפוך את הדיון ולהספים אותו. אם יש לך משהו רלוונטי להגיב תגיב חופשי, ואם אתה מתכוון להפוך את הקרביים של עוד נושא לשטויות - אז תמנע מעצמך . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מעבר לכך שבאיזר ה80 קילו+/- כבר יש לך מושג טוב מאוד לגבי איך אתה נראה ,משם והלאה זה פשוט להוסיף עוד בשר על אותה תצורה בסיסית. |
ציטוט:
כל מפתח גוף עם חצי שכל משתמש בתרגילים הבסיסיים כ"עמוד שידרה" של התוכנית שלו אתה מכיר איזושהי תוכנית h.i.t שלא מכילה את הליפטים הבסייסים הגדולים ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
עריכה: אהה ^ לא שמתי לב שהגבת כמעט אותו דבר.. |
ציטוט:
|
חשבתי שסיכמנו את הדיון בכך שצריך קודם למצות את התוכניות למתחילים ורק אחרי זה לחשוב הלאה, לא?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אף אחד לא טען שabcd+ זה תוכניות למתחילים :) |
ציטוט:
|
ארבל אולי תעלה פעם אחת מאמר על כל ה ab/abcd האלה ותסביר את זה יותר ברור
|
ציטוט:
מה שכן מבחינתי תפתח פוסט דיון בפורום אימונים ואני יענה על זה בהודעה מרוכזת |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ