![]() |
ציטוט:
|
אליאב אחי הגדולל
יאללה עד הקיץ בעזרת ה' אתה סוגר יד 45 =] ולזה שאמר שהוא נראה יותר מאסיבי כי התמונה מעוכה לך תלטף במבה \= |
ציטוט:
מה זה אימון בודיבילדינג מסיבי?מסור 35 קילו? |
ציטוט:
אני יושב בשקט ועושה את שלי, לא מעניין אותי מאחרים שתבין. :jockey: |
ציטוט:
אז אתה בנאדם טוב מותק בגלל זה אתה צריך להתחיל לאהוב את עצמך ולהתחיל להראות את זה... ועכשיו קח משפט : ''כי אנשים אוהבים אנשים שאוהבים את עצמם'' kahanna - צודק אחי אני יודע לזהות מתי אני עושה טעות ואני מצטער עכשיו שאני קורא באמת הייתה נימה קצת מתנשאת מדי בהודעה שלי , יחד עם זאת אני לא מצטער שכתבתי אותה , אתם פה בפורום (לא ספציפית אלייך , אבל יש פה כמה שכן) יש לכם נטייה להוריד לאנשים מוטיבציה... אתם צריכים להתחיל לדעת להחמיא ולתת חיזוקים חיוביים גם אם הבנאדם קטן (במקרה שלי אני גדול , ולכם פשוט אין מה להגיד אז מתחילים לחפש תירוצים) נ.ב - רוב הפורום פה באמת ילדים קטנים אחי ככה שאני בטוח שאם את הבחור הממוצע אני עובר , את הילדים פה אני לא סופר בכלל... אין פה כוונה להעליב ולהתנשאות |
ציטוט:
בבאדיבילדינג ,נראה לי שעדיף שתפרוש לא? כן... ולרגל ההחלטה הזאת , שמישהו ידרג לי 5 כוכבים פליז :] |
ציטוט:
ד"א אני כפיר חחח |
ציטוט:
רק אמרתי שראיתי בחלק משהדברים שהוא אמר נימה של היתנשאות זה הכל. אליאב אחי אל תיעלב קבל את זה כביקורת בונה וכמו שכבר אמרתי מקודם כל הכבוד על ההשקעה שלך רואים תוצאות תמשיך ככה וכל מי שאומר אחרת אל תתייחס |
ציטוט:
2 תסתכל במראה ותנסה להשוות בינך וביני ואז תפנה לכיוון שלי בכל מה שקשור בבודיבילדינג 3 אני הולך להתחרות בנאבא 2007 ואולי גם בIFBB מה אתה תעשה באותו יום? 4 אתה יכול להרים 35 קילו במסור 8X3 ללא מנוחה? 5 תעלה תמונות שלך וניראה מה אתה שווה :jockey: 6 אתה מוזמן לנסות להיתאמן איתי ביחד וניראה אם אתה שורד תאימון שלי... 7 מה ההיקף יד שלך "אלי" שאתה בכלל מנסה לצחוק ? 8 בוא ניראה אותך מצליח בכלל להזיז את הדמבל של ה20 קילו (עזוב 35) אחרי שתנסה (ולא בטוח שתצליח) לעשות חצי מאימון הגב שלי שיהיה לך אחלה יום ותחשוב על הדברים שאמרתי לפני שאתה מנסה לעשות ממני צחוק ולא משנה באיזו דרך... |
בחיאת אליאב ונייט וולף (גלעד, לא?) עזבו אתכם מה אתם ישר קופצים על פארש? בחיאת אני כל הזמן רואה את שניכם מגנים על עצמכם כאילו שיש באמת סיבה.
אה וגלעד מן הסתם שתהיה לך יד יותר גדולה משל אליאב, אתה גבוה ממנו ב15 ס"מ.. ושמתי לך 5 כוכבים שלא תחפור חחח |
צריך לעשות פה סדר בפורום...יש פה יותר מדי אנשים שמזלזלים ולא מכבדים אנשים אחרים !
קריסלר ו ניט בולף חלאס להגיב להם ! 1)בזאת שאתם מגיבים להם אתם מבזבזים את הזמן שלכם 2)כשאתם מתאצבנים הגוף שלכם יוצר קורטיזול :whistle: אתם לא רוצים פירוק שריר נכון ? 3)איזה שהו בן ז#נה קרא לי בן ז#נה + הומו ... מה היתי עושה לבן אדם כזה במציאות לא כדאי לדעת ! פה בפורום לא היתחלתי לקלל אותו ולא כלום !לא שווה את זה ! אז פשוט חלאס להגיב לאנשים מניאקים וקנאים ! |
ציטוט:
חחחחחח צודק אחי... בקשר לגלעד נייט וולף הוא כמו אח שלי ומי שטעה וניסה להשוות - גלעד יותר גדול ממני. bodybuilder - בקשר לזה שקילל אותך , עזוב את הטראקיס חלה דדיס מוטחן צ'וצ'ולבי הזה:1eye: |
ציטוט:
ממה שכתבת הבנתי שאתה מזיין בכמויות (ואם זה נכון אז לבריאות), ולא רואה פה אף אחד ממטר בקטע הזה (ועל זה הגיחוך, כי יש פה אנשים שיש להם בחורות טוב מאוד, והם לאו דווקא אני אם זה מפריע). |
ציטוט:
וחוץ מזה שסתכל על "מר קטלר" שהוא סך הכל חבר חדש יחסית מה הוא מבין בכלל מאילה היה מישהו ותיק..וחוץ מזה סתכל בעוד פוסטים הוא זורק לי עקיצות |
ציטוט:
מזה הגרוזינית הזאת יש לי 2 חברים גרוזינים חחח הם באו איתי לאימון מדברים שיחה מענינת תוך כדי אימון פתאום הם מתחילים לדבר גרוזינית ואני לא מבין כלום עשו בטח בכוונה רציתי לרצוח אותם :):):):):wiggle: |
אחי תאמין לי
ציטוט:
גם לי היה מציק מאוד אפילו כל הקטע הזה פםשוט שאתה רואה תגובה כזאת תיצא מהפורום 4 דקות ככה תירגע תחזור ותיתעלם מאותם אנשים שמחפשים לעשות רע לאנשים ומספיק משועממים כדי ליפתוח 321 מישתמשים הם לא שווים את זה |
לגיל שלך ולגודל שלך זה מעולה !
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אחי אתה תמים אני עושה בנט אובר רו עם 120 קילו,זה הרבה יותר קשה ממסור 35,זה אפילו מצחיק שמישהו ששוקל 110+ עושה רק 35 קילו מסור לא משנה אם משקלים זה לא מעניין אותך וכו' חוץ מזה אתה על 20 אחוז שומן בערך כך שזה לא משנה |
ציטוט:
כבר הסברתי לך איך התוכנית עובדת אם המסור ואתה עדין לא קולט?8X3 ללא מנוחה בין הסטים!!!:diractor: ואני על 20 אחוז שומן מאיפה הגעתה למסקנה הזאת??אני מודה שאני לא שיא החיטוב ויש לי עוד עבודה אבל 20 אחוז אין מצב! אני בעומד על 15 וחצי 16 אחוז.. תראה את הנושא הזה סגור למה מישהו כבר זרק לי מי אתה ואין לי מה להגיד לך יותר...שבוע טוב |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ