![]() |
ציטוט:
כבר אין אחוות ירושלמים אהה.. חחחחח |
ציטוט:
ווואוו כמה זמן עבר מאז הפעם האחרונה שישנתי כל כך הרבה זמן.. איך יש לכם זמן לישון כל כך הרבה.?:bow: |
איך לא קודמתי ליהלום? :\
|
ציטוט:
אבל זה עוד לא אבוד ) |
ציטוט:
ככה שוכחים תחיילים ;) |
מה איתו?^ אחד האיכותיים בפורום :)
|
יוסיקק
יא מגבניקק
מתי הגיבוש של היס"מ יא תותח אני עברתי את הגיבוש יחטיות של גולני אבל לא רוצה לירשום לאן היתקבלתי וואלה תן הכל בגיבוש זה קשה אחושרמוטה ויהיה עוד יותר קשה אחרי הגיבוש תאמין לי אחי אני בגדוד היה צחוקים סבבה שכונה חבל על הזמן איפה שאני נימצא עכשיו קשה אחושרמוטה משמעת רוצחת מיקצועיות בשמיים אשקרה אתה נהפך ללוחם לא שהגדודים חס וחלילה פחות אבל ביחדות כאלה זה הרבה יותר באיזה בסיס אתה עושה טירונות ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
הייתי שבועיים בבסיס בית חורון (גן עדן) לעומת מה שאני עכשיו עכשיו אני כבר קרוב לחודש וחצי בבסיס אימונים של מג"ב "מכמש" פשוט רצח, כל היום אימונים אימונים אימונים !!! כל איבר בגוף שלי כבר כואב חחחחחחחחחחחחח אבל סבבה אני נהנה, אחלה חברה, אחלה חדר רק צחוקים אצלינו 40 איש הגישו מועמדות לימ"ס, מתוכם רק 20 הוזמנו לרעיון אני ביניהם, בעזרת ה' סוף טירונות יתנו לי הזדמנות לגיבוש |
ציטוט:
תיתן רבק אחושרמוטה אפילו ביבשים המזדיינים האלה מפקדים חולים על זה אני ביבשים אחי מיתפרע גם ככה אני טיפה סרוט חח וואלה ובעזרת השם נסיים מסלול גם אני וגם אתה בעזרת השם בימ"ס |
ציטוט:
|
רעיון טוב..באמת עדיף מלקבוע לפי מספר הודעות כי יש ילדים שמתלהבים מזה ורושמים 100 הודעות בשעה שהם ספאם
|
3)חבר ותיק (מועמד לחבר vip) – כל חבר אשר כותב בפורום באופן אינפורמטיבי ומעשיר, משקיע, תורם ועוזר, אשר מבין אחד המנהלים/מפקחים שמו לב לתרומה הניכרת שלו. בכל קשר גולש כזה (והלאה) יקבל את הזכות לקבל avatar משלו )התמונה הקטנה בצד).
מה זה הקקי הזה :| תעיפו את זה |
הגיע הזמן לסגור את הנושא לא? יש את כל המידע הדרוש פה, סתם ספאם
|
ארבל, ככה זה שיש צבא קורסים עניינים, בכל אופן אני לא אוהב להשוויץ וכו', אבל בזמנו השקעתי בפורום אימונים (בתזונה טיפה פחות) במידה נראה לי יותר מרבה אפילו..
בכל אופן זה לשיקולכם :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מי שמגיע לו מקבל ומי שלא , לא ... |
בואנה אתם מתנהגים ממש כמו ילדים בני 5,כולה תואר באינטרנט חחחחח למי אפכת בכלל?<
|
בלי להעליב או משהו נגד, אבל מיזה mortex ? :|
ארבל, העם קבע :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ