![]() |
ציטוט:
אפשר כבר לספור בשעות... |
יואב ,את הדיבורים האלו תשמור לפורום פח הזבל ,אל תהרוס את השרשור פה בגלל צרות העין והדעות הקדומות שלך ,שכל אחד יעשה מה שבא לו
יהודה אתה נראה מיליון דולר ,יאללה ,עוד יומיים בראבאק !! |
ארבל מת עליך דבר איתי תותח !!! מת ליראות אותך :):):):)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני ארים אליך טלפון עוד איזה חצי שעה ככה |
ציטוט:
בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה נראה מעולה לפי התמונות פה..! |
נותן אמביציה לראות דברים כאלה, כבוד!
|
ציטוט:
:eek::eek::eek: |
ציטוט:
|
ציטוט:
איפה גבריאל שיספר לנו על ההצלפות בטוסיק.. :o |
שמע הפלג גוף העליון נראה סוףףףףף
ממש חיטוב מטורף! אבל אם אתה רושם שאתה מידה 30 בגינס ז"א הרגליים שלך לא ממש מפותחות ביחס לפלג גוף העליון או שאני טועה? |
אני חושב שאתם שוכחים, זה:
http://i63.photobucket.com/albums/h1...r/d6d90fcb.jpg יהודה על 82 קילו מלפני המון זמן, כמו שאתם רואים, בתמונות האלו יש לו בעיה שהחזה הרבה יותר גדול משאר הגוף, בצורה לא פרופורציונלית, וידיים יחסית קטנות. נחשו מה, הוא עבר בדיוק על זה, פתח לידיים שלו את הצורה כ"כ שהגוף שלו נראה קטן עכשיו, ופשוט הפסיק לעבוד על החזה כמעט (שזה כבר אמרתי לך בטיסה שמטופש, יהודה, אבל מה לעשות...). שתבינו שהוא לא נכנס כמעט לכיסא רגיל במטוס, ורק בשביל ששוב תבינו, זה אותו המטוס שבדרך חזרה לארץ, בראנצ' היה איתי עליו, וישב על כסא רגיל. (כמובן שבראנצ' גדול יותר, אבל עדיין, זה אומר משהו) הוא הגיע ממראה של "גוף יפה", לגוף של באדיבילדר במאסה אחת, וזה ראוי להערכה. יהודה, אני מאחל לך בהצלחה במר ישראל, מי יתן שגדי יקח קטגוריה מתחתיך ואתה את זאת. אני רוצה טלפונים משניכם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יודה המון בהצלחה אני אהיה שם לעודד!
|
אולי זאת שאלה לא במקום אבל..
אתה לוקח חומרים "לא חוקיים"? |
ציטוט:
בכל אופן, יהודה אתה נראה מעולה! יש לך חזה פצצה ידיית שיפרתה בטירוף! אתה תתן בראש במר ישראל! |
תודה רבה לכם חברה אישמח מאוד לישמוע אותכם שם :)
|
מסה טובה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ