![]() |
אוי אלוהים ישמור... איזה טמבל.
|
אני לא מבין אם ארץ ישראל היא מדינה של יהודים למה לא מגרשים את כל הנוצרים?
|
ציטוט:
אתה יכול לקוות עד מחר שזה מה שיהיה פה אבל זה לא יקרה. למדינה אין אינטרס להעניק אזרחות ללא יהודים, וזה די ברור שתוקעים לך את כל שאר החוקים האלה בפנים. כמו שאמרתי לך הוסיפו את הסעיף הזה כדי שלא יוכלו להגיד שאנחנו פאשיסטים ועושים אפליה, אבל כולם יודעים ש-99.9 אחוז מהעולים החדשים עלו עם חוק השבות. אם פעם בשנה נותנים לכמה אנשים להתאזרח בלי קשר לחוק השבות זה לא אומר כלום. אגב לפי דעתי החוקים האלה חופשיים מדי ונירדש להקשיח אותם במיידית(אבל זאת כבר דעתי האישית) |
תעיפו אץ הגוי הנוצרי המזדיין בתחת הזה מהפורום!!!
זה פורום של יהודים!!! |
ציטוט:
המדינה הזאת נהיית ליברלית מיום ליום לצערי... |
ציטוט:
לא נעים מסכן חח ראסמי תמיד הייתי בעד להעיף אותו כי הוא היה מגיב כמו מפגר ופותח נושאים של מפגרים אבל בכללי הוא רק מפגר אז תשאירו אותו סתם סתם עוד יעיפו אותי בגללו למרות שכולם פה מהתחלה עד סוף הפוסט רק מקללים ונוצרים וזה אבל זה שהוא גוי לא אומר שצריך להעיף אותו מהפורום |
יאללה חברה להירגע אף אחד לא עף מהפורום, תרגעו או שאני אתחיל למחוק לכם הודעות ולתת אזהרות.
אם אתם לא יכולים לדון בנושא בצורה בוגרת אני פשוט נועל אותו. |
צריך להעיף אותו דחוף!!!!
הולך עים צלב? מתגאה בזה?!!! לא במדינה הזאת!!!!!!!!!! |
עומרי אתה צודק תגיד עומרי אחי יש איזשהו דרך שאני יכול ליצור איתך קשר חוץ ממייל אני לא מסתדר אם זה יש לך אולי Icq או מיסנג'ר ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה לא פלא שמדינות ערב פתאום משתינות עלינו בקשת. |
ידעתי שתבין !!
זה כל כך מרגיז שאני לא שולט על עצמי |
בכל אופן אני הולך ללמוד עכשיו, שאני חוזר , החל מההודעה הזאת כל בן אדם שיקלל יקבל אזהרה.
|
בסדר אתם צודקים בקטע של המדינה נהיית רכרוכית, אבל מה אפשר לעשות, אנחנו תלויים בארה"ב וארה"ב מורכבת מרכרוכיים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מסכים איתך שפלורליזם מוגזם, אנטי ציונות ושמאל בעיקר קיצוני מחלישים את המדינה, אבל אתה באמת רוצה להגיע למצב שמדינת ישראל תהיה דיקטטורה?? אני אוכל להבין אם תרצה שהמדינה תהיה ליברלית, רק בין היהודים, אבל פשיסטית?? אני אישית לא הייתי רוצה שלא תהיה לי זכות דיבור ולהיות בעל זכויות מעטות כנוע לדיקטטור. אני גם לא ממש יכול לדמיין אותך רוצה להיות כפוף לשלטון של דיקטטור עם זכויות מעטות. באמת אני רוצה שתסביר לי איך אתה רוצה שהמדינה תראה |
שחף מה דעתך להתחבר כבר למסנג'ר? אני חייב לדבר איתך!
|
אפשר לחגוג את השנה החדשה אבל לא את היום הולדת של סילבסטר הזה...
איתן תחבר בבקשה לאייסי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ