![]() |
נמוך מידי בשביל לדגמן...
|
ציטוט:
|
בחו"ל לא חסרים דוגמני פיטנס נמוכים...
חוץ מזה לא מדובר על 162 כמוני, מדובר על 170... עריכה, הוא 176 על מה אתם מדברים איזה נמוך איזה נעליים? |
אחי אתה מזכיר לי את גון סינה בפרצוף משהו מטורף...
גוף פצצתי. |
שמע אלונית, בשיא הרצינות, אני מתרשם ממך כל פעם מחדש. תמשיך כך !!!
ואני יותר מבטוח שתצליח בקלות בתחום של הדוגמנות, בעיקר בארצנו הקטנטונת, תריץ חיפוש בגוגל של דוגמני גוף ותבין כמה המצב עגום פה. אני גם מתכנן לפנות לכיוון הזה מתישהו בשנה-שנתיים הקרובות, רק צריך לצבור עוד איזה 10 קילו שריר יפים. |
ציטוט:
אני פשוט טמבל לא יכול ללמוד, אני בנאדם שלא יכול לעשות משהו שלא מעניין אותו, אבל אם משהו מעניין אותי אני אספוג מידע על אותו הדבר כמו ספוג ויעשה הכל כדי להצליח. ללמוד - לא יכול. אני חושב על ללכת לארץ ולעשות את הקורס של וינגייט, השאלה אם הם מוקירים תעודה בין לאומית. פעם ניסיתי להשלים את הבגרויות שלי ועשיתי בגרות חלקית. בגיל 14 עזבתי את בית הספר, הבנתי שזה פשוט לא בשבילי.... תודה בכל מקרה.... ציטוט:
אין לי את הפרצוף בשביל להייות דוגמן, וגם לא את הרצון. תודה לכולם על התגובות !! :jockey: |
נראה בן :):):):) אלון כל הכבוד!
|
סוס אחי !
|
ציטוט:
וזה חבל שעזבתה את בצפר בגיל 14 , אני מתאר לעצמי שהלכתה ועבדתה... לפחות דבר אחד נכון, שאתה אוהב משהו אתה משקיע בו את הנשמה, וככה קרה עם פיתוח גוף. אצלי זה גם ככה, בצפר זה לא האהבה שלי ואני עושה הרבה בעיות למורים מוציא ת8~9 וחוזר הבייתה. תתנחם בזה, שאתה יכול לדגמן בלי להשקיע אפילו, אנשים במצבך חוטפים לדוגמנות. ולמי שהוא אמר שהוא נמוף, 1.76 ה לא נמוך, לא כולם ג'ברים על 2 מטר... ולדעתי מעל 1.85 זה פשוט מגעיל, לראות בנאדם ארוך כזה. |
ציטוט:
בנאדם שלא יודע הרבה בחיים לא ידע מה מעניין אותו, כי הוא פשוט לא יודע מה יש לעולם להציע לו. (הערה בונה לא משהו רע) וסחטיין על החיטוב אלוואי עליי. |
מי אמר שהוא נמוך? אני בעצמי כולה 1.68. 1.77 זה אפילו בארץ מעל הממוצע אבל להיות דוגמן זה מינימום 1.80 אבל הבנתי שהוא בכלל לא מתכנן ללכת על דוגמנות של מסלול וכל זה אז יש סיכוי גבוה שהוא יכול להיות דוגמן פיטנס.
|
ציטוט:
אין דבר כזה שאתה לא תוכל להצטיין במשהו. אם התחום של אימון , תזונה , פיתוח גוף או כל דבר כזה מעניין אותך אז לך ללמוד את זה בצורה מקצועית. תעשה מזה קריירה. אל תסמוך רק על איך שאתה נראה (שזה כמובן יוסיף לך נקודות זכות) אלא תגבה את זה בלימודים בתחום אל תרים ידיים בכל מה שקשור גם בלימודים עיוניים |
לא הבנתי משהו אחד-מה הכוונה שיש לו אסטטיתקה?
אם נגיד מישהו יהיה 176 היקף 41 ו 10%שומן אז הוא יראה כמוהו? |
ציטוט:
|
חח סיקס שמת לב שתמיד הפוסטים שלך מככבים בעמוד הראשון איזה שנה אחרי שפירסמת ת'תמונות?:jockey:
|
לפחות עכשיו זה פוסט שלם בלי שיבקשו מסנג'ר או איסיקיו או תוכנית אימונים..
תפריט ביקשו לא :)? |
אני לא מבין למה אתה כל כך רוצה להגיע ל% שומן כזה נמוך..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל בן אדם אף פעם לא יהיה מסופק בגוף שלו תמיד רוצים להיות יותר חטובים ויותר גדולים אין מה לעשות הבן אדם שואף לשלמות והוא עושה את זה יפה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ