ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Di_Bol and Nighwolf תמונות מאימון מפציץ!קרדיט לארתיום הצלם! (https://israelbody.com/showthread.php?t=27916)

muscler 26-01-08 22:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
חחחחחחחחחח שמתי כבר וכולם ראו
כרס בירה?דווקא לפי המצב הייתי אומר כרס GH ואני ממש לא שותה בירה כבר שנתיים ביום שיהיה לך רבע מהניסיון שיש לי בחדר כושר אז תדבר:)
מסת שריר תבוא בהמשך ממה מהקריאטין שלך?חחחחחחח בן כמה אתה אחי?לפי הגוף 15 16?בגיל 18 תיתגייס לצה"ל ואז תשכח את הכל אני הספורט הזה ילווה אותי כל החיים.

ומתי מסת השריר שלך תבוא?חחחחחחחמתי איפה ואיך?מי מאמן אותך?כמה זמן אתה בחדר כושר?חחחחח אתה בכלל נכנס לשם?

חכה לתמונות שלי מסוף החיטוב ילדון:sbb4:

לפחות אני אתגייס ולא כמו כל המושפעים פה שיוצאים על פרופיל נפשי ,אבל לבמה אין להם בעיה לעלות.
בקשר ל-Gh ,הבנו את הקטע שאתה מזריק וכל פוסט אתה מזכיר את זה מחדש נתן לך עידוד על זה שאתה מכניס כאלה חומרים לגוף שלך ונראה איך תראה עוד 10 שנים,בהצלחה בחיטוב.

Night_Wolf 26-01-08 22:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי muscler
לפחות אני אתגייס ולא כמו כל המושפעים פה שיוצאים על פרופיל נפשי ,אבל לבמה אין להם בעיה לעלות.
בקשר ל-Gh ,הבנו את הקטע שאתה מזריק וכל פוסט אתה מזכיר את זה מחדש נתן לך עידוד על זה שאתה מכניס כאלה חומרים לגוף שלך ונראה איך תראה עוד 10 שנים,בהצלחה בחיטוב.

חחחחחחחחחחחחחחח סבבה אחי ניתאה עוד 10 שנים חחחחחחחחחחחחחחחח

בנתיים תעלה 10 קילו ותעבור תהיקף יד 30 ותבוא להעיר לי ורק אז תפנה אלי ובקשר להודעות שלך?אתה חבר חדש עשיתה מעצמך בדיחה
ובקשר לצבא?בגלל אנשים כמוך לא גייסו אותי..אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי:unsure: שלצערי קרה
יאלה שבוע טוב ובהצלחה בחדר כושר..

Di-Bol 26-01-08 22:34

שמע ישחיף מסריח גםפ במצב הזה אני באחוז שומן נמוך משלך כי אתה כולך אולי שחיף אבל שעשוי כולו משומן

muscler 26-01-08 22:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Di-Bol
שמע ישחיף מסריח גםפ במצב הזה אני באחוז שומן נמוך משלך כי אתה כולך אולי שחיף אבל שעשוי כולו משומן

דובון אכפת לי בגובה 160 ס"מ מדבר...בזה הדיון שלי איתכם נגמר גם להעיר לכם אי אפשר .

Night_Wolf 26-01-08 22:43

ציטוט:

דובון אכפת לי בגובה 160 ס"מ מדבר...בזה הדיון שלי איתכם נגמר גם להעיר לכם אי אפשר .

דובון?חחחחחחחחחחחחחח הבן אדם בתחרות היה באחוז פי 2 נמוך מימך שלא לדבר אם איזה 60 קילו שריר מינימום מעליך סתכל אתה מדבר פה אם אנשים שהתאמנו שאתה עדין ישבתה בבית ולמדתה איך להדליק מחשב אנחנו היינו מתאמנים אז יאלה צא מהפורום חביבי עשיתה תפאדיחה שלך

Di-Bol 26-01-08 22:50

עזוב החי אתה יודע שזה אחד המטרידים לא סתם הוא יודע עלינו דברים מישהו עם 50 הודעות
ואפשר להעיר לנו אבל דברים לעניין ולא דברים שהם לא נכונים

denous 26-01-08 23:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder

תגיד לי אתה טמבל או משהו ?!

התכוונתי שאין קשר לגדול הוא פשוט אומר לו שיהיה לו מאוד קשה לעשות חיטוב אני אפילו החמאתי לגלעד על זה שהוא גדול ככה והוא טנק ויש לו פוטנציאל תפסיק להיות מפגר וכל תגובה לחשוב שאתה יודע הכל.
חוץ מזה אחי טוב שאתה באמת לא סוגד לו תרגע קצת עם התגובות האלו שלך כמו 'גלעד תסביר לו'
'גלעד יתעצבן' 'הנה עוד אחת' 'גלעד תטפל בו' אתה נשמע כמו ילד מסכן באמת...

Night_Wolf 26-01-08 23:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous
תגיד לי אתה טמבל או משהו ?!

התכוונתי שאין קשר לגדול הוא פשוט אומר לו שיהיה לו מאוד קשה לעשות חיטוב אני אפילו החמאתי לגלעד על זה שהוא גדול ככה והוא טנק ויש לו פוטנציאל תפסיק להיות מפגר וכל תגובה לחשוב שאתה יודע הכל.
חוץ מזה אחי טוב שאתה באמת לא סוגד לו תרגע קצת עם התגובות האלו שלך כמו 'גלעד תסביר לו'
'גלעד יתעצבן' 'הנה עוד אחת' 'גלעד תטפל בו' אתה נשמע כמו ילד מסכן באמת...

עשה לי טובה אתה וMUSCULER עופו מהפוסט שלי ואל תגיבו פה

denous 26-01-08 23:28

ציטוט:

עשה לי טובה אתה וMUSCULER עופו מהפוסט שלי ואל תגיבו פה

זה כאילו העליב אותך מה שאמרתי ? :|
עוד החמאתי לך על זה שאתה גדול לא הבנתי על מה אתה התעצבנת לא שזה מעניין אותי בכל מקרה שיהיה לילה טוב.

Kachok 26-01-08 23:43

ציטוט:

אחי אתה ילד מבחנה לך הביתה

ahtung 26-01-08 23:55

חחח מוסקולר איך אתה בכלל מדבר אל גילעד,זה שהוא באחוז גבוה רלוונטי,זה שאתה נראה כמו אחד שלא התאמן בחיים ועוד מביא לו ולעומר בהערות מטומטות כאלה זה כבר טיפשות,איזה סם לקחת ?

Gama 27-01-08 00:36

The internet gives whack niggaz a voice.
למי שלא מכיר את המשפט..הוא הכי מתאים פה.
כל הכבוד גם לך גלעד וגם לעומר,אתם עובדים רציני ומקדישים את עצמכם למטרה שלכם וזה הדבר שאני הכי מעריך.
אתם ברמה גבוהה מאוד,וכמה רמות מעל כולם פה בעיקר מעל האפסים שנראים כמו תרנגולות,אלה אנשים שבחיים לא יגידו לכם את מה שיש להם להגיד בפנים,אפסים בקיצור.
אני בעד ביקורת ,לכולנו יש מה להגיד תאכלס ,אבל בטאקט ולא בקטע שלילי ומגעיל,אתם הורסים נושא שלם לאנשים שהשקיעו את זמנם לצלם תמונות ,תעופו מפה כבר נמאסתם.

אליאב קרייסלר 27-01-08 01:21

ציטוט:

מסת שריר תבוא בהמשך ממה מהקריאטין שלך?חחחחחחח בן כמה אתה אחי?:sbb4:

תרשה לי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עזוב אותו ילד אידיוט עזוב שהוא שחיף אפילו קוביות אין לו חחחחחחחחחחח:laughing:
עזובב מוסקיולר אתה נועדת להיות מאלה שכל החיים יתאמנו בלי לראות תוצאות אז תפרוש בשיא הנמוך שלך מותק ותתחיל לשקול מילים ...עוד ילד נרשם אתמול לחדר כושר שכונתי חושב הוא על 10 יחידות GH ביום עם גרם סוסטנון בשבוע בטח אין לו מושג מה אמרתי עכשיו גם חחחחחח

noobit 27-01-08 14:26

שמעה אחי אתה עצום יהיה לך חיטוב ארוך וקשה אבל אחרי החיטוב בטח תראה ממש טוב שיהיה לך בהצלחה

Night_Wolf 27-01-08 14:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
תרשה לי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עזוב אותו ילד אידיוט עזוב שהוא שחיף אפילו קוביות אין לו חחחחחחחחחחח:laughing:
עזובב מוסקיולר אתה נועדת להיות מאלה שכל החיים יתאמנו בלי לראות תוצאות אז תפרוש בשיא הנמוך שלך מותק ותתחיל לשקול מילים ...עוד ילד נרשם אתמול לחדר כושר שכונתי חושב הוא על 10 יחידות GH ביום עם גרם סוסטנון בשבוע בטח אין לו מושג מה אמרתי עכשיו גם חחחחחח

בוא תירשם לחיטובים אחי אני נירשם לקראת אפריל שניגמר לי המנוי שם

TapuzSini 27-01-08 16:51

שמן כמו דוב פנדה,אנד אי לייק איט.
אחלה מבנה,נראה בהחלט סוסון יאור.
אתה הולך על Ifbb?

אורן_ג 27-01-08 17:34

חיות אחושרמוטה !!!

Night_Wolf 27-01-08 18:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי TapuzSini
שמן כמו דוב פנדה,אנד אי לייק איט.
אחלה מבנה,נראה בהחלט סוסון יאור.
אתה הולך על Ifbb?

הלכתי בעבר...אשר ירק לי בפרצוף!

אללה NABBA לנצח!!!

maradona 27-01-08 19:08

מה יש כבר לומר שלא אמרו?!
שניכם מרשימים מאוד,אומר שהוא אסטטי מאוד והמסיביות של גלעד
שניכם בנוסף גם חזקים מאוד להבדיל מהרבה בילדרים אחרים,קבלו ח"ח ענק
באמת ראוי להערצה

kristine_87 27-01-08 19:11

צ'וצ'יי

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:46.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ