![]() |
ציטוט:
בקשר ל-Gh ,הבנו את הקטע שאתה מזריק וכל פוסט אתה מזכיר את זה מחדש נתן לך עידוד על זה שאתה מכניס כאלה חומרים לגוף שלך ונראה איך תראה עוד 10 שנים,בהצלחה בחיטוב. |
ציטוט:
בנתיים תעלה 10 קילו ותעבור תהיקף יד 30 ותבוא להעיר לי ורק אז תפנה אלי ובקשר להודעות שלך?אתה חבר חדש עשיתה מעצמך בדיחה ובקשר לצבא?בגלל אנשים כמוך לא גייסו אותי..אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי:unsure: שלצערי קרה יאלה שבוע טוב ובהצלחה בחדר כושר.. |
שמע ישחיף מסריח גםפ במצב הזה אני באחוז שומן נמוך משלך כי אתה כולך אולי שחיף אבל שעשוי כולו משומן
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עזוב החי אתה יודע שזה אחד המטרידים לא סתם הוא יודע עלינו דברים מישהו עם 50 הודעות
ואפשר להעיר לנו אבל דברים לעניין ולא דברים שהם לא נכונים |
ציטוט:
תגיד לי אתה טמבל או משהו ?! התכוונתי שאין קשר לגדול הוא פשוט אומר לו שיהיה לו מאוד קשה לעשות חיטוב אני אפילו החמאתי לגלעד על זה שהוא גדול ככה והוא טנק ויש לו פוטנציאל תפסיק להיות מפגר וכל תגובה לחשוב שאתה יודע הכל. חוץ מזה אחי טוב שאתה באמת לא סוגד לו תרגע קצת עם התגובות האלו שלך כמו 'גלעד תסביר לו' 'גלעד יתעצבן' 'הנה עוד אחת' 'גלעד תטפל בו' אתה נשמע כמו ילד מסכן באמת... |
ציטוט:
|
ציטוט:
עוד החמאתי לך על זה שאתה גדול לא הבנתי על מה אתה התעצבנת לא שזה מעניין אותי בכל מקרה שיהיה לילה טוב. |
ציטוט:
אחי אתה ילד מבחנה לך הביתה |
חחח מוסקולר איך אתה בכלל מדבר אל גילעד,זה שהוא באחוז גבוה רלוונטי,זה שאתה נראה כמו אחד שלא התאמן בחיים ועוד מביא לו ולעומר בהערות מטומטות כאלה זה כבר טיפשות,איזה סם לקחת ?
|
The internet gives whack niggaz a voice.
למי שלא מכיר את המשפט..הוא הכי מתאים פה. כל הכבוד גם לך גלעד וגם לעומר,אתם עובדים רציני ומקדישים את עצמכם למטרה שלכם וזה הדבר שאני הכי מעריך. אתם ברמה גבוהה מאוד,וכמה רמות מעל כולם פה בעיקר מעל האפסים שנראים כמו תרנגולות,אלה אנשים שבחיים לא יגידו לכם את מה שיש להם להגיד בפנים,אפסים בקיצור. אני בעד ביקורת ,לכולנו יש מה להגיד תאכלס ,אבל בטאקט ולא בקטע שלילי ומגעיל,אתם הורסים נושא שלם לאנשים שהשקיעו את זמנם לצלם תמונות ,תעופו מפה כבר נמאסתם. |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזוב אותו ילד אידיוט עזוב שהוא שחיף אפילו קוביות אין לו חחחחחחחחחחח:laughing: עזובב מוסקיולר אתה נועדת להיות מאלה שכל החיים יתאמנו בלי לראות תוצאות אז תפרוש בשיא הנמוך שלך מותק ותתחיל לשקול מילים ...עוד ילד נרשם אתמול לחדר כושר שכונתי חושב הוא על 10 יחידות GH ביום עם גרם סוסטנון בשבוע בטח אין לו מושג מה אמרתי עכשיו גם חחחחחח |
שמעה אחי אתה עצום יהיה לך חיטוב ארוך וקשה אבל אחרי החיטוב בטח תראה ממש טוב שיהיה לך בהצלחה
|
ציטוט:
|
שמן כמו דוב פנדה,אנד אי לייק איט.
אחלה מבנה,נראה בהחלט סוסון יאור. אתה הולך על Ifbb? |
חיות אחושרמוטה !!!
|
ציטוט:
אללה NABBA לנצח!!! |
מה יש כבר לומר שלא אמרו?!
שניכם מרשימים מאוד,אומר שהוא אסטטי מאוד והמסיביות של גלעד שניכם בנוסף גם חזקים מאוד להבדיל מהרבה בילדרים אחרים,קבלו ח"ח ענק באמת ראוי להערצה |
צ'וצ'יי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ