ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מה אתם אומרים על הפרויקט החדש של צה"ל? (https://israelbody.com/showthread.php?t=26659)

ממוטה 02-01-08 19:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Di-Bol
חחחחח אז מה שאני הומו מסריח אני אוהב לנקות לכולם תבית

חח יא אללה יצאת מהארון אחי?

arbel2 02-01-08 19:16

המשתמש ממוטה הושעה מהפורום
על חשד שמדובר ב"גורמים עויינים"

Di-Bol 02-01-08 19:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ממוטה
חח יא אללה יצאת מהארון אחי?

ציטוט ערוך, ממש מסכן אתה

ממוטה1 02-01-08 19:19

מנהל למה נתת לי באן? אני לא רב יותר סליחה
פשוט עיצבן אותי שאנשים לא עושים צבא וגאים בזה

arbel2 02-01-08 19:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ממוטה1
מנהל למה נתת לי באן? אני לא רב יותר סליחה
פשוט עיצבן אותי שאנשים לא עושים צבא וגאים בזה

הועלה פה חשד שמדובר במה שנקרא גורמים עויינים
עומר אתה יכול להביא לי הוכחה שמדובר באדון אימפרזה ?

ממוטה1 02-01-08 19:20

מה הכוונה גורמים עויינים?
ומי זה אימפזה

m0she 02-01-08 19:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Flash
מה חוקי? העובדה שאי אפשר רטרואקטיבית "להעניש" אותם על כביכול על זיוף בעיות הופכת את היציאה שלהם לחוקית כי נכון שבצבא הם עברו על עבירה כשהם זייפו את הבעיה אבל כרגע הם משוחררים באופן חוקי. אחרת הצבא היה רודף אותם ומנסה להעניש אותם על עבירה.

ברור שאפשר להעניש, אף אחד פשוט לא מתעסק בזה. זה כמו שמחזירים לצבא אנשים שהצהירו שתורתם אומנותם אבל הם לא באמת דתיים.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
משה אתה הבנאדם האחרון שיכול להטיף למישהו על הצבא. אתה תעשה את הצבא שלך עוד 7 שנים, מה אתה מדבר בכלל? בינתיים אתה עושה כולה טירונות ועוד כמה חרטות בחופשות סימסטרים.

אני לא מטיף, זה דבר ראשון. דבר שני, זה לא משנה מתי אני אעשה צבא כי אני אעשה. לא רק שאני אעשה צבא, אני גם אהיה קצין, גם אהיה בחי"ר וגם חתמתי קבע - אז מה אתה רוצה? עוד לא ראית בקו"ם בכלל, אתה לא יודע מה זה מדים, עדיף שתשב בשקט.

P-a-n-1-c 02-01-08 19:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Di-Bol
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי זייף 21 אני חולה נפש
וגם מה אתה חושב הם יכולים לעשות משהו ל"זייפנים" שיש להם אישורים מפסיכולוגים ופסיכיאטרים, חוץ מזה הבעיות זה רק בצבא, אחר כך הכל מתרפא
רק הזמן הוא התרופהההההה

חחחחחחחחחח :sbb4:

ציטוט:

אני לא מטיף, זה דבר ראשון. דבר שני, זה לא משנה מתי אני אעשה צבא כי אני אעשה. לא רק שאני אעשה צבא, אני גם אהיה קצין, גם אהיה בחי"ר וגם חתמתי קבע - אז מה אתה רוצה? עוד לא ראית בקו"ם בכלל, אתה לא יודע מה זה מדים, עדיף שתשב בשקט.
ואתה עוד לא ראית כוס :(

tRONic 02-01-08 19:56

ציטוט:

ואתה עוד לא ראית כוס :(

אני חושב שההתבטאות המגעילה שלך כנגד בנאדם שמציג את דעותיו באופן הוגן ולא מלוכלך כמוך, מראה עד כמה אתה בן אדם שפל, אחד שלא מתקרב לרמה של mosh3.

Flash 02-01-08 19:57

[quote=m0she]ברור שאפשר להעניש, אף אחד פשוט לא מתעסק בזה. זה כמו שמחזירים לצבא אנשים שהצהירו שתורתם אומנותם אבל הם לא באמת דתיים.

כדי להעניש מישהו על זה שהוא זייף בעיה כשהוא היה בצבא יש צורך להחזיר אותו למסגרת הצבאית, כדי שחוקי הצבא יחולו עליו. תסיק מכך לבד שזה כמעט בלתי אפשרי ולכן גם לא עושים את זה.

ממוטה1 02-01-08 19:57

פאניק יא נאחס יא ילד כאפות שונא חארות כמוך

P-a-n-1-c 02-01-08 20:05

סתם צחקתי איתו מה אתם קופצים?

בכל אופן בנוגע לזה שתשרת בחי"ר, אתה תהיה הרי רופא יחידה זה לא ממש חי"ר בתכלאס.. זה לשבת בתוך הבסיס ולהביא פטורים - תקן אותי אם אני טועה.

Bullet 02-01-08 21:01

ציטוט:

סתם צחקתי איתו מה אתם קופצים?

בכל אופן בנוגע לזה שתשרת בחי"ר, אתה תהיה הרי רופא יחידה זה לא ממש חי"ר בתכלאס.. זה לשבת בתוך הבסיס ולהביא פטורים - תקן אותי אם אני טועה.

רופא יחידה הוא ג'ובניק, רופא קרבי נכנס עם הלוחמים לשדה הקרב.

m0she 03-01-08 01:12

[quote=Flash]
ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
ברור שאפשר להעניש, אף אחד פשוט לא מתעסק בזה. זה כמו שמחזירים לצבא אנשים שהצהירו שתורתם אומנותם אבל הם לא באמת דתיים.

כדי להעניש מישהו על זה שהוא זייף בעיה כשהוא היה בצבא יש צורך להחזיר אותו למסגרת הצבאית, כדי שחוקי הצבא יחולו עליו. תסיק מכך לבד שזה כמעט בלתי אפשרי ולכן גם לא עושים את זה.

לא נכון, הפטור ניתן באזרחות והחוק הוא חוק של מדינת ישראל, לא של צה"ל. אם זה היה חוקים צה"ליים, לא היית יכול לגייס אף אחד - כי כולם הרי אזרחים ועל אף אחד לא חל החוק הצבאי בעקרון. חוץ מזה שמדובר גם באנשים שמלכתחילה לא מתגייסים ומוציאים עוד לפני הצבא פרופיל 21.

פאניק, הרופא שקיבל צל"ש במלחמה האחרונה לא קיבל אותו על לתת פטורים.. לרופאים ביחידות קרביות יש פעילות מבצעית. מהשאר אני אתעלם.

Flash 03-01-08 01:31

[quote=m0she]
ציטוט:

פורסם במקור על ידי Flash

לא נכון, הפטור ניתן באזרחות והחוק הוא חוק של מדינת ישראל, לא של צה"ל. אם זה היה חוקים צה"ליים, לא היית יכול לגייס אף אחד - כי כולם הרי אזרחים ועל אף אחד לא חל החוק הצבאי בעקרון. חוץ מזה שמדובר גם באנשים שמלכתחילה לא מתגייסים ומוציאים עוד לפני הצבא פרופיל 21.

פאניק, הרופא שקיבל צל"ש במלחמה האחרונה לא קיבל אותו על לתת פטורים.. לרופאים ביחידות קרביות יש פעילות מבצעית. מהשאר אני אתעלם.

בכל זאת, העובדה היא שאף אחד לא יחפש מי השתמט בזיוף ולמי באמת היו בעיות.
חוץ מכל זה ההגדרה של משתמט היא מאוד גמישה ויהיו כאלה שיגידו שגם בנאדם שלא התגייס מסיבות מוצדקות הוא משתמט.
בגלל הסיבות האלה ובגלל זה שבאמת אי אפשר לדעת מי זייף בעיה ומי לא, אי אפשר להמציא חוקים נגד התופעה כי באופן כללי גם ה"זייפנים" השתחררו בגלל סיבות שלכאורה לגיטימיות- הרי לאף אחד לא יכתבו בתעודת שחרור שהוא "השתחרר בעקבות שהצבא לא בזין שלו".
דרך אגב החוק של הכיתוב "התנהגות רעה חמורה" מנסה פחות או יותר לעשות את זה, אבל כמו שאר החוקים שמנסים להוציא עקב ההשתמטויות, הוא מאוד דבילי. לפי החוק הזה כל מי שהייתה לו בעיה הסתגלותית מסויימת בצבא שבגללה יצא על רקע נפשי הוא התנהג רע וחמור...

m0she 03-01-08 01:53

אז כמו שאמרתי - זה לא אומר שלא עוברים על החוק, זה אומר שלא נתפסים. ההבדל גדול. בן אדם שלא התגייס כי הוא לא יכול לשרת הוא לא משתמט בשום פנים ואופן, זה אפילו "לא משתלם" לצבא להחזיק אותו. אני מכיר אישית אנשים שרצו להתנדב והצבא לא אישר להם!

מי שיוצא על רקע נפשי יוצא על פרופיל רפואי ואף אחד לא יכול לדעת אם זה נפשי או גופני מטעמי חסיון רפואי.

Ido 03-01-08 02:32

מי זה המזדיין הזה שכל הזמן פותח פה יוזרים ומקלל סעמק תעיפו אותו כבר

Flash 03-01-08 03:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
אז כמו שאמרתי - זה לא אומר שלא עוברים על החוק, זה אומר שלא נתפסים. ההבדל גדול. בן אדם שלא התגייס כי הוא לא יכול לשרת הוא לא משתמט בשום פנים ואופן, זה אפילו "לא משתלם" לצבא להחזיק אותו. אני מכיר אישית אנשים שרצו להתנדב והצבא לא אישר להם!

מי שיוצא על רקע נפשי יוצא על פרופיל רפואי ואף אחד לא יכול לדעת אם זה נפשי או גופני מטעמי חסיון רפואי.

אז איך אפשר להגדיר מי משתמט ומי לא? איזה חוק יכול להפלות לרעה מישהו שאי אפשר להוכיח שהוא כזה?
הרי רוב ה"משתמטים" זה כאלה שהוציאו פתור נפשי תוך כדי זיוף בעיות כאלה ואחרות נכון? איך אפשר להוכיח שהם לא באמת עם בעיות?

m0she 03-01-08 03:38

אפשר להוכיח, יש אמות מידה קליניות. זה כמו שלא כל בן אדם שנכנס אליך לקליניקה ואומר שהוא בבאסה הוא באמת דכאוני. בד"כ משתמטים פשוט אומרים את זה בכל אופן, לא כל כך קשה למצוא אותם. מכל מקום אני לא מדבר פה על איתור של משתמטים, אני דן בנושא האם זה חוקי או לא - וזה בפירוש לא. גם לא אמרתי שצריכים להפלות אותם לרעה..

eminemfan 03-01-08 04:34

מפגר ברמות,מה זה ביג'יין?1 זה לא ידגדג לאף אחד תווריד של הביצה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:32.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ