![]() |
ציטוט:
תגיד לי מה אתה שרוט?! אין כמו רגליים גדולות וחטובות! אין! |
ציטוט:
רגלים מטורפות וגוף עליון חלש, שזה לא רחוק מבראנצ' וורן לפי דעתי. עדיף עליון > תחתון מאשר תחתון > עליון |
ציטוט:
קשה לדעת אם לבן אדם יש רגליים טובות שהוא הולך עם מכנס ארוך. |
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עמדת פעם מתחת ל200 קילו בסקוואט ? |
ציטוט:
|
אני ראיתי במו עיניי במכון שלי בחור רוסי ששוקל ב20 קילו, לפחות, פחות ממנו עושה 4 חזרות של סקוואט 200 קילו.
אני דווקא מאמין לבחור. |
אצלנו במכון יש איזה סשה אחד שבא עם מאמן פרטי והכל , עושה 8 חזרות עם 190 .
דיי מגניב לראות משקלים כאלה תלויים על בנאדם :character63: |
ציטוט:
תפסת טרמפ על הסיפור הזה גם ? איש באמונתו יחיה . |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה מוזמן לשאול את RRKK מהפורום ,הבחור היתאמן איתי לא פעם אני לא איזה ילד זין שמחפש שיפרגנו לו ברשת ,כמו שלא הייתה לי בעיה להודות שאני חלש בתרגילים מסויימים ,למה שאני אשקר לגבי המשקלים של בתרגילים אחרים ? חוץ מזה ,זה לא שאני עושה לך משקלים מטורפים לגמרי ,אני פשוט יחסית חזק בסקוואט ,זה הכל . |
ציטוט:
אני לא ידחוף יותר את העף שלי,תאכלס באמת לא רואה סיבה שתשקר בקשר למשקלי עבודה שלך...מה אני יכול להגיד,כול הכבוד,לך תתחרה חביבי :11: יהיה סקוואט שנה הבעה. |
ציטוט:
אני שוקל הבעיה היא שאני יהיה בקטגוריה של ה100+ ,זאת אומרת ש200 ומשהו לא יספיק לי ,אנשים יעשנו אותי שם |
ארבל תעלה את התמונה שיש לך בצד בגדול
|
ציטוט:
|
הנה התמונה שביקשת ,זה צולם בתקופת התיכון שלי ,אני מאמין ממש אחרי היום הולדת 18 שלי , שקלתי בתמונה הזאת באיזור ה106 קילו ,לא איכותי בעליל ,אבל זה היה 106 קילו יחסית מאסיבי :)
http://i8.tinypic.com/6opi9hz.jpg |
במקומך ארבל למרות שאתה לא חייב משהו לאף אחד אבל פשוט בשבל להשתיק פה כמה הייתי עושה סשן תמונות+סירטונים
|
ציטוט:
אני רוצה לצלם אימון דד ליפט עם אנטון יקירינו מן הגראז' ,רק צריך שהנקניק הזה יבוא להיתאמן בכפר סבא |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ