ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   חחח קבלו את הליצן הזה משוקס! (https://israelbody.com/showthread.php?t=24665)

eminemfan 29-11-07 03:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
אפשר להגיד שפחות או יוצר כל מי שינהג לפי תפריט ותכנית אימונים יתפתח לפחות קצת - אבל הכוונה של כל מהללי הגנטיקה (שאני נכלל בהם) היא שהגנטיקה קובעת בעיקרון עד כמה בן אדם יתפתח.

משום מה נראה לי שאנשים פה בפורום רואים קוביות ויד נחמדה ישר קופצים איזה גנטיקה טובה יש לך,אני לדוגמא גדל מהר מאוד אבל ביחד עם שומן אז מה זה אומר שיש לי גנטיקה חרא?

eyalamzleg 29-11-07 09:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
אני יש לי חרא גנטיקה
אקטומורף עם כתפיים צנומות
אני אולי בחיים לא יאכל להשיג מבנה רחב וחזה רחב
אבל מה שכן אני יוכל להגדיל את המבנה שלי
לעומת איך שנראתי פעם זה שתי אנשים שונים
אז חאלס לזיין תשכל עם התירוצים של "יש לי גנטיקה גרועה" ותתחילו להשקיע

לא קשור , אני גם היייתי שחיף מקל אנרוקס כתפיים צרות אבל כשהתחלתי להיתאמן המיבנה שלי הישתנה

Mr.Olimpia 29-11-07 09:27

ממ...מישהו פה הזכיר את סיקס פאק כדוגמה לגניקה בת זונה ????
(אני רוצה רק להדגיש, לא משהו נגדך סיקס פאק יש לך גוף מדהים וכו...פשוט דוגמה)

אני פשוט לא רואה מה כלכך מיוחד בגניקה שלו ??? אוקיי הוא 8 אחוז שומן....אבל מה מיוחד בלשקול 75 קילו ?! מה כלכך מיוחד בגנטיקה פה ? כן זה נראה מעולה אני מסכים אבל הרוב בעיקר אחוז שומן נמוך...
אם הוא היה שוקל 90-100 על אותו אחוז שומן זה היה משהו אחר...אבל תסלחו לי...כל מי שישקיע קצת יכול להגיע לאותה רמה כי 75 קילו על 8% זה לא יוצא דופן

Nicolas 29-11-07 10:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Olimpia
ממ...מישהו פה הזכיר את סיקס פאק כדוגמה לגניקה בת :):):):) ????

אני פשוט לא רואה מה כלכך מיוחד בגניקה שלו ??? אוקיי הוא 8 אחוז שומן....אבל מה מיוחד בלשקול 75 קילו ?! מה כלכך מיוחד בגנטיקה פה ? כן זה נראה מעולה אני מסכים אבל הרוב בעיקר אחוז שומן נמוך...
אם הוא היה שוקל 90-100 על אותו אחוז שומן זה היה משהו אחר...אבל תסלחו לי...כל מי שישקיע קצת יכול להגיע לאותה רמה כי 75 קילו על 8% זה לא יוצא דופן

צודק אחי במיוחד שהבן אדם מתאמן 3 שנים אם אני לא טועה

yonip 29-11-07 10:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
אפשר להגיד שפחות או יוצר כל מי שינהג לפי תפריט ותכנית אימונים יתפתח לפחות קצת - אבל הכוונה של כל מהללי הגנטיקה (שאני נכלל בהם) היא שהגנטיקה קובעת בעיקרון עד כמה בן אדם יתפתח.

צודק !~

וסממית אני זוכר שהעלית תמונות , ניראית סבבה לגמרי גב חזק, אבל היית על אחוז שומן ענקי,
אמרת שכשהיית 10 קילו יותר מהזמן של התמונות , היד שלך היתה 44.... אז 10 קילו פחות כמה בערך ? 42 ? בבקשה תעשה חיטוב ירד לך ל40 אני משער בלי לפגוע בלי כלום אני פשוט לא מבין את זה שאתם מזלזלים ביד 39, כי זה בן :):):):).

מה שכן אתם צודקים לגבי סיקס פק... הוא התחיל במצב ממש ממש טוב, והתפתח לא הרבה,
אבל זה שהוא התחיל במצב ממש טוב זה מעיד על גנטיקה טובה

דרך אגב מר.אולימפיה מתי מגיעות לנו תמונות ?:jockey:

Mr.Olimpia 29-11-07 10:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip
צודק !~

וסממית אני זוכר שהעלית תמונות , ניראית סבבה לגמרי גב חזק, אבל היית על אחוז שומן ענקי,
אמרת שכשהיית 10 קילו יותר מהזמן של התמונות , היד שלך היתה 44.... אז 10 קילו פחות כמה בערך ? 42 ? בבקשה תעשה חיטוב ירד לך ל40 אני משער בלי לפגוע בלי כלום אני פשוט לא מבין את זה שאתם מזלזלים ביד 39, כי זה בן זונה.

מה שכן אתם צודקים לגבי סיקס פק... הוא התחיל במצב ממש ממש טוב, והתפתח לא הרבה,
אבל זה שהוא התחיל במצב ממש טוב זה מעיד על גנטיקה טובה

דרך אגב מר.אולימפיה מתי מגיעות לנו תמונות ?:jockey:

תמונות....אני מראה רק באייסי או כשאני יהיה 100קילו שזה עוד 5 קילו(על 14-15 אחוז שומן כן אני במסה עצבנית). נראה אני לא ממש חובב של לעלות תמונות מי שיבקש בפרטי סבבה לפורום לא נראה לי

ofirdesign 29-11-07 11:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Olimpia
ממ...מישהו פה הזכיר את סיקס פאק כדוגמה לגניקה בת :):):):) ????

אתה טועה כי לבן אדם יש גנטיקה בת :):):):)!!! ראיתי תמונות שלו עוד לפני שהוא התחיל להתאמן והיה לו יד נחמדה ומאסה נחמדה וכמובן עם אחוזי שומן נמוכים
והוא גם פירסם תמונות של אח שלו שבחיים לא נגע במשקולות ונראה כאילו הוא מתאמן שנה וחצי עם מאסה נחמדה חיטוב והכל! זאת גנטיקה

xLaes 29-11-07 12:43

:):):):),איזה נחמד השתמש בפוטושופ כאדי להראות גדול..

F][_aMe 29-11-07 13:51

באמת עבודה יפה בפוטושופ, התלהבתי.. :)

Nicolas 29-11-07 15:04

זה לא פוטושופ :bot: הוא פשוט עובד רק על יד ימין

DBD 29-11-07 18:36

פושושופ אול א נראית אחלה יד

לא מביישת בכלל

אבל אנלא באמת מבין בפוטושופ וחרא כזה אז לאיודע

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:34.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ