ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מעוניין ללמוד אומנות לחימה כלשהי, זקוק להמלצות (https://israelbody.com/showthread.php?t=23046)

Bullet 03-11-07 14:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
אין לך מושג על מה אתה מדבר
בקרב ג'ודו הכי טוב לדעת ג'ודו מין הסתם
ובקרב רחוב הכי טוב לדעת קרב מגע שזה קרב רחוב!
הוא לא יצליח להטיל אחד שלמד קרב מגע כי הם גם כן לומדים את כל סוגי ההטלות ואיך להתחמק מהן
חוץ מזה אתה לא תתקרב אפילו בשביל להכניס אחד כזה להטלה כי ישר הולכים לביצים או לחניקה שתאמין לי ג'ודואיסט לא יצליח להתחמק

אפשר להסתובב סביב הוויכוח הזה במשך שעות, שניה אני אפנה אותך לדיון בפורום אחר (מותר לתת לינקים לFresh נכון? אם לא אז פשוט תמחקו)

P-a-n-1-c 03-11-07 14:29

מה ההבדל בין קרב מגע לקרב מגע מלא לקרב מגן?

!Demon! 03-11-07 14:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
ג'ודו אחד הענפים הפחות יעילים בקרבות רחוב. מה אם יש לבן אדם סכין, אתה גם תבוא אליו בטווח קרוב ותנסה להפיל אותו לקרקע? הוא יוציא סכין וידקור אותך.

דבר ראשון אתה יודע מה הסיכוי שלך לעצור סכין??לא משנה מה תלמד וכמה הסיכוים ממש נמוכים..דבר ראשון נגד סכין הכי חשוב זה להיותר מוכן פסיכולוגית ואתה יודע כמה אימונים ואיזה עוברים בשביל זה??אז את תערב סכין וכל מה שלומדים גם בקרב מגע נגד סכין כן זה טיפה עוזר אבל עדיןהסיכוים שלך אפסיים..
דבר שני מי שאמר גודו לקרב רחוב חחש טועה..אחד שלמד קרב מגע גם יודע להתאבק על הקרקע..ובכלל האומנויות הכי חזקות זה אלה שמשלבות את זה כי הרבה קרבי רחוב מתרחשים גם על הקרקע תיראה אפילו בUFC מה קורה שם

toxicity 03-11-07 14:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי !Demon!
דבר ראשון אתה יודע מה הסיכוי שלך לעצור סכין??לא משנה מה תלמד וכמה הסיכוים ממש נמוכים..דבר ראשון נגד סכין הכי חשוב זה להיותר מוכן פסיכולוגית ואתה יודע כמה אימונים ואיזה עוברים בשביל זה??אז את תערב סכין וכל מה שלומדים גם בקרב מגע נגד סכין כן זה טיפה עוזר אבל עדיןהסיכוים שלך אפסיים..
דבר שני מי שאמר גודו לקרב רחוב חחש טועה..אחד שלמד קרב מגע גם יודע להתאבק על הקרקע..ובכלל האומנויות הכי חזקות זה אלה שמשלבות את זה כי הרבה קרבי רחוב מתרחשים גם על הקרקע תיראה אפילו בUFC מה קורה שם

אבל גם ה UFC לא בדיוק קרב רחוב, זה הכי דומה אבל זה עדיין רחוק
ברחוב אתה תלך הרבה על נק' תורפה שלא חוקיות ב UFC

d-undertaker 03-11-07 15:14

אין מה לדעת
אם אתה עם מישהו על הריצה זרוק לו מרפק לפנים ונגמר הסיפור

P-a-n-1-c 03-11-07 15:26

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין

קרב מגע
קרב מגן
קפא"פ - קרב פנים אל פנים
קרב מגע מלא

:unsure:

Lava 03-11-07 16:07

עזוב אותך כול החרא הזה.
אם אתה רוצה ללמוד איך לפרק אנשים תלמד סאמבו(אומנות לחמיה רוסית) אלוף העולם בPRIDE משתמש בסאמבו. תמצא באזור שלך איזה מורה רוסי שמלמד את זה תוך 3 חודשים אתה לא רואה אף אחד ממטר בגלל הסיבה הפשוטה שאף אחד כמעט לא משתמש באומנות הזאת...ושם מלמדים אותך איך פשוט לפרק מישהו לכמה חלקים ואז לזרוק אותו לזבל.
מה שחושב שלא ילמד אותך סאמבו קלאסי שזה מלא זריקות וכו' אלה סאמבו לחימתי..ששם מלמדים אותך איך לשבור אנשים(Baievoie Sambo).

Fedor Emelianenko שים לב אילו

P-a-n-1-c 03-11-07 16:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Lava
עזוב אותך כול החרא הזה.
אם אתה רוצה ללמוד איך לפרק אנשים תלמד סאמבו(אומנות לחמיה רוסית) אלוף העולם בPRIDE משתמש בסאמבו. תמצא באזור שלך איזה מורה רוסי שמלמד את זה תוך 3 חודשים אתה לא רואה אף אחד ממטר בגלל הסיבה הפשוטה שאף אחד כמעט לא משתמש באומנות הזאת...ושם מלמדים אותך איך פשוט לפרק מישהו לכמה חלקים ואז לזרוק אותו לזבל.
מה שחושב שלא ילמד אותך סאמבו קלאסי שזה מלא זריקות וכו' אלה סאמבו לחימתי..ששם מלמדים אותך איך לשבור אנשים(Baievoie Sambo).

Fedor Emelianenko שים לב אילו

חיםפשתי גם את זה, אבל ראיתי שזו האבקות אז לא התלהבתי. לא ידעתי שיש גם סאמבו לחימתי.
אני זוכר שגיימר התאמן בזה..

blinki 03-11-07 16:27

אני ממליץ על סמבו,קטלני ביותר, קרוב משפחה שלי לומד את זה ולא להאמין מה שהוא עושה לפני שהוא למד את זה הייתי בקלות מפיל אותו ומפרק אותו(בבית שלהם יש דשא ענקי אז תמיד בארוחות המשפחתיות אנחנו הולכים לשם ואיכשהו זה מתגלגל לקרבות) חודש אחרי שהוא התחיל ערכנו קרב והתוצאה שהייתה היא שתוך שנייה הייתי על הקרקע צורח מכאבים בעוד הוא עושה לי בריח על המרפק,הבעיה כאמור שבקושי מלמדים את זה,חיפשתי בנרות והמקומות היחידים שנתין ללמוד את זה הן בבני ברק,פתח תקווה,רחובות ואשדוד

mmaorc 03-11-07 16:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blinki
אני ממליץ על סמבו,קטלני ביותר, קרוב משפחה שלי לומד את זה ולא להאמין מה שהוא עושה לפני שהוא למד את זה הייתי בקלות מפיל אותו ומפרק אותו(בבית שלהם יש דשא ענקי אז תמיד בארוחות המשפחתיות אנחנו הולכים לשם ואיכשהו זה מתגלגל לקרבות) חודש אחרי שהוא התחיל ערכנו קרב והתוצאה שהייתה היא שתוך שנייה הייתי על הקרקע צורח מכאבים בעוד הוא עושה לי בריח על המרפק,הבעיה כאמור שבקושי מלמדים את זה,חיפשתי בנרות והמקומות היחידים שנתין ללמוד את זה הן בבני ברק,פתח תקווה,רחובות ואשדוד

איפה אפשר ללמוד את זה באשדוד???

פינגווין 03-11-07 16:56

אהה הזכירו פה סאמבו, גם אחד הדברים

!Demon! 03-11-07 17:29

ציטוט:

נכון , רסל הכוונה שלי הייתה כילו שילוב של קרב קרקע ובעמידה..כל אומנות לחימה המשלבת את זה היא הכי טובה..מישהו גם אמר פה איגרוף והאברות נגיד , מלא פעמים שמעתי שמתאבק פשוט הפיל מתאגרף ופתח אותו..שוב כי הוא מתמחה בקקרקע

!Demon! 03-11-07 17:29

ציטוט:

נכון , רסל הכוונה שלי הייתה כילו שילוב של קרב קרקע ובעמידה..כל אומנות לחימה המשלבת את זה היא הכי טובה..מישהו גם אמר פה איגרוף והאברות נגיד , מלא פעמים שמעתי שמתאבק פשוט הפיל מתאגרף ופתח אותו..שוב כי הוא מתמחה בקקרקע

חולה^דיכאון 03-11-07 20:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי חולה^דיכאון
איגרוף תאילנדי בנתניה איפה יש????

:diractor:

מתן18 04-11-07 02:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blinki

אחי איפה בפתח תקווה?????:bow: :bow:

Danzig 04-11-07 02:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי חולה^דיכאון
:diractor:

בעיר.

ThaiB0X 04-11-07 06:51

כל הויכוח הזה הוא דבילי.
אי אפשר לקבוע חד משמעית איזה אמנות היא יותר טובה ואיזה פחות טובה.
זה תלוי אך ורק בלוחם עצמו, בכישורים שהוא משתמש בהם מבין אלו שהוא רכש, בחשיבה שלו, ברפלקסים, בהמון דברים, וגם מזל משחק פה תפקיד.

ותמיד כשאתה מותקף ברחוב, תזכור שכל אמנות לחימה שווה לתחת אחרי שחטפת אחת לפה -
http://www.ghi.com/WebMD/topics/testicles.jpg

zidan 04-11-07 09:59

Dim Mak הכי קטלנית,לא סתם היא ניקראת :
Death Touch

http://www.youtube.com/watch?v=Hs8mblcgTsk

Tony Montana 04-11-07 10:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///Efi///
כן אבל זה נורא נמוך... למה לא שגם ימשוך לו בשיער ויכניס לו אצבעות לעיניים...
ואני יודע שבקרב רחוב הכל הולך וחובה לעשות את זה אבל בכל זאת....

אתה ממש טועה, גם לברוס לי לא היה חסר כוח. הוא היה עושה שכיבות שמיכה על 2 אצבעות, תראה לי בן אדם שעושה את זה. היה גם סרט שמישהו סיפר שברוס לי לקח את 2 האצבעות שלו ברווח של 2 ס"מ מהחזה והעיף אותו 2 מטר. אז תראה עד כמה הכוח שלו היה אדיר.

blinki 04-11-07 12:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
אחי איפה בפתח תקווה?????:bow: :bow:

0522223721,תתקשר וזה בבית ספר גורדון(לא שיש לי מושג איפה זה)
ותסה גם את המספר הזה 03-9341054 ,אבל זה אותו מורה אז כנראה זה גם אותו שיעור תנסה ותברר

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:14.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ