![]() |
ציטוט:
http://eincyclopedia.wikia.com/wiki/...D7%A9:22zalman |
ציטוט:
|
ציטוט:
חח תכלס...תמיד שאני מיתעורר בלילה נגיד ושומע רעשים נופל לי הלב לתחתונים של נכנס לי איזה גנב לבית חחח.....:wub1: |
ציטוט:
מי שפתחתי לו מצלמה במסנג'ר אז בטח ידע מה אני עושה ברגעים אלו ישר לוקח תחרב ותגרזן והולך לחפש בבית אם תחתונים אם אני מוצא גנב אני יורד עליו!!!!!! מכסח אותו שוחט אותו:boxing: |
night wolf אחי, עם הגודל שלך גם בלי הגרזן אתה שוחט אותו :)
פעם סבא שלי השאיר לי תבית, הוא נסע עם סבתא לרומא, קיצר קיבלתי את כול הבית לעצמי... באחד הלילות גנב נכנס לבית, העיר אותי הרעשים שהוא עשה... קפצתי עליו זיינתי אותו מכות תוך כדי שאני מנסה להזמין משטרה.... חח שברתי לו על הראש תפלאפון. |
ציטוט:
אני אשבור לו תעצמות ואכניס לו כאלה מכות שהוא יצרח לשמיים ואף אחד לא יעזור לו!! יש אצלנו הרבה גנבים בשכונה הדלת אצלנו בבית פתוחה חחח שיכנסו בכבוד :boxing: תחכה להם הפתעה בפנים:sbb4: |
ציטוט:
|
ציטוט:
בן אדם פרצו לו לבית מה ישב בשקט ויגיד לו תצא החוצא בבקשה?קח כסא תפוס קריזה שבור לו על הראש :boxing: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואיזה ירצה למות הבן אדם שיפרוץ לי הבייתה לא יצא חי לא יוכל בכלל לתבוע אף אחד לא ישאר לו גרון כדי לדבר |
ג'וקים ענקיים, אני פשוט רץ שאני רואה אחד כזה
|
ציטוט:
עריכה: חח כתבתי יצעק לא יצרח.יצעק יעני תעוף מפה יבן זונה חח...הוא רק שומע שמישהוא ער נופל לו הכבד לגרביים |
אני זוכר אז היה בעיתון שפרצו לאלי אנה הביתה, לקחו תמפתחות של המרצדס וגנבו לו תמצרדס...
חחח הוא אמר שם, שהיה מזל גדול לפורץ שהוא לא תפס אותו... תתארו לכם מישהו פורץ לבית של קאטלר, שהוא באמצע סייקל עצבני... |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ