ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ממה אתם מפחדים? (https://israelbody.com/showthread.php?t=21853)

dror 18-10-07 20:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoshi-Moto
לא אתן!!:diractor: :diractor:

רק היצאיה (דיסלקט אני ) שלי הזאת ניצחה כל יצאיה שלך
http://eincyclopedia.wikia.com/wiki/...D7%A9:22zalman

חולה^דיכאון 19-10-07 11:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי d-undertaker
וולאק כפרה אז מה נעשה נשמע מזרחית באנגלית? חחח

ארבסק :sbb4:

Logout 19-10-07 11:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי benwin21
*פחד גבהים רציני. אפילו לטפס על סולם לגג של 2-3 מטר אני מפחד.
*פחד ממות
*פחד עכבישים,עקרבים,ג'וקים
*פחד מנחשים
*פחד שיקרה למישפחה שלי משהו.
*לחזור לאיך שנראיתי בהתחלה
*שיכרתו לי איבר
*ניתוחים

חחח עוד משהו?

חח תכלס...תמיד שאני מיתעורר בלילה נגיד ושומע רעשים נופל לי הלב לתחתונים של נכנס לי איזה גנב לבית חחח.....:wub1:

Night_Wolf 19-10-07 11:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Logout
חחח עוד משהו?

חח תכלס...תמיד שאני מיתעורר בלילה נגיד ושומע רעשים נופל לי הלב לתחתונים של נכנס לי איזה גנב לבית חחח.....:wub1:

חה חה חה שזה קורא אני מעלה חיוך על פני!!!!!!
מי שפתחתי לו מצלמה במסנג'ר אז בטח ידע מה אני עושה ברגעים אלו ישר לוקח תחרב ותגרזן והולך לחפש בבית אם תחתונים אם אני מוצא גנב אני יורד עליו!!!!!! מכסח אותו שוחט אותו:boxing:

Berk0 19-10-07 11:37

night wolf אחי, עם הגודל שלך גם בלי הגרזן אתה שוחט אותו :)

פעם סבא שלי השאיר לי תבית, הוא נסע עם סבתא לרומא, קיצר קיבלתי את כול הבית לעצמי... באחד הלילות גנב נכנס לבית, העיר אותי הרעשים שהוא עשה... קפצתי עליו זיינתי אותו מכות תוך כדי שאני מנסה להזמין משטרה.... חח שברתי לו על הראש תפלאפון.

Night_Wolf 19-10-07 11:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Berk0

פעם סבא שלי השאיר לי תבית, הוא נסע עם סבתא לרומא, קיצר קיבלתי את כול הבית לעצמי... באחד הלילות גנב נכנס לבית, העיר אותי הרעשים שהוא עשה... קפצתי עליו זיינתי אותו מכות תוך כדי שאני מנסה להזמין משטרה.... חח שברתי לו על הראש תפלאפון.

אמן אמןןןןןןןןןןןןןןן שיפרוץ לי גנב הבייתה ואני אתפוס אותו בבית אחי!!!
אני אשבור לו תעצמות ואכניס לו כאלה מכות שהוא יצרח לשמיים ואף אחד לא יעזור לו!!
יש אצלנו הרבה גנבים בשכונה הדלת אצלנו בבית פתוחה חחח שיכנסו בכבוד :boxing: תחכה להם הפתעה בפנים:sbb4:

Logout 19-10-07 11:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Berk0

חחח והוא לא תבע אותך? בישראל הוא היה יכול לתבוע אותך על אלפי שקלים ואפילו יותר חח:ohmy:

Night_Wolf 19-10-07 11:40

ציטוט:

חחח והוא לא תבע אותך? בישראל הוא היה יכול לתבוע אותך על אלפי שקלים ואפילו יותר חח:ohmy:

כוס אמו תביעה אחי!
בן אדם פרצו לו לבית מה ישב בשקט ויגיד לו תצא החוצא בבקשה?קח כסא תפוס קריזה שבור לו על הראש :boxing:

Logout 19-10-07 11:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
כוס אמו תביעה אחי!
בן אדם פרצו לו לבית מה ישב בשקט ויגיד לו תצא החוצא בבקשה?קח כסא תפוס קריזה שבור לו על הראש :boxing:

חח אבל שלא יהיה לך כסף לאוכל או לאבקות או אפילו לחדר כושר אתה תרצה למות חחחחח סתם אבל תאכלס אני אם יבוא גנב הבייתה ככל הנראה יצעק עליו ואז אבאשלי יתעורר....ואז מפה ועד המירפסת (קומה 6) הדרך קצרה מאד :):):):) :character63:

Berk0 19-10-07 11:44

ציטוט:

לא זה היה ערבי מהשטחים... שפרץ בתקופה ההיא לעוד 5 ווילות באזור.

Night_Wolf 19-10-07 11:46

ציטוט:

חח אבל שלא יהיה לך כסף לאוכל או לאבקות או אפילו לחדר כושר אתה תרצה למות חחחחח סתם אבל תאכלס אני אם יבוא גנב הבייתה ככל הנראה יצעק עליו ואז אבאשלי יתעורר....ואז מפה ועד המירפסת (קומה 6) הדרך קצרה מאד :):):):) :character63:

חחחחחחחחחחח מה תצרח אבא מה אתה ילד אחי? צא עליו לבד:laughing:
ואיזה ירצה למות הבן אדם שיפרוץ לי הבייתה לא יצא חי לא יוכל בכלל לתבוע אף אחד לא ישאר לו גרון כדי לדבר

Natanz 19-10-07 11:49

ג'וקים ענקיים, אני פשוט רץ שאני רואה אחד כזה

Logout 19-10-07 11:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
חחחחחחחחחחח מה תצרח אבא מה אתה ילד אחי? צא עליו לבד:laughing:
ואיזה ירצה למות הבן אדם שיפרוץ לי הבייתה לא יצא חי לא יוכל בכלל לתבוע אף אחד לא ישאר לו גרון כדי לדבר

אממ..1 כן אני ילד ו2 מי אמר שאבא שלי זה שיזרוק אותו מהמרפסת? :laughing: (זאת תיהיה אמא) חח סתם
עריכה: חח כתבתי יצעק לא יצרח.יצעק יעני תעוף מפה יבן זונה חח...הוא רק שומע שמישהוא ער נופל לו הכבד לגרביים

Berk0 19-10-07 12:05

אני זוכר אז היה בעיתון שפרצו לאלי אנה הביתה, לקחו תמפתחות של המרצדס וגנבו לו תמצרדס...

חחח הוא אמר שם, שהיה מזל גדול לפורץ שהוא לא תפס אותו... תתארו לכם מישהו פורץ לבית של קאטלר, שהוא באמצע סייקל עצבני...

jonathan 19-10-07 12:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Berk0
אני זוכר אז היה בעיתון שפרצו לאלי אנה הביתה, לקחו תמפתחות של המרצדס וגנבו לו תמצרדס...

חחח הוא אמר שם, שהיה מזל גדול לפורץ שהוא לא תפס אותו... תתארו לכם מישהו פורץ לבית של קאטלר, שהוא באמצע סייקל עצבני...

עזוב את זה..תתאר לך קולמן קאטלר ומרטינז הולכים למשוך מזומנים בבנקט בכדי שיהיה להם מזומן לארוחה שהם הולכים לאכול לאחר כמה דקות,פתאום בא שודד "משכיב את כולם" על הרצפה....זה כבר עסק אחר לגמרי.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:13.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ