ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   מי אמר אני ולא קיבל?! קרייזלר יד 45 משקל 93 (https://israelbody.com/showthread.php?t=20417)

מתן18 02-10-07 02:53

עצום.

uzi 02-10-07 03:51

איזה ענק אתה יאללה חעחחעחעח ראיתי אותך אז באמיתי בדונה נבהלתי חחעחעחעחחעחע לא האמנתי שאתה עד כדאי כך גדול...

פאוור 02-10-07 04:37

אליאהב כל הכבוד על ההשקעה ראיתי תמונות שלפני זה נותן מוטיבציה אחושילינג...ודרך אגב על כמה קלוריות אתה עומד ביום כי ראיתי שאמרת לא מספיק אימונים רצחניים צריך לטחון אוכל ולעלות במשקל כדי לגדול..

megashape 02-10-07 09:40

אחי אתה נראה ענק, איך זה הסתדר לך בסוף עם הוירוס שקיבלתה?
וואו, נראה מדהים, איזה מאסה, פשוט ענק, הלוואי עליי.

ran7 02-10-07 09:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
אתה הולך לשייטת?אתה תיהיה בכושר מספיק טוב..נראה לי קשה לרוץ עם 93 קילו עלייך חחח
אם אני יגיע למה שאתה עכשיו אני מרוצה :):):):)
ענקק

קרייסלר אתה מפחיד!!!

תשמע כדי להגיד לשייטת או כל יחידה מובחרת אחרת, צריך כושר בסיסי, כי בגיבושים כולם מתעייפים בסופו של דבר, בגלל זה רק מי שהכי נחוש ומיש שיש לו הכי הרבה כוח רצון עובר!!

אליאב קרייסלר 02-10-07 09:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7
קרייסלר אתה מפחיד!!!

תשמע כדי להגיד לשייטת או כל יחידה מובחרת אחרת, צריך כושר בסיסי, כי בגיבושים כולם מתעייפים בסופו של דבר, בגלל זה רק מי שהכי נחוש ומיש שיש לו הכי הרבה כוח רצון עובר!!

חח מה שאומר שמקומי לא שמה

BlueNinja 02-10-07 12:06

אתה עצום אחי! אתה ענק וזה מדהים המשך ככה [[=

קבל מוניטין

yatir1234 02-10-07 12:51

ענק!!!
זה פשוט מטורף להגיע לרמה כזאת בגיל שלך (חחח שלנו..)
דוגרי אני תופס ממך רצח וגם מהאומץ של סייקלים בגיל כזה..
קבל ;) ובהצלחה בהמשך יקרנף

אליאב קרייסלר 02-10-07 13:00

תודה לכולם על התגובות תענוג לקרוא...

למי ששאל על התזונה , מחישוב קל הארוחת בוקר שלי מכילה יותר מ120 גרם פחמימה , 40 גרם חלבון מלא. ועוד כף חמאת בוטנים וכמה כוסות חלב לא יודע כמה זה יוצא

Ilan-V 02-10-07 15:09

תותח אתה חבל על הזמן גם במציאות וגם בתמונות חח אדיר אחי :) בהצלחה גבר שחק אותה

Sugarzaza 02-10-07 15:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר

למי ששאל על התזונה , מחישוב קל הארוחת בוקר שלי מכילה יותר מ120 גרם פחמימה , 40 גרם חלבון מלא. ועוד כף חמאת בוטנים וכמה כוסות חלב לא יודע כמה זה יוצא

איך רואים שגיל סידר לך את התפריט :)

פאוור 02-10-07 15:36

ציטוט:

אז אתה לא טוחן אוכל בצורה רצינית..אולי בגלל שאתה בחיטוב או??

GaL-L 02-10-07 15:55

אחי אתה לא אנושי אתה נראה כמו סוס יאור מה זה זה מאסה מטורפת , אני בגיל שלך ואני אפילו לא עשירית מזה , אתה ההשראה בשבילי ובהצלחה בהמשך הדרך אתה עוד תגיע לגדולות בענף

אליאב קרייסלר 02-10-07 16:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פאוור
אז אתה לא טוחן אוכל בצורה רצינית..אולי בגלל שאתה בחיטוב או??

חחח אם הייתי בחיטוב הייתי כבר 7 אחוז בקל אני מתחטב הרבה יותר מהר ממה שאני גודל...
חוץ מזה מה אתה נורמלי מה לא הרבה 300 גרם חלבון ביום זה לא הרבה? חחח סתכל אולי טעית רשמתי לך 120 גרם פחמימה לא 120 קלוריות!!!
120 גרם פחמימה זה קרוב ל600 קלוריות תוסיף עוד 40 גרם חלבון תוסיף עוד כף חמאת בוטנים ו2 כוסות חלב זה יוצא הרבה

Cortex 02-10-07 16:50

ציטוט:

חחח אם הייתי בחיטוב הייתי כבר 7 אחוז בקל אני מתחטב הרבה יותר מהר ממה שאני גודל...
חוץ מזה מה אתה נורמלי מה לא הרבה 300 גרם חלבון ביום זה לא הרבה? חחח סתכל אולי טעית רשמתי לך 120 גרם פחמימה לא 120 קלוריות!!!
120 גרם פחמימה זה קרוב ל600 קלוריות תוסיף עוד 40 גרם חלבון תוסיף עוד כף חמאת בוטנים ו2 כוסות חלב זה יוצא הרבה

בטח שזה הרבה וזה עוד רק ארחות בוקר ..
שלא נדע מה הולך שם בצהריים ..
ומה אתה אוכל 300 גרם חלבון ביום ?? מה אתה מכפיל ביותר מ-3 במשקל הגוף שלך את החלבון ?

אליאב קרייסלר 02-10-07 16:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Cortex
בטח שזה הרבה וזה עוד רק ארחות בוקר ..
שלא נדע מה הולך שם בצהריים ..
ומה אתה אוכל 300 גרם חלבון ביום ?? מה אתה מכפיל ביותר מ-3 במשקל הגוף שלך את החלבון ?

יותר מ3 כי אני לא שוקל 100...עדיין לא :]

BlueNinja 02-10-07 16:58

טוב בואו נסכם ככה?

אליאב אתה עצום! אתה ענק וזה פשוט מדהים. מי שיגיד אחרת רק מקנא.

יש לך עתיד כלכך גדול, ואתה הולך להצליח בגדול! ומגיע לך לקבל את זה
כי זה באמת מגיע לך.. אז אליאב תצליח בכל אשר תבחר [=.. ובהצלחה חבר..

Daniel-Barak 02-10-07 17:06

אליאב, כל הכבוד לך, אתה פשוט נראה נפלא לגילך, זה לפעמים פשוט בלתי נתפס!
כל פעם שאתה מעלה תמונות חדשות, אתה מפתיע לטובה
יש לך גנטיקה מעולה, תנצל אותה (לא שאתה לא עושה את זה עכשיו, אבל עדיין), ואתה רק תרוויח

רק נקודה אחת שמעניינת אותי, וצריכה יותר לעניין אותך: מה מצב הרגליים שלך? פרופורציונאליות כלפי פלג גוף עליון? אתה לא מזניח אותן, אני מקווה... תעלה תמונה שלהם, שנדע

המון בהצלחה בהמשך

אליאב קרייסלר 02-10-07 17:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Daniel-Barak
אליאב, כל הכבוד לך, אתה פשוט נראה נפלא לגילך, זה לפעמים פשוט בלתי נתפס!
כל פעם שאתה מעלה תמונות חדשות, אתה מפתיע לטובה
יש לך גנטיקה מעולה, תנצל אותה (לא שאתה לא עושה את זה עכשיו, אבל עדיין), ואתה רק תרוויח

רק נקודה אחת שמעניינת אותי, וצריכה יותר לעניין אותך: מה מצב הרגליים שלך? פרופורציונאליות כלפי פלג גוף עליון? אתה לא מזניח אותן, אני מקווה... תעלה תמונה שלהם, שנדע

המון בהצלחה בהמשך

CALL ME A PUSSY
אבל לצערי קשה לי לעבוד רגליים חזק אני מבצע 5 סטים כבדים של סקוואט ונתפסות לי הרגליים בצורה מפחידה ממש נתפסות כל צעד הרגל מתיישרת בום נתפסת לאיזה דקה ככה אני לא יכול ללכת בכלל פעם ראשונה שזה קרה לי הייתי בדרך הביתה ופשוט נפלתי אחי באמצע החיים נפלתי לא יכולתי ללכת , זה כנראה שריר רגיש אצלי אני לא יודע מה לעשות עם זה...
לכן הרגליים שלי במצב ממש , ממש אבל ממש גרוע...
לא רגלי חסידה בכל זאת הארבע-ראשי סבבה אבל עדיין גרוע אם נשווה לגב או משהו כזה

פינגווין 02-10-07 17:59

גוף פיצוץ אהבתי תכתפיים ותידיים

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:24.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ