![]() |
יהיה בסדר דני!
|
קאצ'וק אני מצטער שהתקשרתי למשטרה לא יודעתי שזה אתה.
סתםםםםםםםם זה לא אני |
אני מבין שהגעתי לפורום ממשלתי בצפון קוריאה, מצנזרים הודעות?
אז מה אם אחד המנהלים מרחם עליו? 2 הילדים האלה מטומטמים. לא משנה אם תנסה להסתיר את זה, לירות בנשק בשטח מדינת ישראל סתם בשביל הכיף זה כמה רמות מעל הטימטום המותר במדינה. ואני אגיד את זה שוב, אני מקווה שתאכלו הרבה חרא בכלא, תשלמו על הטיפשות שלכם, ולהבא לא תחשבו לעשות את זה שוב. ואם אחד המנהלים רוצה למחוק גם את ההודעה הזאת, תהיה מספיק גבר להגיד לי שמחקת ותיתן לי סיבה אמיתית למחוק. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כי זה אימרה של בן אדם אם יורשה לי להגיד חרא. ככה לא מדברים דברים כאלו אומרים על רוצחים לא על כאלו שהחליטו לירות בנשק במדבר. זה למה.
וקאצ'וק לפעם הבאה יש 2 אפשרויות 1.אל תעשה את זה יותר 2.תתרחק עוד יותר מהאיזור :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
כל עוד הוא לא מנסה לירות באזרחים, הוא שווה ערך לקאצ'וק מה ההבדל בין מחבל יהודי למחבל ערבי? אין הבדל, לך תשב על קונוס עד שתוכל להפליץ ישירות מהתחתית. |
ציטוט:
דרך אגב בשיעור חברה האחרון שהיה לי בבי"ס היה על דרכי דיבור - וכשאנחנו מדברים עם אנשים לנסות להשתמש כמה שפחות בקללות, דבר שהופך את השיחה לנינוחה יותר וחוסך מריבות ובעיות נוספות.... |
ציטוט:
מתי DT אגב? |
ציטוט:
תחשוב על הדיווח שהמשטרה קיבלה, על יריות שלא בשטח אש, אני מתפלא שלא הקפיצו את הצבא גם. והומי, הירידות שלך פשוט גאוניות, כל הודעה שלך שאני קורא אני פשוט מרגיש את האיי קיו שלי עולה ועולה. אתה לא הבנת מה שכתבתי, קרא שוב אולי תבין. |
ציטוט:
וכן אתה צודק מה שהם עשו זה באמת חמור והם יענשו על זה... היה פעם סיפור על קצין שעשה ריצת אימון עם הנשק שלו והקפיצו את כל הגזרה בגללו. |
ציטוט:
ישר הקפיצו את פלס"ר גבעתי שתפסו כוננות טרור, ואפילו אלוף פיקוד דרום הגיע לראות מה קרה. |
ציטוט:
הנה צבע שאתה בטח ממש אוהב : http://www.germes-online.com/direct/...774/Orange.jpg אל תיקח את הדיון הזה לוויכוח דתי / פוליטי, אני אביא ציטוטים + הוכחות + טענות כל כך חותכות שהשכנים שלך יהפכו לשמאלנים. אני שמח שלפחות יוצא משו מהירידות שלי. דן, ב4.11, אני שוקל אם ללכת, זה 1000 שקל +/- לכולה לילה אחד, וללהקה שראיתי גם ככה כבר בשורה ראשונה פחות או יותר.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כמו שאני רואה כאן בפורום, אם מישהו היה פותח פוסט ובכותרת "ערבי ירה ב-M16 באזור ב"ש" זה היה גודל לשרשור של 10 עמודים שכולו קללות על ערבים. אז מה שאני אומר, זה שאף אחד כאן לא אובייקטיבי. כולם מכירים אותו ואף אחד לא רוצה להגיד דברים רעים על החבר הוירטואלי שלו. ואם אתה באמת תצליח לשכנע מישהו לעבור לשמאל, כנראה שהוא לא היה באמת ימני מלכתחילה. |
לדיונים פוליטיים אין מקום בפורום שלנו, עם כל האהבה לכולם, ואתם יודעים שאין לי בעיה עם אף אחד, בואו נפסיק את זה כאן.
לויכוחים פוליטיים אין עתיד, זו השקפה אישית ואין דרך לגישור. שיהיה לכם יום מדהים חברים! |
ציטוט:
אתה זה שהכנסת פתאום את זה שישי איזה ערבי שיורה לאוויר כי משעמם לו, לא אני! לא היה שום ערבי מעורב, לא היה שום קשר פוליטי דתי לאומני. |
מה קורה חבר'ה?
בכל מקרה אני בעצמי בשוק אבל חזרתי היום הביתה , עוד לא היה לי משפט , המפקדים אומרים שזה כי העניין עדיין בחקירת מצ"ח בכל מקרה זה עוד יבוא |
ציטוט:
זה עדיין בחקירת מצ"ח ? בלאט :):):):) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ