ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   הגוף שלי :) (https://israelbody.com/showthread.php?t=16959)

gozal 18-08-07 20:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי !Demon!
שמעתי על זה אבל אני יכול לדבר בשם עצמי..אצלי תוכנית שעוזרת לי מאוד והרבה אצלי מתאמנים יותר משעתיים ומתפתחים מעולה..אי אפשר לעשות Ab כמו שצריך בשעה...

למשל גם מתאבקים מתאמנים יותר משעתיים והם קרנפים

אז כמה תרגילים לתת לכל שריר אתה אומר?

!Demon! 18-08-07 20:42

שריר קטן ביצפס טריספס 12וגדולים כמו גב אני עושה 4 על תחתון 18 עליון
כל השאר רשמתי לך בטן 8 סטים לא כולם הכיפופים לצדדים

gozal 18-08-07 20:47

תשמע...אני די חושש לעבור מאימון של שעה לאימון של שעתיים אבל אני יתחיל להעלות בהדרגה ונראה איך זה משפיע עליי.
בכל מקרה תודה אח....על העצות ועל הסבלנות...קבל במוניטין!!!

!Demon! 18-08-07 20:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gozal
תשמע...אני די חושש לעבור מאימון של שעה לאימון של שעתיים אבל אני יתחיל להעלות בהדרגה ונראה איך זה משפיע עליי.
בכל מקרה תודה אח....על העצות ועל הסבלנות...קבל במוניטין!!!

חח תודה קבל גם..אני מציע לך לנסות כן בהדרגה יהיה טוב ותר מישר אולי תשלב גם ריצות לפיתוח סיבולת לב ריאה תראה איך זה אם יעזור אני ישמח שעזרתי אם לא אז לא לא עולה כסף לנסות :)

gozal 18-08-07 20:53

ציטוט:

חח תודה קבל גם..אני מציע לך לנסות כן בהדרגה יהיה טוב ותר מישר אולי תשלב גם ריצות לפיתוח סיבולת לב ריאה תראה איך זה אם יעזור אני ישמח שעזרתי אם לא אז לא לא עולה כסף לנסות :)

אני חושב שזה מה שאני יעשה באמת-חוץ מהריצות, כי גם ככה אני לא אוכל מספיק אז אני לא רוצה לשרוף קלוריות סתם...
סתם שאלה,אתה משתמש בקריאטין?

!Demon! 18-08-07 20:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gozal
אני חושב שזה מה שאני יעשה באמת-חוץ מהריצות, כי גם ככה אני לא אוכל מספיק אז אני לא רוצה לשרוף קלוריות סתם...
סתם שאלה,אתה משתמש בקריאטין?

סבבה גם מעולה..
לא כלום אני טבעי לגמרי :)

gozal 18-08-07 21:02

סבבה...אני זז לראות כוכב נולד...
ביי בינתיים

!Demon! 18-08-07 21:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gozal
סבבה...אני זז לראות כוכב נולד...
ביי בינתיים

יאללה ביי ובהצלחה

gozal 18-08-07 21:04

ציטוט:

יאללה ביי ובהצלחה

תודה-גם לך

Sugarzaza 18-08-07 21:29

לא יעיל אימון אנאירובי מעל שעה בגלל הסביבה ההורמונלית שנוצרת.

מתאגרפים מתאמנים בשביל זריזות וטכניקה ולא בשביל מיקסום הבנייה של המסה השרירית ולכן מה שאמרת לא רלוונטי

!Demon! 18-08-07 21:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
לא יעיל אימון אנאירובי מעל שעה בגלל הסביבה ההורמונלית שנוצרת.

מתאגרפים מתאמנים בשביל זריזות וטכניקה ולא בשביל מיקסום הבנייה של המסה השרירית ולכן מה שאמרת לא רלוונטי

דיברתי על מתאבקים שעושים 130 קאנאטים(חבלים) באימון וכאלה + מתאבקים אחרי זה ..
זה אימון אחושרמוטה על כוח וגם מתנפחים מזה ממש

ומה אתה מתכוון הורמונים?מה קורה או אמור לקרות?

Sugarzaza 18-08-07 22:05

ציטוט:

דיברתי על מתאבקים שעושים 130 קאנאטים(חבלים) באימון וכאלה + מתאבקים אחרי זה ..
זה אימון אחושרמוטה על כוח וגם מתנפחים מזה ממש

ומה אתה מתכוון הורמונים?מה קורה או אמור לקרות?

אימון קשה יוצר סביבה קטאבולית (מפרקת שריר) בגלל שגשוג של הורמונים מפרקי-רקמות כמו קורטיזול לעומת ההורמונים האנאבוליים (טסטוסטרון,GH,IGF-1,DHEA וכו') שנמצאים בשפל אחרי בערך 45-60 דק' מתחילת האימון. להמשיך את האימון מעבר לזמן הזה זה ממש לגמור את הגוף ולא ליצור גירוי חיובי ובונה. אפשר לומר שאחרי 60 דק' הנזק גדול מהתועלת.

SiX PACK 18-08-07 22:42

edited

toxicity 19-08-07 03:54

מה שיש לי להגיד לך זה שיש לך גוך נחמד אבל ידיים דיי קטנות(לפי התמונה לפחות)
אגב, תפסיק להתנשא

!Demon! 19-08-07 18:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
מה שיש לי להגיד לך זה שיש לך גוך נחמד אבל ידיים דיי קטנות(לפי התמונה לפחות)
אגב, תפסיק להתנשא

כן הידיים שלי די קטנות 37.5 רק..
ומה התכוונת בלהפסיק להתנשא?

!Demon! 19-08-07 18:33

ציטוט:

אימון קשה יוצר סביבה קטאבולית (מפרקת שריר) בגלל שגשוג של הורמונים מפרקי-רקמות כמו קורטיזול לעומת ההורמונים האנאבוליים (טסטוסטרון,GH,IGF-1,DHEA וכו') שנמצאים בשפל אחרי בערך 45-60 דק' מתחילת האימון. להמשיך את האימון מעבר לזמן הזה זה ממש לגמור את הגוף ולא ליצור גירוי חיובי ובונה. אפשר לומר שאחרי 60 דק' הנזק גדול מהתועלת.

לא יודע אני מתאמן ככה כל הזמן 4 פעמים בשבוע ואני לא מרגיש שום נזק..העלתי משקלים פי שתיים או יותר מאז שהתחלתי להתאמן...

Sugarzaza 19-08-07 19:13

ציטוט:

לא יודע אני מתאמן ככה כל הזמן 4 פעמים בשבוע ואני לא מרגיש שום נזק..העלתי משקלים פי שתיים או יותר מאז שהתחלתי להתאמן...

אז אתה מיוחד. יש אנשים שמצליחים להגיע להישגים למרות מה שהם עושים ולא בגלל. יש גם עניין של אופי גוף תורשתי שנכנס פה. חוץ מזה שזה לא הכל עניין של כוח, יש עוד משתנים של מסה והתאוששות למשל שהם גם חשובים לא פחות. וחוץ מזה מי יודע למה היית יכול להיות באותה תקופת זמן באופן שאני הצגתי

!Demon! 19-08-07 19:21

ציטוט:

אז אתה מיוחד. יש אנשים שמצליחים להגיע להישגים למרות מה שהם עושים ולא בגלל. יש גם עניין של אופי גוף תורשתי שנכנס פה. חוץ מזה שזה לא הכל עניין של כוח, יש עוד משתנים של מסה והתאוששות למשל שהם גם חשובים לא פחות. וחוץ מזה מי יודע למה היית יכול להיות באותה תקופת זמן באופן שאני הצגתי

תאמת אולי זה ישמע כאילו אני מזיין תשכל ועושה תצי וכל זה אבל אני לא ממש מתעייף מהאימון לכן אני גם עושה אותו...התאמנתי קרב מגע שנתיים ואני מקושר ממש טוב אני עושה אלפיים 6 וחצי
ככה שהמאמן שלי אמר אם אתה לא עייף אז זה בסדר..ועליתי 7 קילו במסה..יכול להיות מה שאתה אומר נכון חח נא יכבר מבולבל מה לעשות מה לא :)
כה יכול להיות הייתי יכול יותר אולי לא..בכל מקרה הייתי רוצה לדעת אם היה אפשר חח

Sugarzaza 19-08-07 20:00

ציטוט:

תאמת אולי זה ישמע כאילו אני מזיין תשכל ועושה תצי וכל זה אבל אני לא ממש מתעייף מהאימון לכן אני גם עושה אותו...התאמנתי קרב מגע שנתיים ואני מקושר ממש טוב אני עושה אלפיים 6 וחצי
ככה שהמאמן שלי אמר אם אתה לא עייף אז זה בסדר..ועליתי 7 קילו במסה..יכול להיות מה שאתה אומר נכון חח נא יכבר מבולבל מה לעשות מה לא :)
כה יכול להיות הייתי יכול יותר אולי לא..בכל מקרה הייתי רוצה לדעת אם היה אפשר חח

שמע אחי, גם המתאמנים המקצועיים לא עוברים את ה60 דק' של האימון. אתה יכול לעשות מה שבא לך אבל זו עובדה

!Demon! 19-08-07 20:17

ציטוט:

שמע אחי, גם המתאמנים המקצועיים לא עוברים את ה60 דק' של האימון. אתה יכול לעשות מה שבא לך אבל זו עובדה

חח לא יודע על איזה מתאמנים אתה מדבר אבל זן עובדה ידוע ששברצנגר היא מתאמן פול זמן כמעט ישן בחדר כושר וכשהיה בן 17 היה סוס שלא יאמן...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:49.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ