![]() |
עם כל מה שהוא אכל בזמן המפגש, אני לא אתפלא אם זה נכון.
|
חזרתי חחחחחח יצאתי מצחיק בתמונה אבל נחמדה ביותר:sbb4:
כפי שאתם רואים היה היום מאוד מהנה והיה תענוג לפגוש את כולם,להיתרשם מהמתחרים,לראות את תחרות הזלילת חטיפים ולבכות וכמובן להכיר חברים חדשים:sbb4: ניתראה במר ישראל ורק בשמחות אנשים:jockey: |
ציטוט:
חחח לא נעלבתי ,פשוט זה נכנס לרצף של איזה 30 איש שאומרים/טוענים/מאשימים אותי בזה ביומיים האחרונים (כשאחד מהם הוא אחי הגדול =\ ) ,זה כבר הגיע לרמות שזה מרגיז ,כולם יודעים שאני הבן אדם הכי כנה בעולם בנושא הזה ,ואם זה היה נכון ,הייתי מודה מזמן. |
ציטוט:
3 חטיפים ,שייק חלבון ,ואיזה 20 מהטעימות של השייקים של צ'מפיון (בננה לפנים בייבי ! ) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ארבל, פעם הבאה שיש מפגש כזה, אני מוכן להתחרות מול שלומיק ולוליק. Winner takes all. אני עם רעידות בידיים פה מעצבים על עצמי.
|
בתחרות הם יכלו לאכול יותר חטיפי חלבון אם גיל לא היה שם להם את הטעם המוזר הזה.
טעם השוקולד של החטיף הזה הוא הטעם הכי טוב לפי דעתי. ודרך אגב, למי שמעוניין, לפי דעתי לפי דירוג, האבקות הכי טעימות מ1 ל 3 הן: 1.בננה כמובן. 2.מוקה 3.שוקולד. לכל האבקות יש ממש טעם "אמיתי", אבל אין על בננה, פשוט אותו טעם של אחרי סחיטה עם מיקסר. |
היה פשוט תהנוג וכל מי שלא בא הפסיד אני שמחתי להכיר את גלעדד את ארבל את כולם במציאות וכל מי שנישאר בבית כי חשב שהוא שחיף או משוו אז הוא יצא טמבל לא מהעולם הזה. בקיצור היה אחד הטוביםם תמשיכו לעשות דברים כאלהה לעיתים קרובות אני מאמין שזה רק יעזור ולעט לעט יגיעו יותר
|
ציטוט:
תזדיין יא גרמני ! :sbb4: זה מה שקורה כשאתה מסנן לי שיחות יום לפני . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
היקף יש 36-7, חזה לא יודע, אני צריך לברר את זה Oם אחוז שומן 14 לכל היותר.(השערה:S) |
ציטוט:
ההיקף אומנם לא מאסיבי מדי ,אבל יש לך אחלה צורה ליד, טרייספס מעולה ,שזה נקודת בסיס מצויינת,לרוב האנשים במשקל שלך אין טרייספס בכלל. |
ציטוט:
דע לך שנתת לי הרבה מוטיבציה היום, אני מאוד שמח שנחשפתי ועכשיו אני טעון במוטיבציה. מחר אני אביא תמונות של השינוי של היד שלי.. (אולי אפילו היום) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ