ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מוטיבציה (https://israelbody.com/showthread.php?t=15730)

Logout 01-08-07 20:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3
האמת בתרגילים הכבדים, אני מתנשף כזה חזק ובקצב מהיר כזה לפני שאני מתחיל.. זה עושה אותי מרוכז ורציני, וזה עוזר לי הרבה.

חחחחחח גם אנייי!!! וליפני שאני מתחיל ממש אתה לוקח הרבה הרבה אויר ומוציא את זה שאתה מרים..=]:sbb4:

Yoshi-Moto 01-08-07 20:55

הבנתי איפה הטעות שלי.

r0y 02-08-07 00:05

חחח איזה נושא ארוך...
קרה לכם שהייתם שחיפים ממש והתחתם להתאמן ואומרים לך שהגוך גדל קצת שאתה כבר לא שטוח וכאלה אבל עדיין שמסתכלים במראה לא מרגישים שינוי ומרגישים עם זה באסה?מה עושים עם זה?המשקלים עולים יפה..אני אוכל סבבה לא ממש שומר אבל אוכל הרבה וכאילו אין שינוי המשקל עולה לאט אבל עולה ואין שינוי בגוף...שכאילו אנשים אומרים כי יודעים שאתה כבר הרבה זמן מתאמןם אבל לא רואים כלום..עוד רואים תצלעות כמו לאדע מה :(
ובקשר לבנות..אצצלנו מתלהבות משחיפים שהם לא מתאמנים ויש להם ריבועים ואז חושבים הוא מתאמן אבל הוא פשוט כל כך רזה שלא משנה כמה שריר יש לו תמיד רואים

flikeron 02-08-07 00:07

לקחת אויר לפני שמתחילים אאימון? מזה אנליזה?

ZoonD 02-08-07 00:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
חחח איזה נושא ארוך...
קרה לכם שהייתם שחיפים ממש והתחתם להתאמן ואומרים לך שהגוך גדל קצת שאתה כבר לא שטוח וכאלה אבל עדיין שמסתכלים במראה לא מרגישים שינוי ומרגישים עם זה באסה?מה עושים עם זה?המשקלים עולים יפה..אני אוכל סבבה לא ממש שומר אבל אוכל הרבה וכאילו אין שינוי המשקל עולה לאט אבל עולה ואין שינוי בגוף...שכאילו אנשים אומרים כי יודעים שאתה כבר הרבה זמן מתאמןם אבל לא רואים כלום..עוד רואים תצלעות כמו לאדע מה :(
ובקשר לבנות..אצצלנו מתלהבות משחיפים שהם לא מתאמנים ויש להם ריבועים ואז חושבים הוא מתאמן אבל הוא פשוט כל כך רזה שלא משנה כמה שריר יש לו תמיד רואים

לא , לא קרה לנו :mellow:
אם אתה לא גדל ,זה סימן שאתה לא אוכל נכון
אל תספר לנו שאתה אוכל מלא , אתה יכול לאכול מלא עגבניות גם
תתחיל לאכול בשר בכמויות ואתה תראה איך אתה גדל
תגיד לאמא להכין לך "ז'רקויה" .....המלצה מהשף

r0y 02-08-07 00:20

במקרה אבא שלי מוכר בשר...לא משנה
מזה ז'רקויה?ואולי אתה צודק אבל אני אוכל דיי טוב
בסדר לאט לאט...

sandrik 02-08-07 01:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
במקרה אבא שלי מוכר בשר...לא משנה
מזה ז'רקויה?ואולי אתה צודק אבל אני אוכל דיי טוב
בסדר לאט לאט...

מאכל רוסי של תפוחי אדמה ובשר עם תבלינים ,ממש טוב :) סבתא שלי מכינה

sandrik 02-08-07 01:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalamzleg
אותו סיפור+סלט וחזה עוף
גם לך היא קורא שמן?

אצלינוו בקשר זה קצת הפוך:unsure:

jonathan 02-08-07 01:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Logout
חחחחחח גם אנייי!!! וליפני שאני מתחיל ממש אתה לוקח הרבה הרבה אויר ומוציא את זה שאתה מרים..=]:sbb4:

לא טוב לקחת הרבה אוויר אם אתה לא צריך,כשאתה בכוונה שואף הרבה אוויר כדי"לאגור"הרבה חמצן לסט,זה מיתוס.
כמתנשמים הרבה רמת הפחמן הדו חמצני בדם יורדת כל כך,שמערכת בקרת הנשימה פשוט מפסיקה את הנשימה,במצב כזה רמת החמצן בדם עלול לרדת.
בגללל מיעוט הפחמן הדו חמצני מערכת בקרת הנשימה לא תחדש מיד את הנשימה,ואתה עלול להתעלף ממחסור בחמצן.

Logout 02-08-07 02:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי taus
לא טוב לקחת הרבה אוויר אם אתה לא צריך,כשאתה בכוונה שואף הרבה אוויר כדי"לאגור"הרבה חמצן לסט,זה מיתוס.
כמתנשמים הרבה רמת הפחמן הדו חמצני בדם יורדת כל כך,שמערכת בקרת הנשימה פשוט מפסיקה את הנשימה,במצב כזה רמת החמצן בדם עלול לרדת.
בגללל מיעוט הפחמן הדו חמצני מערכת בקרת הנשימה לא תחדש מיד את הנשימה,ואתה עלול להתעלף ממחסור בחמצן.

חחח מי היתייחס למיתוס...זה בא לי טיבעי..חח אז מה לעשות? חח טבעי אני בישביל הפוש הראשון כאילו לוקח הרבה אוויר...אז מה צריך לעשות.?:flowers:

Antonator1 02-08-07 03:09

לפני סטים כבדים של דדליפט וקלינים אני כמעט תמיד יורד על הברכיים ומצמיד את הראש למוט. לכו תבינו, ריטואל מוזר יש לי...

jonathan 02-08-07 03:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Logout
חחח מי היתייחס למיתוס...זה בא לי טיבעי..חח אז מה לעשות? חח טבעי אני בישביל הפוש הראשון כאילו לוקח הרבה אוויר...אז מה צריך לעשות.?:flowers:

אם זה טבעי ואתה דורש חמצן אז בסדר גמור.
אבל לפעמים לאו דווקא במשקולות,שואפים מלא אוויר בצורה מוגזמת כדי "לאגור" חמצן לקראת ה"סט"

Powerlifter 02-08-07 12:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
לפני סטים כבדים של דדליפט וקלינים אני כמעט תמיד יורד על הברכיים ומצמיד את הראש למוט. לכו תבינו, ריטואל מוזר יש לי...

אני אותו דבר רק שאני יושב ליד המשקולות ודופק עליהם חח

SuzukiR 02-08-07 14:09

המטרה שלי להגיע לגוף כמו של ואן דאם בשיא

ואז למצות את עצמי בתחום של אומנות לחימה מסוימתצ או אקרובטיקה

:)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:31.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ