![]() |
ציטוט:
|
הבנתי איפה הטעות שלי.
|
חחח איזה נושא ארוך...
קרה לכם שהייתם שחיפים ממש והתחתם להתאמן ואומרים לך שהגוך גדל קצת שאתה כבר לא שטוח וכאלה אבל עדיין שמסתכלים במראה לא מרגישים שינוי ומרגישים עם זה באסה?מה עושים עם זה?המשקלים עולים יפה..אני אוכל סבבה לא ממש שומר אבל אוכל הרבה וכאילו אין שינוי המשקל עולה לאט אבל עולה ואין שינוי בגוף...שכאילו אנשים אומרים כי יודעים שאתה כבר הרבה זמן מתאמןם אבל לא רואים כלום..עוד רואים תצלעות כמו לאדע מה :( ובקשר לבנות..אצצלנו מתלהבות משחיפים שהם לא מתאמנים ויש להם ריבועים ואז חושבים הוא מתאמן אבל הוא פשוט כל כך רזה שלא משנה כמה שריר יש לו תמיד רואים |
לקחת אויר לפני שמתחילים אאימון? מזה אנליזה?
|
ציטוט:
אם אתה לא גדל ,זה סימן שאתה לא אוכל נכון אל תספר לנו שאתה אוכל מלא , אתה יכול לאכול מלא עגבניות גם תתחיל לאכול בשר בכמויות ואתה תראה איך אתה גדל תגיד לאמא להכין לך "ז'רקויה" .....המלצה מהשף |
במקרה אבא שלי מוכר בשר...לא משנה
מזה ז'רקויה?ואולי אתה צודק אבל אני אוכל דיי טוב בסדר לאט לאט... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כמתנשמים הרבה רמת הפחמן הדו חמצני בדם יורדת כל כך,שמערכת בקרת הנשימה פשוט מפסיקה את הנשימה,במצב כזה רמת החמצן בדם עלול לרדת. בגללל מיעוט הפחמן הדו חמצני מערכת בקרת הנשימה לא תחדש מיד את הנשימה,ואתה עלול להתעלף ממחסור בחמצן. |
ציטוט:
|
לפני סטים כבדים של דדליפט וקלינים אני כמעט תמיד יורד על הברכיים ומצמיד את הראש למוט. לכו תבינו, ריטואל מוזר יש לי...
|
ציטוט:
אבל לפעמים לאו דווקא במשקולות,שואפים מלא אוויר בצורה מוגזמת כדי "לאגור" חמצן לקראת ה"סט" |
ציטוט:
|
המטרה שלי להגיע לגוף כמו של ואן דאם בשיא
ואז למצות את עצמי בתחום של אומנות לחימה מסוימתצ או אקרובטיקה :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ