![]() |
ציטוט:
יאללה כבר ילד במבה תחסוך מאיתנו את כל הגינוני סבתא שלך פה זה לא רמת אביב ג יא מיזדיין על מי אתה מיתנשא פה עלק שלא מצאו חן בעינך וואלק גם לי לא ניראה שההורים שלך ילדו אותך חתיכת מיתנשא אפס חושב פה זה שיעור הלשון של אודטה |
ציטוט:
אמרו משו אמרתי את שלי בעיניין ופה זה ניגמר... וד"א לגרגר ביצים זה מה שאנשים כמו זמרי אופרה למינהם עושים כדי שהקול שלהם יהיה צלול יותר.. |
ציטוט:
|
שונא
מזרחית דכאון ערבית או כל השאר ,שונא פופ,שונא פאנק ממוסחר גרוע אימו וכו,שונא את כל ההיפ הופ של המסיבות כל החרטא האלה שכל היום פארטי פארטי גירלס וכל החרא הזה,שונא ראפ ישראלי . אוהב רק: רוק ,פאנק טוב ומעט,מטאל,שירים ישנים יותר ככה 80 90 פחות החדשים למרות שלפעמים יש יציאות נחמדות. רק במסיבות:היפ הופ טראנסים וכל זה...אבל לבד אני לא אשמע את זה סתם זה חסר תוכן ומעפן לדעתי.חחח |
ציטוט:
|
בכל ז'אנר יש שירים יפים, ולכלכ שונאי המזרחית לפי דעתכם שירים כמו "הפרח בגני" "אלינור" ו"בדד" של זוהר ארגוב זה חרא? ויש גם שירים שהם סתם בשביל הסבבה לא גאוניים אבל כיף לשמוע.
ורק אני םה מעדיף לשמוע מוזיקה ישראלית? יש לי אנגלית טובה אבל הרבה יותר קל לי להתחבר ולהבין מוזיקה ישראלית ולא חרא כמו רוני סופרסטאר אבל יש יוצרים מעולים כמו שלמה ארצי שלום חנוך,יזהר אשדות,משינה,כוורת,תמוז שיש להם אחלה שירים |
יש להקה ישראלית שנקאת "ריח מטאל" (השם האמיתי שלהם הוא באנגלית אז זה נשמע קצת צולע) שעשתה אלבום קאברים לשירי מזרחית. אני אומר לכם, בקושי אפשר לזהות שאלה שירים מזרחיים במקור כששומעים אותם.
|
שים פה כמה שירים שלהם שאני יוריד P:
|
ציטוט:
|
אליך אליך התכוונתי כל הרעיון של הקאבר דיי מדליק עכשיו..
כמו Children of bodom שעושים את אותו הרעיון |
ציטוט:
מה צ'ילדרן אוף בודום קשורים? |
חחחח סיסטם אוף א דאון עשו פעם קאבר לשיר של בריטני ספירס...Baby קוראים לו נראה לי.
|
ציטוט:
זה סיסטם עשו? חבר הומו.. בכל מקרה שלח פה כמה שמות..אני אוהב תקטע של הקאברים זה דבר מעולה ולפעמים יוצא הרב היותר טוב מהשיר המקורי חחח |
ציטוט:
אז קודם כל, אנטון, אתה לא יכול לשפוט על הכישרון של אמינם כי אתה לא אוהב ראפ בכללי, ולכן בדיוק ככה מישהו שלא אוהב רוק לא יכול לשפוט על הכשרון של מטאליקה, למשל. אמינם נחשב לראפר מוערך בקהילת הראפרים בזכות הליריקה והסגנון שלו, בעוד שהרבה ראפרים כותבים על סקס וביצ'ס ופשע ובולשיט, הוא מאלה שיש לו הרבה שירים על צרות בחיים, חוסר צדק, אנשים עם בעיות וכוליי, בערך כמו טופק האגדי (סלים, תקן אותי אם אני טועה), בין השאר שירים כמו Stan, Sing for the Moment, Lose yourself, Cleaning out my Closet עכשיו התגובה שלי לסלים: ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה ת'לא יודע שטראנס זה מוזיקה אלקטרונית כאילו? =\\\\\\\\\\\\\\\ |
מזרחית&דיכאון יאו יאו
|
ציטוט:
המטאל הפחות אינטליגנטי מדבר על כיף, מוות, קרבות וכאלה והיותר אינטליגנטי על פוליטיקה, פילוסופיה, ספרות, ביקורת על החברה ודברים מהסוג הזה... |
הז'אנר הלגיטימי(או לא לגיטימי מבחינות אחרות) היחיד שאפשר לשנוא שנאת אמת זה אימו
נכון יש פופ וחרא הזה אבל המנגינה שלהם לא משגרת מסרים סאבלימאליים של חולשה ואפמנטיביות |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ