ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   פאדיחות בחדר כושר? (https://israelbody.com/showthread.php?t=14345)

benwin21 15-07-07 20:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
לפני שבועיים היה לי מתכונת בספרות ב'... אמצע המתכונת כולם בשקטט מופתיי אין קול ואין רעש באוויר. "בווווווווווווווווופפפפפפפפפפפפפפפ!!!!!!"
נוד אחד החזקים שהיו לי אי פעם בחיים השתחרר , 29 מבטי תלמידים תמימים מופנים אליי , קללות , גידופים , פרצופים מהופנטים - הרגשתי פדיחה כזאת גדולה.... אפילו המורה הסתכלה עליי בשוק :)

(יום לפני עשיתי העמסת ציט :d)

גם לי יצא אחד באמצע השיעור והמורה הכלבה הוציאה אותי החוצה.

ובאימון היום אחרי הריצה ניגבתי את הפנים והעיניים שלי כוסו במגבת אני מוריד אני קולט שאני על הרצפה וההליכון ממשיך לנוע. איזה 10 איש היסתכלו עלי. וגם הייתה ילדה קטנה לידי שגם הלכה פתאום אבא שלה בא תופס לה את האוזן ואומר לה אל תעשי לי תשטויות האלה אמרתי לך לעשות בהליכון את תעשי בהליכון, אני נשבע לך אני אהרוג אותך אני אהרוג אותך עכשיו ואז אני אקח אותה הביתה. מסכנה הילדה עוד שניה בכתה

Yoshi-Moto 15-07-07 20:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Daniel-Barak
פאדיחה שקרתה לאחד המתאמנים, זה שהוא הלך ליד אחד ההליכונים בשורה וההליכון עבד והוא לא שם לב, ובטעות צעד אחד הוא עשה על ההליכון והוא עף והתגלגל לרצפה! המון קלטו את זה!

:jockey:

חחחחחחחחחחחח ענק!

עוד משהו:
סיימנו את האימון(אני וחבר שלי) ועוד חבר נשאר ל10 דקות אירובי אז חיכינו לו...בקיצור עלינו להליכונים, הוא בא עולה על הליכון חדש שבנוי אחרת מהאחרים.
הוא שם על מהירות 18, ההליכון מתחיל להאיץ והוא מתחיל להלחץ, צועק ורץ "איתן! זה לא עוצר!!! מה אני עושה" רק בשביל לפדח אותו יותר ירדתי לשתות והשארתי אותו לרוץ, אני עולה חזרה אני רואה אותו עדיין רץ בלחץ של החיים שלו, כולו אדום.. בסוף אני אומר לו "תעמוד על הצדדים(המסילה לא זזה שם) הוא בא עומד ואז שואל אותי "לא יכולת להגיד קודם???"

ישר אחרי זה הוא בא שם על 5 קמ"ש ומשחק אותה רץ על slow motion(כמו האפקטים בסרטים), פתאום הוא דרך לא טוב הביא כזאת נפילה כזאת! כל הקומה למעלה צחקה עליו...

megashape 15-07-07 20:47

משהו מצחיק:
אז שוב רק נכנסתי למכון ויש את הלחיצת חזה בסמית' אז אני שומע כזה איייייייהההההה, איייייהההההההה, מסתכל זה איזה סבתא כזאת, חשבתי וואי וואי חזק, אני מסתכל יש שם פלטה של קילו, שיואו נקרעתייי

פומה 15-07-07 22:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tima999
נכון יש את המכשיר הזה של הקרוס?
אז פעם אחת שבאתי לעבוד על החזה בקרוס(שמתי 8 פלטות כל צד), עכשיו הקרוס עצמו לא היה מקובע לרצפה אז התקדמתי עם הכבלים יותר מדי קדימה ואיך שאני בא להתחיל לעבוד אני קולט כל המכשיר של הקרוס נופל קדימה. מזל שלא עברו אנשים באותו הזמן, למה עכשיו הייתי יושב בכלא חחח

מה אתה רציני?
אני לא רוצה לחשוב איזה מסכון היה שמישהו היה נופל עליו הקרוס

פומה 15-07-07 22:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
חחחחחח פדיחה משיעורי נהיגה:
פעם בסוף שיעור נהיגה תקעתי נוד של החיים ברכב של המורה באותו זמן תלמידה אחרת נהגה... האוטו נהיה מסריח ברמות תוך שניה הוא פתח חלון וצעק עליה: יה מסריחה חחח מה את אוכלת? (באותו יום היא אכלה מנות של הבית ספר) אז היא כזה בתמימות : "זה כנראה מהמנות שהביאו לנו בבית ספר" והיא אפילו לא הפליצה חחחחחחחחחחחח נשכתי לעצמי תלשון שעה ורבע לא להקיא מצחוק..

פדיחה מחד"כ:
פעם עשיתי לחיצת רגליים :) משקל ממש כבד התאמצתי חזק ופתאום עף לי נוד עצבני אבל בלי סאונד למזלי.. פתאום איזה ערס עבר לידיי הוא צעק "פיייייי כוסמו! מה זה?! קיבלתי סחרחורת איזה ריח חדר כושר של מסריחים מה אתם מביאים חמין למכון?"
חחחחחחחחח

פדיחה מהבית ספר:

לפני שבועיים היה לי מתכונת בספרות ב'... אמצע המתכונת כולם בשקטט מופתיי אין קול ואין רעש באוויר. "בווווווווווווווווופפפפפפפפפפפפפפפ!!!!!!"
נוד אחד החזקים שהיו לי אי פעם בחיים השתחרר , 29 מבטי תלמידים תמימים מופנים אליי , קללות , גידופים , פרצופים מהופנטים - הרגשתי פדיחה כזאת גדולה.... אפילו המורה הסתכלה עליי בשוק :)
(יום לפני עשיתי העמסת ציט :d)

בוא הנה צריך להיזהר ממך
נראה לי אתה הפלצן הסידרתי

בכל אופן המקרה הראשון מצחיק בטירוףףףףף

sandrik 15-07-07 22:42

פעם כולם היו עסוקים רצח במכון כושר,
היה אחד הימים המפוצצים,
המאמנת עסוקה,
אז ביקשתי מאמא שלי שתשמור עלי בלחיצות חזה,
והיא לא יודעת איך שומרים..
אז כשאמרתי לך לקחת ממני את המשקולות,
וזה היה 12.5 לכל יד, כבד לי רצח,
היא בקושי תופסת את זה,
לא מצליחה להחזיק ומשקולת אחת נפלה לי על החזה
ובדיוק המאמן שלי שם לב שהיא לא מסתדרת ותפס את המשקולת השניה

Jones 15-07-07 22:43

הפדיחה הכי גדולה במכון כושר...זה שנקרע לי המכנס באמצע ריצה.

Yoshi-Moto 15-07-07 22:48

וואי סנדרה הזכרת לי משהו...

יש איזה ילד כיתה ח' שהתאמן במכון שלי, ובשלב כלשהו שמתי לב שהוא נעלם.
יום אחד ראיתי אותו מחוץ למכון ושאלתי אותו למה הוא הפסיק, אז הוא סיפר לי שהוא בא לעשות לחיצת חזה בדאמבלס עם 20 קילו והוא היה צריך שיביאו לו משקולת אחת, הספוטר גם היה בן גילו... המשקולת הייתה כבדה לו והוא ניסה להביא לו את זה כמה שיותר מהר, הזמן שזה שעובד עם ה20 קילו אומר לו "רגע אל תביא לי עדיין", ההוא עזב את המשקולת שנפלה לו על העין!

המאמן התורן(שבמקרה המכון שייך לו) השעה אותו מהמכון.

sandrik 15-07-07 22:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס

יום אחד ראיתי אותו מחוץ למכון ושאלתי אותו למה הוא הפסיק, אז הוא סיפר לי שהוא בא לעשות לחיצת חזה בדאמבלס עם 20 קילו והוא היה צריך שיביאו לו משקולת אחת, הספוטר גם היה בן גילו... המשקולת הייתה כבדה לו והוא ניסה להביא לו את זה כמה שיותר מהר, הזמן שזה שעובד עם ה20 קילו אומר לו "רגע אל תביא לי עדיין", ההוא עזב את המשקולת שנפלה לו על העין!

HOLLY SHIT
על העין...
צריך להזהר עם החרא הזה...

מאז המקרה שנפלה עלי המשקולת אני מביאה רק לחבר'ה הגדולים לשמור עלי.
וןזו כבר פעם שניה שהיא נופלת עלי

Antonator1 15-07-07 22:51

התאמנתי עם נרזנוי פעם, עשיתי לחיצת חזה בשיפוע עם דאמבלים. אחרי הסט הוא לקח דאמבל רק מצד אחד - אתם יכולים לבד לנחש מה קרה... אבל הוא גבר.

Yoshi-Moto 15-07-07 22:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sandrik
HOLLY SHIT
על העין...
צריך להזהר עם החרא הזה...

מאז המקרה שנפלה עלי המשקולת אני מביאה רק לחבר'ה הגדולים לשמור עלי

חחח שכחתי לציין שלא ראיתי אותו במכון כמה שבועות טובים, וכשדיברתי איתו עדיין היה לו פנס כבד כזה.. סגול:]

אני חושב שהוא לא היה רחוק ממוות.. אם רק היה פוגע במקום לא טוב..(חחח ברור שאין מקום טוב.. אבל מקום באמת לא טוב..)

M.r Olympia 16-07-07 06:50

ציטוט:

מסכן הילד ומה איתו עכשיו?

PcGunMan 16-07-07 08:52

חחחחח עשיתי לגב פולי תחתון וכל המשקל שמה 100 קילו אני שמתי עוד פלאטה של 15 קילו בערך בקיצר המנהל של החדר כושר ראה את זה וזה התחיל לצעוק עלי חבל"ז כולם הסתכלו וזה לא היה נעים :):):):)..:jockey:

yatir1234 16-07-07 11:41

אני וחבר שלי שמים משקל על הבנצ' אני סיימתי אז עליתי על המדרגה לשמור לו כבר והיה שם סוגר עצבני! והוא עדיין שם משקל ומתחת למדרגה הייתה הרגל שלו אבל אז זזתי על המדרגה ונפל עליו סוגר של 5 קילו ענק כזה הוא לא הלך יומיים חחחח בגלליי

פומה 16-07-07 11:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yatir1234
אני וחבר שלי שמים משקל על הבנצ' אני סיימתי אז עליתי על המדרגה לשמור לו כבר והיה שם סוגר עצבני! והוא עדיין שם משקל ומתחת למדרגה הייתה הרגל שלו אבל אז זזתי על המדרגה ונפל עליו סוגר של 5 קילו ענק כזה הוא לא הלך יומיים :):):):) בגלליי

סוגר 5 קילו ?
לא נסחפת?

Yoshi-Moto 16-07-07 12:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי M.r Olympia
מסכן הילד ומה איתו עכשיו?

לא יודע אני א באמת בקשר טוב עם הילד, סתם אם רואה אותו ברחוב אז אני אומר שלום..

Powerlifter 16-07-07 12:15

חחחח הזכרתם לי כמה פעמים אני נמחץ בבנץ.. כל אימון.. מגיע לשלב שאני נקרע מצחוק סתם ככה ואז המוט מוחץ אותי או שפעם אחת אילתרתי משו על הדאמבלים (אני מתאמן בבית) והם לא היו מאוזנים אז שתיהם נפלו עליי חח

Yoshi-Moto 16-07-07 12:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ivrey
:):):):) הזכרתם לי כמה פעמים אני נמחץ בבנץ.. כל אימון.. מגיע לשלב שאני נקרע מצחוק סתם ככה ואז המוט מוחץ אותי או שפעם אחת אילתרתי משו על הדאמבלים (אני מתאמן בבית) והם לא היו מאוזנים אז שתיהם נפלו עליי חח

חחח וואי אחד הדברים המעצבנים!
שמישהו מצחיק אותך בזמן סט, כל כך קש לא לצחוק! :\

toxicity 16-07-07 12:47

ואי ואי הזכרתם לי איזה טעות זו הייתה לעשות Rm1 ולהוריד אותו יותר מידיי מהר על החזה :x כאילו משאית פגעה בך

M.r Olympia 16-07-07 13:11

ציטוט:

חחח וואי אחד הדברים המעצבנים!
שמישהו מצחיק אותך בזמן סט, כל כך קש לא לצחוק! :\

:):):):) כמה שאתה צודק:sbb4:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:52.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ