![]() |
ציטוט:
ובאימון היום אחרי הריצה ניגבתי את הפנים והעיניים שלי כוסו במגבת אני מוריד אני קולט שאני על הרצפה וההליכון ממשיך לנוע. איזה 10 איש היסתכלו עלי. וגם הייתה ילדה קטנה לידי שגם הלכה פתאום אבא שלה בא תופס לה את האוזן ואומר לה אל תעשי לי תשטויות האלה אמרתי לך לעשות בהליכון את תעשי בהליכון, אני נשבע לך אני אהרוג אותך אני אהרוג אותך עכשיו ואז אני אקח אותה הביתה. מסכנה הילדה עוד שניה בכתה |
ציטוט:
עוד משהו: סיימנו את האימון(אני וחבר שלי) ועוד חבר נשאר ל10 דקות אירובי אז חיכינו לו...בקיצור עלינו להליכונים, הוא בא עולה על הליכון חדש שבנוי אחרת מהאחרים. הוא שם על מהירות 18, ההליכון מתחיל להאיץ והוא מתחיל להלחץ, צועק ורץ "איתן! זה לא עוצר!!! מה אני עושה" רק בשביל לפדח אותו יותר ירדתי לשתות והשארתי אותו לרוץ, אני עולה חזרה אני רואה אותו עדיין רץ בלחץ של החיים שלו, כולו אדום.. בסוף אני אומר לו "תעמוד על הצדדים(המסילה לא זזה שם) הוא בא עומד ואז שואל אותי "לא יכולת להגיד קודם???" ישר אחרי זה הוא בא שם על 5 קמ"ש ומשחק אותה רץ על slow motion(כמו האפקטים בסרטים), פתאום הוא דרך לא טוב הביא כזאת נפילה כזאת! כל הקומה למעלה צחקה עליו... |
משהו מצחיק:
אז שוב רק נכנסתי למכון ויש את הלחיצת חזה בסמית' אז אני שומע כזה איייייייהההההה, איייייהההההההה, מסתכל זה איזה סבתא כזאת, חשבתי וואי וואי חזק, אני מסתכל יש שם פלטה של קילו, שיואו נקרעתייי |
ציטוט:
אני לא רוצה לחשוב איזה מסכון היה שמישהו היה נופל עליו הקרוס |
ציטוט:
נראה לי אתה הפלצן הסידרתי בכל אופן המקרה הראשון מצחיק בטירוףףףףף |
פעם כולם היו עסוקים רצח במכון כושר,
היה אחד הימים המפוצצים, המאמנת עסוקה, אז ביקשתי מאמא שלי שתשמור עלי בלחיצות חזה, והיא לא יודעת איך שומרים.. אז כשאמרתי לך לקחת ממני את המשקולות, וזה היה 12.5 לכל יד, כבד לי רצח, היא בקושי תופסת את זה, לא מצליחה להחזיק ומשקולת אחת נפלה לי על החזה ובדיוק המאמן שלי שם לב שהיא לא מסתדרת ותפס את המשקולת השניה |
הפדיחה הכי גדולה במכון כושר...זה שנקרע לי המכנס באמצע ריצה.
|
וואי סנדרה הזכרת לי משהו...
יש איזה ילד כיתה ח' שהתאמן במכון שלי, ובשלב כלשהו שמתי לב שהוא נעלם. יום אחד ראיתי אותו מחוץ למכון ושאלתי אותו למה הוא הפסיק, אז הוא סיפר לי שהוא בא לעשות לחיצת חזה בדאמבלס עם 20 קילו והוא היה צריך שיביאו לו משקולת אחת, הספוטר גם היה בן גילו... המשקולת הייתה כבדה לו והוא ניסה להביא לו את זה כמה שיותר מהר, הזמן שזה שעובד עם ה20 קילו אומר לו "רגע אל תביא לי עדיין", ההוא עזב את המשקולת שנפלה לו על העין! המאמן התורן(שבמקרה המכון שייך לו) השעה אותו מהמכון. |
ציטוט:
על העין... צריך להזהר עם החרא הזה... מאז המקרה שנפלה עלי המשקולת אני מביאה רק לחבר'ה הגדולים לשמור עלי. וןזו כבר פעם שניה שהיא נופלת עלי |
התאמנתי עם נרזנוי פעם, עשיתי לחיצת חזה בשיפוע עם דאמבלים. אחרי הסט הוא לקח דאמבל רק מצד אחד - אתם יכולים לבד לנחש מה קרה... אבל הוא גבר.
|
ציטוט:
אני חושב שהוא לא היה רחוק ממוות.. אם רק היה פוגע במקום לא טוב..(חחח ברור שאין מקום טוב.. אבל מקום באמת לא טוב..) |
ציטוט:
|
חחחחח עשיתי לגב פולי תחתון וכל המשקל שמה 100 קילו אני שמתי עוד פלאטה של 15 קילו בערך בקיצר המנהל של החדר כושר ראה את זה וזה התחיל לצעוק עלי חבל"ז כולם הסתכלו וזה לא היה נעים :):):):)..:jockey:
|
אני וחבר שלי שמים משקל על הבנצ' אני סיימתי אז עליתי על המדרגה לשמור לו כבר והיה שם סוגר עצבני! והוא עדיין שם משקל ומתחת למדרגה הייתה הרגל שלו אבל אז זזתי על המדרגה ונפל עליו סוגר של 5 קילו ענק כזה הוא לא הלך יומיים חחחח בגלליי
|
ציטוט:
לא נסחפת? |
ציטוט:
|
חחחח הזכרתם לי כמה פעמים אני נמחץ בבנץ.. כל אימון.. מגיע לשלב שאני נקרע מצחוק סתם ככה ואז המוט מוחץ אותי או שפעם אחת אילתרתי משו על הדאמבלים (אני מתאמן בבית) והם לא היו מאוזנים אז שתיהם נפלו עליי חח
|
ציטוט:
שמישהו מצחיק אותך בזמן סט, כל כך קש לא לצחוק! :\ |
ואי ואי הזכרתם לי איזה טעות זו הייתה לעשות Rm1 ולהוריד אותו יותר מידיי מהר על החזה :x כאילו משאית פגעה בך
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ