ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   לוגי אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   !!!Getting Lean (https://israelbody.com/showthread.php?t=14267)

F][_aMe 15-11-07 19:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי guyzys
בהצלחה מחר, אל תשכח לעדכן.

סתם שאלה, עשית חודש אחד מסה? אתה מתכוון שהתאמנת רק חודש אחד לפני שהתחלת חיטוב, או שפשוט סתם עבדת על ריק במכון?

בחודש אחד אי אפשר לעשות יותר מדי. גם אם אתה easy gainer, עדיין תעלה קילוגרם אחד של שריר במקרה הטוב(וגם כאן אני נדיב).

ולגבי חיטוב אני מתפתה, אבל היקף יד 40-41 שיש לי כרגע ממש לא מספיק לי. אז עוד לרדת מזה בחיטוב?

התאמנתי בערך שנה לפני שהתחלתי חיטוב, אבל הייתי תמיד במאזן שלילי עם אולי 50-60 גר' חלבון להיום.
אם האחוז שומן שלך עולה על 16, אני במקומך הייתי מתחיל לחטב. אם אתה על אחוז שומן נמוך גם ככה, לא תאבד הרבה מהיקף היד שלך. (המטרה בחיטוב = לשמר כמה שיותר שריר ולאבד שיותר שומן).
מה יהיה שווה שיהיה לך היקף יד 50 אבל תהיה על 25+ אחוז שומן? :sbb4:

guyzys 15-11-07 19:48

אז התאמנת שנה, זה הרבה. לגבי התזונה זה סיפור אחר, אך את כל המסה בוודאי לא צברת בחודש.

כיום אני מעריך שאני על 18 אחוזי שומן. ייתכן שאף פחות אך ייתכן שגם יותר.

כרגע חורף, אז זה לא כזה משנה, אני מעלה במסה איכותית ונזהר עם השומן. המטרה היא 42-43 היקף לפני החיטוב, ואז להשאר עם 40+. עכשיו להתחיל חיטוב זה טיפשי. כי אז אני אגיע לקיץ במסה. חסר טעם לחלוטין.

F][_aMe 15-11-07 20:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי guyzys
אז התאמנת שנה, זה הרבה. לגבי התזונה זה סיפור אחר, אך את כל המסה בוודאי לא צברת בחודש.

כיום אני מעריך שאני על 18 אחוזי שומן. ייתכן שאף פחות אך ייתכן שגם יותר.

כרגע חורף, אז זה לא כזה משנה, אני מעלה במסה איכותית ונזהר עם השומן. המטרה היא 42-43 היקף לפני החיטוב, ואז להשאר עם 40+. עכשיו להתחיל חיטוב זה טיפשי. כי אז אני אגיע לקיץ במסה. חסר טעם לחלוטין.

לומר לך שאת המסה צברתי בחודש? קטונתי, לא יכול. לומר לך שעבדתי חודש נכון ובמאזן חיובי כל החיים שלי, כבר אמרתי לך. על כל מקרה, כרגע זה ממש לא משנה.

עדכונים בקרוב אנשים, ערב טוב. :jockey:

F][_aMe 16-11-07 17:12

עדכון

נתונים עכשוויים להיום: 16-11-2007.

היקף טבור: 90.5 ס"מ.
היקף בייסיפס: 39.7 ס"מ.
משקל: 87.2 ק"ג.
אחוז שומן משוער: 18%.

ניתן להבין מהנתונים האלו, שאסור לי למדוד את עצמי.
כרגע ירדתי 2 ק"ג בחודש, וזה המקסימום שמותר לי לרדת אחרת יאבד שריר. מסתבר שהחיטוב שלי הולך להיות ארוך ומייגע (עוד 6 חודש מינימום למטרה). :unsure:

משקל מטרה: 78 ק"ג. +-
היקף טבור מטרה: 80 ס"מ. +-
אחוז שומן מטרה. 10% (לפי הנתונים הנ"ל).

שבת שלום לכולם,
עדכונים נוספים בקרוב, תמשיכו לעקוב. :)

P-a-n-1-c 16-11-07 17:51

אבאלה איך הגעת למצב שאתה מחטב כ"כ הרבה?

F][_aMe 16-11-07 17:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אבאלה איך הגעת למצב שאתה מחטב כ"כ הרבה?

התחלתי עם 20% שומן, והרבה שריר (יש לי הרבה שריר!). גיל אומר שאנחנו יכולים לחטב מהר, אבל אז כל אפקט של שימור השריר יילך לעזאזל.
לפי מה שהוא אמר כשהתלוננתי באוזניו על מצבי העגום: "נכון, זה מייגע. אבל המטרה שלנו זה לשמר את השריר שלך. אני יכול לגרום לך לרדת במשקל מהר, אבל אז במה אני שונה מהדיאטנית של הקופת חולים?" :book:

P-a-n-1-c 16-11-07 18:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי F][_aMe
התחלתי עם 20% שומן, והרבה שריר (יש לי הרבה שריר!). גיל אומר שאנחנו יכולים לחטב מהר, אבל אז כל אפקט של שימור השריר יילך לעזאזל.
לפי מה שהוא אמר כשהתלוננתי באוזניו על מצבי העגום: "נכון, זה מייגע. אבל המטרה שלנו זה לשמר את השריר שלך. אני יכול לגרום לך לרדת במשקל מהר, אבל אז במה אני שונה מהדיאטנית של הקופת חולים?" :book:

:):):):) אתה נשמע כמו בעל ואישה ש"נכנסים" להיריון (ברבים).. "אנחנו יכולים לחטב מהר" :laughing:

בכל אופן, אם התחלת 20% ואתה אומר שאתה בחיטוב כבר 3 חודשים, איך ירדת רק ל18?

F][_aMe 16-11-07 19:42

ציטוט:

:):):):) אתה נשמע כמו בעל ואישה ש"נכנסים" להיריון (ברבים).. "אנחנו יכולים לחטב מהר" :laughing:

בכל אופן, אם התחלת 20% ואתה אומר שאתה בחיטוב כבר 3 חודשים, איך ירדת רק ל18?

חחח טכנית אני 4 חודש אבל את הראשון אפשר לא להחשיב. ירדתי רק ל-18% כי בתקופה של הפגישה השנייה עד השלישית עברו חודשיים (בגלל שגיל היה בחו"ל). עכשיו זה ממש ייגע אותי, כי נתקעתי והיו כל מיני טיולים ומצבים שלא איפשרו לי לשמור על התזונה, חוץ מהצ'יטים שהיו לי גם ככה.
כלומר מתוך הכביכול 4 חודשים האלו, 2 עבדתי כמו שצריך. בחודש האחרון לקחתי את עצמי בידיים והתחלתי להיכנס לשוונג, אני מקווה שאני ימשיך בקצב הזה (שזה מאוד שאפתני).
:sbb4:

talvolik 11-12-07 01:45

ניב אתה ענקק!!! תרד לאט לאט אין לאן למהר, תשמו כמה שאתה יכול על מאסת השריר :]

אגב, מתי האימון הבא המשותף? :)

F][_aMe 12-12-07 20:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי talvolik
ניב אתה ענקק!!! תרד לאט לאט אין לאן למהר, תשמו כמה שאתה יכול על מאסת השריר :]

אגב, מתי האימון הבא המשותף? :)

לא יודע אחי, אני מתאמן בפגסוס.. יותר משתלם לי שם :)

talvolik 31-12-07 15:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי F][_aMe
לא יודע אחי, אני מתאמן בפגסוס.. יותר משתלם לי שם :)

אני בכלל בבריכה, צריך להשיג עוד אישורים חינם :]]

eyalamzleg 01-01-08 12:23

חחחחח איזה אולי יתנו לי רק שלא יגלו שאני שברתי תדאמבל של ה28 קילו חיחיחיחיח[גם ככה רק אני נוגע בהם חח]

P-a-n-1-c 01-01-08 12:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalamzleg
חחחחח איזה אולי יתנו לי רק שלא יגלו שאני שברתי תדאמבל של ה28 קילו חיחיחיחיח[גם ככה רק אני נוגע בהם חח]

זה די עצוב..

eyalamzleg 02-01-08 12:30

ציטוט:

זה די עצוב..

כן :S מכון של זקנות ממש ככה אני צריך לבקש עוד דאמבלים , אחרי החיטוב הכי גבוה שיש שם זה 37

Playa 02-01-08 20:39

מזה הזמנים האלה?

P-a-n-1-c 03-01-08 07:07

ציטוט:

כן :S מכון של זקנות ממש ככה אני צריך לבקש עוד דאמבלים , אחרי החיטוב הכי גבוה שיש שם זה 37

ואיך אתה מסתדר?

trx--->sus 03-01-08 15:30

ציטוט:

אז איך אתה עושה מסור? אם אתה עושה....

eyalamzleg 03-01-08 20:35

ציטוט:

ואיך אתה מסתדר?

מסתדר , לא עושה מסור ,לחזה אני מאמין שאחרי החיטוב הקצר זה באמת יהיה בעיה אבל הם יזמינו עוד
אמ... פשוט משתמש במוט :S

P-a-n-1-c 10-01-08 16:25

מה נשמע?

eyalamzleg 12-01-08 14:05

ציטוט:

מה נשמע?

היה לקוף הזה אתמול יום הולדת:flowers:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:36.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ