ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מייקל לואיס מכה שנית - הפעם ביס (https://israelbody.com/showthread.php?t=13898)

Troya 10-07-07 19:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי 007
עוד אחד ...:closedeyes::closedeyes::closedeyes:
צאו תנשמו אוויר קצת:closedeyes:

חח אתה זה שצריך לנשום קצת אוויר מדי פעם קצת חמצן יכול רק לעזור למח שלך :closedeyes:

Night_Wolf 10-07-07 20:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Troya
חחחחחחחחחחח יש בעיה קטנה שאני מתאמן 8 חודשים בלי תזונה בכלל וחוץ מהיד שלו שיותר גדולה משלי בסנטימטר מקסימום אני יותר גדול ממנו אז שתוק יא אפס

סתם שאלה למה אתה מתאמן אחי?

Jones 10-07-07 20:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf

אני אענה בשבילו}"כדי להיות חזק ,מרשים ומקובל בחברה...ויתר על כן כדי שאפגין נוכחות בכל מקום בו אני נמצא...וגם בגלל להרשים בחורות."

Troya 10-07-07 20:45

ציטוט:

כי אני אוהב להתאמן וכשאני במכון אני לא חושב על כל הבעיות האישיות בחיים שלי אלא מתרכז בלהרים את הברזל

Night_Wolf 10-07-07 20:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס
אני אענה בשבילו}"כדי להיות חזק ,מרשים ומקובל בחברה...ויתר על כן כדי שאפגין נוכחות בכל מקום בו אני נמצא...וגם בגלל להרשים בחורות."

חחחחחחחחחחחחח אחי אם הזמן אלו שלא אוכלים נכון נהיים די חלשים ...
אלה אם כן הם בדיאטת לקראת תחרות אם 50 גרם פחמימה ליום

Troya 10-07-07 20:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס

כן, אבל לא רק בגלל זה...:flowers:
בעיקרון אני מתאמן כדי להיות נשיא צ"י!

Night_Wolf 10-07-07 20:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Troya
כי אני אוהב להתאמן וכשאני במכון אני לא חושב על כל הבעיות האישיות בחיים שלי אלא מתרכז בלהרים את הברזל

יפה גישה מעולה!
מקוה שתצליח אם זה כי בלי תזונה לא מגיעים רחוק אחי.
(גם לא בכוח)

PoweRule 10-07-07 20:49

007, אני התאפקתי לא להתייחס אבל כשאתה מקלל מנהל זה כבר עובר כל גבול. זה לא מעניין אותי הריב שלך עם טרויה, מנהלים אתה לא תקלל.

Troya 10-07-07 20:49

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחח אחי אם הזמן אלו שלא אוכלים נכון נהיים די חלשים ...
אלה אם כן הם בדיאטת לקראת תחרות אם 50 גרם פחמימה ליום

לא הבנת, זה לא שאני לא אוכל כלום אני אוכל אבל אין לי תפריט מסודר ואיכותי אני אוכל מה שאני רוצה מתי שבא לי ורוב האוכל זה ג'אנק..

Troya 10-07-07 20:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PoweRule
007, אני התאפקתי לא להתייחס אבל כשאתה מקלל מנהל זה כבר עובר כל גבול. זה לא מעניין אותי הריב שלך עם טרויה, מנהלים אתה לא תקלל.

שכחת את התגובה שלו במוניטין שהוא הביא לי

///Efi/// 10-07-07 20:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס

כן אה.... גם אם אתה לא ניראה מרשים עצם העובדה שבחורות ואנשים ביכלל שומעים שאתה מיתאמן במכון מתחילים להיסתכל עליך אחרת כאילו שהם יודעים שעוד כמה שנים אתה תיהיה אלי האנה הבא (או מייקל לואיס הבא:mellow: ) והם יוכלו להגיד שהם הכירו אותך גם בתקופה שהיית אפס:sbb4:

Troya 10-07-07 20:55

ציטוט:

יפה גישה מעולה!
(גם לא בכוח)

תודה אחי בינתיים אני רואה תוצאות

Jones 10-07-07 20:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///Efi///
כן אה.... גם אם אתה לא ניראה מרשים עצם העובדה שבחורות ואנשים ביכלל שומעים שאתה מיתאמן במכון מתחילים להיסתכל עליך אחרת כאילו שהם יודעים שעוד כמה שנים אתה תיהיה אלי האנה הבא (או מייקל לואיס הבא:mellow: ) והם יוכלו להגיד שהם הכירו אותך גם בתקופה שהיית אפס:sbb4:

כן אבל אחי..יש טעות אחת..חחח אני כן נראה מרשים ואף פעם לא הייתי אפס..אגב "אפס"בפסיכומטרי זה "אבל"....אאא ואח שלי צודק...אבל בעיקר הבחורות מסתכלות עליך אחרת...אבל אם אתה שחיףף אז שמע ממני אל תצא מהבית.

Amit 10-07-07 21:00

ציטוט:

יפה גישה מעולה!
(גם לא בכוח)

פשוט אין לו תפריט אבל השמן הזה במסה אוכל כל מה שזז שהוא יתחיל חיטוב הוא יקפיד

Night_Wolf 10-07-07 21:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Amit

סבבה השאלה אם הוא אוכל כל מה שזז בכמות הנכונה והרצויה? ואם יש לזה סדר?
אל תשכח שבחיטוב להקפיד זאת אומרת ללאכול! ופה אין משחקים אם אין לוח זמנים חבל על הזמן אבל הבחור סוס והוא ציין שהוא מתקדם יפה ורואה תוצאות אז תיסלם בהצלחה!

Mazoz3 10-07-07 21:04

טרויה אחי כמוך כמוני.. אני בלי תפריט מסודר.. אני פשוט אוכל הרבה ומהכל.. מתאמן ונח וגדל מצויין D:

///Efi/// 10-07-07 21:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס
כן אבל אחי..יש טעות אחת..חחח אני כן נראה מרשים ואף פעם לא הייתי אפס..אגב "אפס"בפסיכומטרי זה "אבל"....אאא ואח שלי צודק...אבל בעיקר הבחורות מסתכלות עליך אחרת...אבל אם אתה שחיףף אז שמע ממני אל תצא מהבית.

על תידאג לי אני מסודר.. למרות שעכשיו המטרה העיקרית שלי היא להוסיף 2ס"מ ליד שלי עד סוף החופש למה אני עובר בצפר ואני רוצה שכולם יראו שאני לא פרייאר לכן אני אוכל כמויות של אוכל כל יום אבל אני נימצא בדילמה ענקית מצד אחד אני רוצה ידיים גדולות כדי להרשים בנים ומצד שני אני רוצה קוביות בבטן כדי להרשים בנות... ובטווח זמן של חודש וחצי זה לא הולך ביחד איזה זיןן:(

Jones 10-07-07 21:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///Efi///
על תידאג לי אני מסודר.. למרות שעכשיו המטרה העיקרית שלי היא להוסיף 2ס"מ ליד שלי עד סוף החופש למה אני עובר בצפר ואני רוצה שכולם יראו שאני לא פרייאר לכן אני אוכל כמויות של אוכל כל יום אבל אני נימצא בדילמה ענקית מצד אחד אני רוצה ידיים גדולות כדי להרשים בנים ומצד שני אני רוצה קוביות בבטן כדי להרשים בנות... ובטווח זמן של חודש וחצי זה לא הולך ביחד איזה זיןן:(

צרות של עשירית...חחח אחי אם תהייה בחיטוב....אז יהיה לך גם קוביות וגם היד תהייה מחוטבת..והיא שנותנת אשלייה של גודל..ו 2 ס"מ ביד זה לא ברגל..

Troya 10-07-07 21:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Amit

דווקא יש ימים שאני כמעט ולא אוכל ויש ימים שאני אוכל הרבה תלוי במצב רוח..
הבעיה באוכל עצמו אני אוכל פיצות בורקסים גלידות שוקולדים טוסטים וכו'

bode 10-07-07 21:15

מייקל לואיס סוס לדעתי

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:45.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ