ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   כריס בנואה נפטר (https://israelbody.com/showthread.php?t=12977)

מתן18 27-06-07 03:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Der Metzgermeister
באמת מתן, רק על סמך השיחה הזאתי ובלי שום דבר נגדך, אתה אידיוט.

אה טוב

עריכה:עם הרבה מאוד דברים נגדך,אני ממליץ לך גם ללכת למפגש הזיבלונים,דבר עם אורי נראה לי הוא מארגן משהו

Dr. Recoba 27-06-07 03:44

מתן יא חתיכת פוץ, תדע לך שאני אוהב את התגובות שלך והזיוני שכל שלך, אבל עדיין אני רוצה להקדיש לך כמה שורות:

:boxing:

יא חתיכת ילד מאותגר נפשית, יא פוץ מטומטם!!! אני גם מעריץ של בנואה, וברגע שקראתי על זה אפילו הזלתי דמעה, באמת קשה להאמין. אבל כעת מתברר באופן רשמי שהבנאדם רצח ילד בן 7 ואישה, מה לעזעזל אתה מנסה לטהר את שמו?

עם כל הכבוד לזה שהוא היה מתאבק אדיר וקשה לעכל את המוות שלו, הבנאדם לקח את חייהם של ילד קטן בן 7 ואישה חסרת אונים מולו, הבנאדם רוצח למקרה שלא הבנת.

אני עדיין מעריך וימשיך להעריך את כל מה שהוא תרם להאבקות, הוא היה אחד האהובים עליי, אבל מהיום הוא מבחינתי גם רוצח שפל שהרג אישה וילד בן 7 למקרה שעוד לא נתפס לך במוח הקטן שלך.

P-a-n-1-c 27-06-07 09:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16

אנשים רקים כמוך לעולם לא יבינו..אני מגן על האדם שנתן לי מוטבציה,על האדם ששאפיתי להיות כמהו,על אדם שאני תמיד אוהב..איזו זכות יש לכם לשפוט אותו?

תעשו מפגש נבלות כזה,כל הילדי באסה הממורמרים של הפורום,כל אחד יצביע ויגיד בתורו משהו מלוכלך על בנואה המנוח,תעשו לכם מעיין יום כיף כזה,תלכלכו גם קצת על רבין ועל עוד כל מיני מתים,הינה לכם פעילות מהנה לזיבלונים רקניים שכמתוכם,זה גם אחלה תחביב..יאללה תהנו!

אבל בואו נעשה את זה בחנות של ישראלבודי שיהיה כיף
ומה הקטע לכתוב באמצע העמוד?

SiX PACK 27-06-07 10:43

אז מה? לא ידעתי שכל כך הרבה אנשים יודעים מי הוא, אני לא ידעתי... הייתי בן 10 או משהו שהבנתי שהם לא באמת הולכים מכות ואז הפסקתי לראות את התוכנית המטופשת הזאת..

ספורטאי אגדי ?

ארבל מה אתה אומר שהוא הסיג כל תואר וכל זה, זה הכל הצגה לא? נסחפת קצת לא?

אז מה אם הוא מת, כל יום מתים אנשים, חשובים ממנו לא פחות אם לא יותר.

עריכה: עכשיו קראתי שרקובה אמר שהוא רצח את אישתו ובנו בן השבע. טוב שהוא מת.

arbel2 27-06-07 10:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
אז מה? לא ידעתי שכל כך הרבה אנשים יודעים מי הוא, אני לא ידעתי... הייתי בן 10 או משהו שהבנתי שהם לא באמת הולכים מכות ואז הפסקתי לראות את התוכנית המטופשת הזאת..

ספורטאי אגדי ?

זאת אכן הצגה ,והוא היה שחקן ענק,ועל זה מכבדים אותו ,הוא היה טכני בצורה יוצאת דופן ,נטול אגו ,ותמיד נתן שואו טוב

מעבר לכך ,אני חש חלחלה עזה לגבי מה שקרה ,באמת שלא רציתי להאמין שהוא רצח את אישתו והבן שלו.

toxicity 27-06-07 11:51

אם אין לכם משו טוב להגיד אל תגידו
זה פוסט מחווה בשבילו ולא צריך לשמוע אותך מזיינים תשכל שהוא היה חרא של בנאדם, אל תגיבו פשוט סבבה?

VoRteX 27-06-07 12:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
אם אין לכם משו טוב להגיד אל תגידו
זה פוסט מחווה בשבילו ולא צריך לשמוע אותך מזיינים תשכל שהוא היה חרא של בנאדם, אל תגיבו פשוט סבבה?

אני לא מבין איך אתה יכול להלל מישהו שרצח את אשתו ובנו בן ה-8?
:mellow:

Bodybuilder 27-06-07 13:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK

ספורטאי אגדי ?

עריכה: עכשיו קראתי שרקובה אמר שהוא רצח את אישתו ובנו בן השבע. טוב שהוא מת.

מחזק

http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon14.gif
כול יום מתים מאות אנשים באולם,מה הם פחות שווים ?

Mazoz3 27-06-07 15:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16

מאזוז לפני שאני אגיד את מה שאני הולך להגיד,דע לך שאני אוהב אותך אז אל תקח ללב..

תקשיב לי טוב יא ילד מפגר,אל תעז לשפוט אותו,אי אפשר לדעת מה קרה שם באמת,וגם אם הוא כן רצח,אני בטוח זה נבע מלחצים וקשיים רבים למרות שזה לא מצדיק את הרצח,אנשים שאוהבים אותו באמת,כמוני,יאהבו אותו גם אם ירצח אומה שלמה בסדר?
אני לא מבין מאיפה החוצפה והנבזיות שלכם,איך אתם כועסים עליו י'זבלים? זאת המשפחה שלו והוא זה שנפגע יותר מכולם,כמה פעמים קרה לכם שעשיתם דברים נוראיים תחת לחץ? דברים שאח"כ התחרטתם עליהם רבות..הבנאדם היה תחת לחץ הקרבות,הסטרוידים ועוד המון דברים..נראה אותכם מה הייתם עושים במצב שלו..משחקים לי אותה צדיקים..אין לכם מושג כמה אני נגעל מכם נבלות..

אה והוא אהיה מתאבק מקצועי ולא מתאגרף יא אדיוט.

מתן אח שלי, אני יודע שלא התכוונת להתבטאות ככה ישירות כלפיי, אל תדאג אני לא לוקח ללב.
אבל למען זה שהפוסט הזה לא יילך למריבות וחפירות סתם, אני לא אגיב..:flowers:

סהר! 27-06-07 15:24

מאיפה אתם יודעים את סיבת המוות שלו?
ואת מי שהוא רצח כי יש 3 גרסאות
אשמח לקבל את הגרסא האמיתית

xtream101 27-06-07 17:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
זאת אכן הצגה ,והוא היה שחקן ענק,ועל זה מכבדים אותו ,הוא היה טכני בצורה יוצאת דופן ,נטול אגו ,ותמיד נתן שואו טוב

מעבר לכך ,אני חש חלחלה עזה לגבי מה שקרה ,באמת שלא רציתי להאמין שהוא רצח את אישתו והבן שלו.

same here

Nareznoy 27-06-07 19:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xtream101
ילד בטעות

ילד כאפות

Eli 27-06-07 21:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igorek
:helpsmilie:
נו ברור, עכשיו יאשימו את הסטרואידים.

Benoit tragedy not the only one
Kevin Hench
FOXSports.com, Updated 5 hours ago

Professional wrestling is fake.

The carnage it has left in its wake is not.

Add Chris Benoit to the long list of freakishly muscled carnival attractions for whom a pro wrestling career ended tragically.

Toxicology results are pending and Benoit may well have been battling deeper, more primal personal demons when he reportedly killed his wife and son before taking his own life, but only the most naïve observer could ignore the overwhelming evidence that most wrestlers who look like Benoit have undergone countless cycles of chemical enhancement.

The prescription anabolic steroids found at Benoit's home have long been known to contribute to paranoia, depression and the violent outbursts we've come to know as "roid rage." Couple that with the near-compulsory painkillers a wrestler must take to do his job effectively after enduring countless body slams and you have a cocktail for massive, mind-altering mood swings.

The Benoit story is the latest and most tragic installment in an ongoing saga that the men who get rich promoting professional wrestling would prefer their fans didn't know too much about.

Vince McMahon wants you to think about the stars of today and tomorrow, not the cemetery of steroid-fueled bodies his "sport" has helped put in the ground. But on the grim occasion of the deaths of Nancy and Daniel and Chris Benoit, let's remember some of the other pro wrestlers who died before their time.

# Ravishing Rick Rude — Died at 40 of an apparent heart attack in 1999, a bottle of prescription pills for his bad back at his side. The autopsy report said he died of "mixed medications." Rude was an admitted user of anabolic steroids.

# Louis Mucciolo, a.k.a, Louie Spicolli — Died in 1998 at age 27 when he suffocated on his own vomit after ingesting massive amounts of Soma and alcohol. Investigators also found an empty vial of testosterone, pain pills and an anti-anxiety drug at the scene.

# Brian Pillman — An admitted user of steroids, he died of a heart attack at age 35 in 1997 on the morning of WWF's In Your House: Badd Blood pay-per-view event.

# Rick "the Renegade" Williams — Died of a self-inflicted gunshot wound at age 33 after being released from his World Championship Wrestling contract in 1999.

# "Mr. Perfect" Curt Hennig — Found dead of a cocaine overdose at age 44 in his motel room on April 10, 2003, the morning of a match. Hennig's father maintained that steroids and painkillers contributed to his death.

# Rodney "Yokozuna" Anoa'i — Died of a heart attack in 2002 at 34.

# Davey Boy Smith, "The British Bulldog" — Died of a heart attack at age 39 on May 17, 2002. An autopsy report indicated that past steroid use had likely played a part in his death.

# Michael "Road Warrior Hawk" Hegstrand — An admitted steroid user, he died of a heart attack at age 46 in 2003.

# Michael Lockwood, "Crash Holly" — In 2003, at the age of 32, he choked to death on his own vomit after ingesting 90 painkiller pills.

# Jerry Tuite, "The Wall" a.k.a. "Malice" — Died at age 36 in 2003 of an apparent heart attack in his hotel room.

# Raymond "Hercules" Hernandez — Dead of heart failure in 2004 at age 47.

# Ray "The Big Boss Man" Traylor — Found dead of a heart attack in 2004 at age 42.

# Eddie Guerrero — After a long battle with painkillers, he was found dead of a heart attack by his nephew in his hotel room at age 38. The first person his nephew reportedly called was Guerrero's best friend, Chris Benoit.

# Chris Candido — Died in 2005 at age 33 from a blood clot after breaking his tibia and fibula and dislocating his ankle in a pay-per-view event.

# Owen Hart — Fell to his death at age 34 in 1999 when the rigging that was lowering him into the ring malfunctioned.

And then there's the story of the Von Erich wrestling family.

Wrestling patriarch Fritz Von Erich, nee Jack Adkisson, had five wrestling sons: Kevin, David, Kerry, Mike and Chris.

David died in a hotel room in Tokyo at the age of 25 in 1984 just as he was embarking on a three-week pro wrestling tour of Japan. The official cause of death was acute enteritis, severe inflammation of the intestines.

Three years later, Mike committed suicide by overdosing on the tranquilizer Placidyl at the age of 23. After David's death, Mike had suffered a series of setbacks including a serious shoulder injury that had left him severely depressed.

Devastated by the deaths of his older brothers and frustrated by his own limitations as a wrestler, the youngest and smallest brother, Chris, shot himself to death at the age of 21 in 1991.

Two years later, Kerry, who had battled a long addiction to painkillers, died of a self-inflicted gunshot wound at the age of 33, leaving eldest brother Kevin as the only survivor of the sport that had defined his family.

And now Chris Benoit, his wife and son have been added to the long, unbearably sad list of victims claimed, in part, by the brutal chemical calculus that is professional wrestling.

There is no arguing that the physical capabilities of these massive men can provide awesome theater. When Hulk Hogan lifted the 500-pound Andre the Giant and dropped him to the canvas, it was legitimately hugely thrilling.

But keep in mind there is a price these impossibly engorged specimens are paying for your entertainment.

And the price for many of them is their very lives.

מקור : http://msn.foxsports.com/other/story/6964262?MSNHPHMA

VoRteX 27-06-07 22:05

כן, מתאגרפי ה-wwe הם ללא ספק נרקומנים, לפי הכתבה הזו.

Eli 27-06-07 22:25

הנה תמונות של הבית שלו:

http://msn.foxsports.com/id/6964052_7_2.jpg

http://msn.foxsports.com/id/6963754_7_3.jpg

http://msn.foxsports.com/id/6963756_7_3.jpg
דרך אגב, מסתבר שיש לו שני ילדים מנישואים אחרים.

flikeron 27-06-07 22:27

כריס בנואה רצח את אישתו ואת הילד שלו בן 7 שהיה איתו באותו זמן והתאבד... פסיכופטים אמיתיים שמה לוקחים סטרואידים כמו שאני אוכל טונה

xtream101 27-06-07 23:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nareznoy
ילד כאפות

טחח מושפל

Mazoz3 27-06-07 23:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי flikeron
כריס בנואה רצח את אישתו ואת הילד שלו בן 7 שהיה איתו באותו זמן והתאבד... פסיכופטים אמיתיים שמה לוקחים סטרואידים כמו שאני אוכל טונה

החתימה שלך לא קצת גדולה מדי ?

toxicity 27-06-07 23:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3
החתימה שלך לא קצת גדולה מדי ?

ושלך לא? עזוב את ה350 על 150 או כמה שזה אתה מותח את כל הדף עם שתי חתימות ועוד משפטים ענקיים..

Mr.Bazooka 27-06-07 23:31

ראיתי עכשיו בגיא פינס תסיפור המלא:

מסתבר שהוא חנק את אשתו ואת בנו בן ה7 בחניקה ורק יום לאחר מכן הוא התאבד בתלייה
במרתף.

וינס מקמהן:לא נזכיר את שמו של המתאבק בwwe יותר.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:17.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ