![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
אממ האמת שאפשר לראות מהתמונות שדווקא התייבשתי ועליתי נקי , הסל מאס זה תוסף ממש טוב לדעתי למרות שהשתמשתי בכמות כפולה ומעל למה שצריך |
אוקיי התקופה היפה הזאת הגיעה לסיומה , חבל...
נגמר לי הסלמאס , אחרי חודש של שימוש מטורף. והנה התוצאות בהיקפים : מותן - שבועיים ראשונים ירד סמ'' ובשבועיים השניים עלה חצי יד - עלה 2 סמ'' גב חזה - עלה 2 וחצי סמ'' משקל - כמעט 90 :sbb4: (נו טוב...89 וחצי) |
2 סלמאס בחודש!?
Fuck בכל מקרה, את התוצאות רואים אחי.. שיפור מטורף!! |
וואו אני כל כמה זמן מסתכל על התמונה הזאת ופשוט נדהם מחדש.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אחי דבר איתי כשאתה קונה את הסל מאס הבא, כי תיכננתי גם לקנות למאסה הבאה אז אולי אם נקנה כמות, ת'יודע.. :) |
שיחקת אותה עם התוצאות באמת כל הכבוד!!:sbb4: אבל שמע דפקת חתיכת חיוךךךךךךךךךך:wiggle::jockey:
|
מה זה סלאמס...
רגע זה סל-מאס גם אני רוצה...................... |
פשש אחי הפתעת רצח.. אחלה תוצאות
|
בהצלחה גבר! רואים שאתה יודע מה אתה עושה..חח
|
סחתיין אליאב, יופי של גנטיקה!
|
כל הכבוד..המשך לעדכן!
|
ציטוט:
הנה הוכחה שיש התערבות פוטושופ בתמונה!!! סתכלו טוב טוב לתמונה..ותשאלו את עצמכם.. האם מפלצות מחייכות? |
ציטוט:
תבוא למר ישראל אחי יהיה שם קרחנות!!! ובכלל שכל הפורום יבוא יהיה קרחנות רצח מלא הולכים להתחרות השנה!!!!!! דרך אגב עוד השבוע אני אעלה את תוכנית האימונים החדשה שלי |
ציטוט:
לא נורא תצלם תמונות אם אתה מתחרה אז בכלל שהיהי לך בהצלחה P: :sbb4: :flowers: |
אחי הגוף שלך מזכיר את בטיסטה ... רק שאתה יותר רחב...
אחד הגופות.. ועוד בגיל שלך =] חלום. מעניין איך זה נראה שאתה הולך במסדרון בבצפר :) אם אתה מתחרה... אז בהצלחה אחי . באיזה קטגורייה אם אפשר לשאול? |
מי אמר שהוא מתחרה בכלל?:s
|
אליאב התותח!!!!!!!!!!1
תעדכן כבר |
ציטוט:
יש מצב שאני אלך למר ישראל כמה מהקורס שלי בוינגיט הולכים נראה אולי נצטרף זה יוצא בנתנייה לא?:flowers: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ