ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אם נותקף נבעיר את המזרח התיכון (https://israelbody.com/showthread.php?t=11963)

ביצה 12-06-07 22:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
שייטת 13 אחת מיח' הקומנדו הימי הטובות ביותר בעולם? תראה זה לא שאנחנו מיוחדים כל השאר חראות, ואני מאוד פטריוטי ואוהב מאוד את הצבא (אפשר לומר שגדלתי בו) אבל רוב יח' הקומנדו הימי בעולם הן יחידות גרועות מאוד, ויש מספר מאוד קטן של יח' כאלה שהן באמת טובות. ושייטת 13 באמת חלק מהן.

שייטת הצולללות שלנו הן לא משהו שאפשר לדבר עליו מכיוון ששנינו לא יודעים את כל הפרטים עליהם רק את המעט מאוד ששיחררו לציבור לדעת

חחח אוקיי אז לא הבנתי את הסתירה בין מה שאני אמרתי למה שאתה אמרת?

אני בספק אם רוב היחידות המיוחדות בעולם הן גרועות, לדעתי זה פשוט חוסר ניסיון וחוסר שימוש, מאחר וברוב העולם כלל לא צריכים אותם.

הנייבי סילס למשל, עד כמה שהם מקבילים לשייטת, הם יחידה בסדר גודל ענק במונחים שלנו, כמות הלוחמים שם אדירה, וכמובן על הקצאות ציוד ואמל"חים אין מה לדבר...אבל מבחינת איכויות, ואת זה אמר לי חובל שהשתתף בתרגיל משותף עם הכוחות האמריקאים, אין מה להשוות, השייטת בכמה רמות מעל. (גם המפקד בגיבוש שייטת אמר לי את זה, אבל הוא לא כל כך אובייקטיבי)

אני מאמין שאחד היתרונות של היחידות שלנו ושל הצבא בכלל זה ניסיון, אנחנו צריכים תמיד להיות עם אצבע על הדופק, דבר שאני בספק אם מדינות אחרות יכולות לומר.

Gamerrrrr 12-06-07 22:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ביצה
חחח אוקיי אז לא הבנתי את הסתירה בין מה שאני אמרתי למה שאתה אמרת?

אני בספק אם רוב היחידות המיוחדות בעולם הן גרועות, לדעתי זה פשוט חוסר ניסיון וחוסר שימוש, מאחר וברוב העולם כלל לא צריכים אותם.

הנייבי סילס למשל, עד כמה שהם מקבילים לשייטת, הם יחידה בסדר גודל ענק במונחים שלנו, כמות הלוחמים שם אדירה, וכמובן על הקצאות ציוד ואמל"חים אין מה לדבר...אבל מבחינת איכויות, ואת זה אמר לי חובל שהשתתף בתרגיל משותף עם הכוחות האמריקאים, אין מה להשוות, השייטת בכמה רמות מעל. (גם המפקד בגיבוש אמר לי, אבל הוא לא כל כך אובייקטיבי)

אני מאמין שאחד היתרונות של היחידות שלנו ושל הצבא בכלל זה ניסיון, אנחנו צריכים תמיד להיות עם אצבע על הדופק, דבר שאני בספק אם מדינות אחרות יכולות לומר.

יש יותר סילס אמרקאיים מהסיבה הפשוטה שיש יותר אנשים בצי שם, ויש להם יותר זירות שבהם הם צריכים לוחמים איכותיים.

לא סתרתי את דברייך, הוספתי להם בסך הכל, אני אסביר בפשטות יותר, בעולם, או שיח' הקומנדו הימיות טובות מאוד או שהן גרועות לאללה.

ביצה 12-06-07 22:48

ציטוט:

יש יותר סילס אמרקאיים מהסיבה הפשוטה שיש יותר אנשים בצי שם, ויש להם יותר זירות שבהם הם צריכים לוחמים איכותיים.

לא סתרתי את דברייך, הוספתי להם בסך הכל, אני אסביר בפשטות יותר, בעולם, או שיח' הקומנדו הימיות טובות מאוד או שהן גרועות לאללה.

כן אבל מן הסתם, ככל שכמות האנשים עולה, האיכות יורדת.

Gamerrrrr 12-06-07 22:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ביצה

לא קשור בכלל, יש להם יותר מאמנים יותר אמל"ח, בסיס אימונים גדול בהרבה, ותקציב גדול מאוד יחסית לתקציב הישראלי

Bullet 12-06-07 22:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ביצה

ממש לא. אם האוכלוסיה גדולה, אז יכולים להיות אנשים יותר איכותיים.
כמה אמריקאים יש, 300 מיליון? וכמה יהודים בישראל? 5 מיליון?

ביצה 12-06-07 22:52

ציטוט:

לא קשור בכלל, יש להם יותר מאמנים יותר אמל"ח, בסיס אימונים גדול בהרבה, ותקציב גדול מאוד יחסית לתקציב הישראלי

נכון, אבל אם אתה צריך כמות גדולה של לוחמים, אתה לא יכול להרשות לעצמך לערוך סינון באותה רמה כמו שהיית צריך בכמות יותר קטנה של אנשים.

או שאצלם גודל היחידות משתנה ממחזור למחזור...?

ביצה 12-06-07 22:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
ממש לא. אם האוכלוסיה גדולה, אז יכולים להיות אנשים יותר איכותיים.
כמה אמריקאים יש, 300 מיליון? וכמה יהודים בישראל? 5 מיליון?

מי אמר שאיכות אנושית זה משהו סטטיסטי?

Bullet 12-06-07 23:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ביצה
מי אמר שאיכות אנושית זה משהו סטטיסטי?

אה אוקיי, ואתה חושב שהישראלים האשכנזים והמזרחים יכולים להשתוות לכושים ולאמריקנים הקאוקזים ביכולות גופניות?

zidan 12-06-07 23:04

ציטוט:

אה אוקיי, ואתה חושב שהישראלים האשכנזים והמזרחים יכולים להשתוות לכושים ולאמריקנים הקאוקזים ביכולות גופניות?

גופנית כמעט בטוח שלא,אבל שכלית אנחנו עוקפים אותם..

ביצה 12-06-07 23:10

ציטוט:

אתה מודד את היכולות הצבאיות שלנו על פי יכולת גופנית?

Bullet 12-06-07 23:11

ברור שלא, אבל למה אתה חושב שסטטיסטית היהודים חיילים טובים יותר?

Gamerrrrr 12-06-07 23:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ביצה
נכון, אבל אם אתה צריך כמות גדולה של לוחמים, אתה לא יכול להרשות לעצמך לערוך סינון באותה רמה כמו שהיית צריך בכמות יותר קטנה של אנשים.

או שאצלם גודל היחידות משתנה ממחזור למחזור...?

תראה זה שונה לגמרי ארה"ב וישראל. שם הם מקבלים הרבה מאוד אנשים למסלול הטירנות, בלי גיבוש, רק לפי נתונים אישיים, ואז הם מנפים תוך כדי הטירונות, עכשיו בצבא הישראלי שייטת 13 היא יח' בגודל של גדוד, לעומת הגדוד האמרקאני שהוא פי שניים מהישראלי

roysht 13-06-07 08:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
תגיד לי מה אתה גנוב? מה זו הסיבה הזו?
רבו מי יתקוף ראשון עלק... חחח.

תאמין לי שעד היום הם רבים.
כל יום שישי אני רואה חמולות של ערבים רבים ליד הבית שלי מכות כי "זה קרץ לזאתי" וכו'...
והמשטרה מפרידה כל הזמן כדי שלא ירצחו אחד את השני.
ובמלחמה הם לא היו מאורגנים ביחד, לא רבו מי יתקוף ראשון, אלא לא תכננו הכל ביחד כגוף אחד, וזה איך שניצחנו 5 מדינות ביחד. :-\

ביצה 13-06-07 10:53

ציטוט:

תראה זה שונה לגמרי ארה"ב וישראל. שם הם מקבלים הרבה מאוד אנשים למסלול הטירנות, בלי גיבוש, רק לפי נתונים אישיים, ואז הם מנפים תוך כדי הטירונות, עכשיו בצבא הישראלי שייטת 13 היא יח' בגודל של גדוד, לעומת הגדוד האמרקאני שהוא פי שניים מהישראלי

גדוד? אם אתה מדבר על כלל המחזורים שבסדיר או בקבע עכשיו אתה לא מגיע לכמות כזו של לוחמים.
אומנם יחסית ליחידות אחרות שייטת היא יחסית גדולה, אבל גודל של גדוד אני בספק.

הייתי בטקס סוף מסלול האחרון (אחי הגדול סיים), ובסה"כ היו המון לוחמים יחסית, אבל לגדוד הם לא הגיעו.
זה לא כמו אגוז לדוגמא שהיא באמת בגודל של גדוד, וזה משום שלשייטת אין צורך בניגוד לאגוז בכמות כזאת גדולה של לוחמים.

Gamerrrrr 13-06-07 11:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ביצה
גדוד? אם אתה מדבר על כלל המחזורים שבסדיר או בקבע עכשיו אתה לא מגיע לכמות כזו של לוחמים.
אומנם יחסית ליחידות אחרות שייטת היא יחסית גדולה, אבל גודל של גדוד אני בספק.

הייתי בטקס סוף מסלול האחרון (אחי הגדול סיים), ובסה"כ היו המון לוחמים יחסית, אבל לגדוד הם לא הגיעו.
זה לא כמו אגוז לדוגמא שהיא באמת בגודל של גדוד, וזה משום שלשייטת אין צורך בניגוד לאגוז בכמות כזאת גדולה של לוחמים.

די לדבר שטויות בחיית רבאק, כמו שאמרתי אני גדלתי בצבא, אני יודע הרבה דברים על הכוחות המיוחדים בארץ ועכשיו אין לך מקום להתווכח איתי.

ביצה 13-06-07 11:26

ציטוט:

די לדבר שטויות בחיית רבאק, כמו שאמרתי אני גדלתי בצבא, אני יודע הרבה דברים על הכוחות המיוחדים בארץ ועכשיו אין לך מקום להתווכח איתי.

אני אומר לך מה שראיתי ושמעתי, אתה יכול להתעצבן אבל זה לא ישנה את זה...
בהנחה שבממוצע מסיימים בכל מחזור 30 איש +- מסלול, צריכים לפחות 10 מחזורים בשביל להגיע לגודל של גדוד.
אין כמות כזו של אנשים בשירות סדיר במקביל, נקודה.

VoRteX 13-06-07 11:28

איך 30 איש? כמה צוותים פותחים בשייטת כל מחזור?

ביצה 13-06-07 11:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
איך 30 איש? כמה צוותים פותחים בשייטת כל מחזור?

לא אפרט בדיוק כמה אבל בוא נגיד שהיו אפילו פחות מ-30 שסיימו מסלול ממחזור אוג' 05.

Gamerrrrr 13-06-07 12:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ביצה
אני אומר לך מה שראיתי ושמעתי, אתה יכול להתעצבן אבל זה לא ישנה את זה...
בהנחה שבממוצע מסיימים בכל מחזור 30 איש +- מסלול, צריכים לפחות 10 מחזורים בשביל להגיע לגודל של גדוד.
אין כמות כזו של אנשים בשירות סדיר במקביל, נקודה.

איך איך 30 איש תגיד לי?!
אם יש לך 3 פלגות אז אתה רוצה להגיד לי שכל מסלול לכל פלגה מצטרפים עשרה איש? בואנה אתה מדמיין חמורות.

ביצה 13-06-07 13:41

ציטוט:

איך איך 30 איש תגיד לי?!
אם יש לך 3 פלגות אז אתה רוצה להגיד לי שכל מסלול לכל פלגה מצטרפים עשרה איש? בואנה אתה מדמיין חמורות.

תשמע אם הייתי יכול לכתוב כאן מספרים אז בכיף, רק שזה עובר על ב"ש ולדעתי זה יותר חשוב מהדיון כאן.
באופן כללי, כמו שאמרתי מקודם, סיימו מסלול לפני חודש בערך מחזור אוגוסט 05 פחות מ-30 איש, ובוא נגיד שזה היה יותר מצוות אחד.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:27.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ