ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   איך אתם בלימודים? (https://israelbody.com/showthread.php?t=10893)

P-a-n-1-c 28-05-07 22:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
פינק דיי כבהר לזיין ת'שכל..קשה לך שאפשר להגיע להשגים גם בלי לחרוש יום ולילה!?

חלאס כבר..לכל אחד אתה "לא מאמין" עאלק..

בואנה בחיאת דינק תירד ממני כבר! מה נדבקת אליי??

Ori-Silver 28-05-07 22:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gps
בהמשך לאשכול של הבחור שנדפק בבגרות בערבית כי לא הודיעו לו את היום הנכון..

אני רוצה לדעת אם אני היחיד ש
אדיש לפני כל בגרות
נלחץ פתאום ביומיים האחרונים לפני
בטוח שיהיה לו כזה פשוט להשלים אחרי הצבא..

טוב אז תגידו כמה יח' אתם אנגלית כמה מתמ' ומה המוגברים שלכם
וכל מה שבא לכם על איך אתם מבחינה לימודית.. כיתה.. תיכנונים והכל.

אני: מסיים י"ב
אנגלית 5-אחלה ציונים
מתמטיקה 4- חסר לי את שאלון 004 כי כל השנה נכשלתי בו ואין לי ציון בזה לא מגן וגם לא יהיה בגרות אז אצטרך להשלים לצערי (במגן המשכתי לישון בבית)
מוגברים:
אמנות הקולנוע והטלויזיה (תקשורת/קולנוע)- בדיחה הכי חזקה שיש.. (בגרות עיונית בדיחה.. מעשית עוד יותר)
ביולוגיה- אחלה

שאר המקצועות.. יש ויש.. מפחד מהבגרות שבוע הבא בתנ"ך יש יםםםם חומר ואני לא מתחיל אותו אפילו.. יש את הספר של פלורה ויניצקי אבל לוקח לי 10 דק' לעמוד ויש 300 עמודים אז אין לי עצבים להתחיל אפילו!
ספרות- בעיה.. צריך לראות את הסרט "כל החיים לפניו" במקום הספר.. ולהשיג מלא סיכומים כי אין לי מחברת..

תכלס חוץ ממתמטיקה ומה שהולך להיות בתנ"ך- מצבי טוב, אבל ההורים תמיד יהיו היסטריים דפוקים
והאם אתם מהאלה שמודיעים להורים על כל מגן ובגרות? (אני ההפך)

אתם?

0 יחידות מתמטיקה
0 יחידות פיזיקה
0 יחידות תנ"ך
0 יחידות ערבית
0 יחידות מחשבים
0 יחידות אנגלית
0 יחידות ספרות
0 יחידות ביולוגיה
0 יחידות היסטוריה
ו- 1יחידות בלשון!!!!!!!!!!!! בציון סופי של 90!!!!
אמא כל כך גאה בי!!!

P-a-n-1-c 28-05-07 22:19

קיצר לא חשוב.. אין טעם לויכוח הזה

תגידו רגע אחרי שאני מסיים את כל השאלונים במקצוע כלשהו, מפרסמים לי באתר הזה של הציונים גם את הסופי של ה5 יח'?

Elevation 28-05-07 22:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
ואני האמת חושב שאתה מתנשא.
אתה בא לפה מפגיז בהצהרות "וואלה לא למדתי בשיט, ערב לפני הייתי עם חברה שלי עד 4 בלילה בפאב והייתי שיכור מהתחת" ו "לא למדתי בכלל בשום קורס לא פתחתי כלום קיבחלתי 780 חשבו שאני מעתיק אז קיבלתי עוד פעם 798".
"טיילתי כל הזמן בחוץ, יש לי חשיבה נורא נורא מהירה" "אנשים הסתכלו עליי חשבו שנפלתי מהירח כי אני מסיים הכל תוך שניה והם עושים דבר מוזר כזה שנקרא לחשוב".

אני מאמין שקיבלת את הציון הזה, אני לא מאמין שלא למדת בשיט.

אמרתי את זה, כדי להצדיק את הציון שלי, הייתי אמור לקבל יותר. זה שמדובר בציון גבוה כשלעצמו, זה לא אומר כלום. כמו שאם מישהו מוציא שישים ואומר למה הוא לא הוציא שמונים, אתה לא נופל עליו, סה"כ הסברתי מה קרה, זה אנושי לתרץ, אתה יודע.

החשיבה המהירה זה גם לא היה משחצנות, הסברתי לו למה אני חושב שהיה לי קל, ולמה אני חושב שהצלחתי בפסיכו', שים לב שישר אחרי זה באה הסתייגות (משהו כמו "אולי בבחינה ממתכונת שונה הייתי מצליח פחות", או משהו כזה, לא זוכר).

"אנשים הסתכלו..... שנקרא לחשוב" - זאת דדוקציה שלך, שיבושם לך.

אם תשים לב, אתה תראה שרשמתי אפילו שהייתי בלחמן. זה שלא ממש למדתי שם באמת (וזה לא כי אני מאגניב, עובדתית, דווקא היו דברים שהיו יכולים לעזור.) זה בלי קשר.

תראה, כמו שאנשים כל יום פותחים אשכול על כמה שהם גדולים, נרקיסיזם טהור, "אני יותר גדול ממך" בלה בלה בלה, אני סה"כ מציין פה עובדות, אחרי ששאלו אותי עליהן, ואתה חושב שאני מתנשא. (מה שאני כן, אבל פה לא הבנתי את זה לידי ביטוי, נדמה לי).

אולי זה נושא רגיש אצלך אחי. בכל מקרה, אני דווקא עדיין תופס ממך.

SuzukiR 28-05-07 22:21

כל מקרה גבריאל החלטה באיזה אונברסיטה לילמוד ?

אני מנחש העברית סלח לי שאני אומר את זה (אבל דווקא כמה רוב המיתנאשים וילדי השמנת של הארץ )

Jones 28-05-07 22:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation
אמרתי את זה, כדי להצדיק את הציון שלי, הייתי אמור לקבל יותר. זה שמדובר בציון גבוה כשלעצמו, זה לא אומר כלום. כמו שאם מישהו מוציא שישים ואומר למה הוא לא הוציא שמונים, אתה לא נופל עליו, סה"כ הסברתי מה קרה, זה אנושי לתרץ, אתה יודע.

החשיבה המהירה זה גם לא היה משחצנות, הסברתי לו למה אני חושב שהיה לי קל, ולמה אני חושב שהצלחתי בפסיכו', שים לב שישר אחרי זה באה הסתייגות (משהו כמו "אולי בבחינה ממתכונת שונה הייתי מצליח פחות", או משהו כזה, לא זוכר).

"אנשים הסתכלו..... שנקרא לחשוב" - זאת דדוקציה שלך, שיבושם לך.

אם תשים לב, אתה תראה שרשמתי אפילו שהייתי בלחמן. זה שלא ממש למדתי שם באמת (וזה לא כי אני מאגניב, עובדתית, דווקא היו דברים שהיו יכולים לעזור.) זה בלי קשר.

תראה, כמו שאנשים כל יום פותחים אשכול על כמה שהם גדולים, נרקיסיזם טהור, "אני יותר גדול ממך" בלה בלה בלה, אני סה"כ מציין פה עובדות, אחרי ששאלו אותי עליהן, ואתה חושב שאני מתנשא. (מה שאני כן, אבל פה לא הבנתי את זה לידי ביטוי, נדמה לי).

אולי זה נושא רגיש אצלך אחי. בכל מקרה, אני דווקא עדיין תופס ממך.

תגיד??בא לך לתת לי ת'ציון שלך?

P-a-n-1-c 28-05-07 22:22

זה לא נושא רגיש בכלל :) קיבלתי ציון שאני מבסוט ממנו לאללה והוא גם בעשירון העליון, אז אין לי מה להיפגע מזה.

Elevation 28-05-07 22:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
כל מקרה גבריאל החלטה באיזה אונברסיטה לילמוד ?

אני מנחש העברית סלח לי שאני אומר את זה (אבל דווקא כמה רוב המיתנאשים וילדי השמנת של הארץ )

אני ירושלמי, אחי. יש פה רק אוניברסיטה אחת. אני גם גר שבע דקות מהעברית. אז כן, העברית. (מה גם שהיא מדורגת כאחת ממאה הטובות בעולם וכ'ו וכ'ו)

P-a-n-1-c 28-05-07 22:26

אני אגיד לך למה "התפוצצתי" עליך.
פשוט אני מכיר אנשים שהשקיעו את האמא של התחת בפסיכומטרי וקיבלו ציונים פחות טובים ממך [700+ אבל לא 700+++], ולהגיד דברים כמו שאתה אמרת זה זלזול מוחלט באנשים האלה. אני אישית לא חושב שבאמת קיימים אנשים שבאים בגישה של "וואלה אנ'לא אלמד, אני אבלה עם חברה שלי יום לפני" וכו' וכו' ומקבלים ציונים של 780+. פשוט אין חיה כזאת. תמיד אנשים אומרים "שכן שלי.. דוד שלי.. אחיין שלי קיבל 795 והוא בכלל לא למד! הוא פשוט גאון!" - חרטה.

SuzukiR 28-05-07 22:26

ציטוט:

אני ירושלמי, אחי. יש פה רק אוניברסיטה אחת. אני גם גר שבע דקות מהעברית. אז כן, העברית. (מה גם שהיא מדורגת כאחת ממאה הטובות בעולם וכ'ו וכ'ו)

איפה אתה גר בירושלים?

אם אתה גר ליד הקטמונים ועדיין לא נתתה מכות לנתוש אני הורג אותך!!!

נישבע לך אחי יש לי דודים בירושליים והיה לי איזה קטע איתו קיצר אמרתי לו שאני שכחתי מה שהיה במסרים
אבל בתאכלס אני רק מגיע לירושליים אני מזיין אותו
שונא תילד השמנת הזה

Elevation 28-05-07 22:27

ציטוט:

זה לא נושא רגיש בכלל :) קיבלתי ציון שאני מבסוט ממנו לאללה והוא גם בעשירון העליון, אז אין לי מה להיפגע מזה.

מזה אומר, לפי התפלגות גאוסיינית? 690+-?

SuzukiR 28-05-07 22:27

אה גבריאל אם אתה מגיע לאזור הצפון או אתהמחפש צמרים טובים וזה תגיד אני מכיר אנשים אני יוכל לסדר לך מחירים טובים בכיף

Bullet 28-05-07 22:28

חח טוב יודע מה? בוא תעשה פסיכו בשמי, אתה הרי לא צריך ללמוד :book:
תביא לי 760 ואני משלם לך על הפסיכומטרי(~500 ש"ח) :sweatdrop:
ו100 ש"ח לשעה!

Elevation 28-05-07 22:29

ציטוט:

אני אגיד לך למה "התפוצצתי" עליך.
פשוט אני מכיר אנשים שהשקיעו את האמא של התחת בפסיכומטרי וקיבלו ציונים פחות טובים ממך [700+ אבל לא 700+++], ולהגיד דברים כמו שאתה אמרת זה זלזול מוחלט באנשים האלה. אני אישית לא חושב שבאמת קיימים אנשים שבאים בגישה של "וואלה אנ'לא אלמד, אני אבלה עם חברה שלי יום לפני" וכו' וכו' ומקבלים ציונים של 780+. פשוט אין חיה כזאת. תמיד אנשים אומרים "שכן שלי.. דוד שלי.. אחיין שלי קיבל 795 והוא בכלל לא למד! הוא פשוט גאון!" - חרטה.

כמה אתה מכיר במכון, בלי ידע בתזונה, בלי לאכול ברזל כבד מדי, אבל גדלים כמו התחת של רוזי או'דונל במפעל ממתקים?

גם בלי חומרים?

כמו שיש פריקים בכל דבר....

תראה, כשאבא שלי עלה לארץ מאיטליה, הוא ניגש בלי לדעת עברית יותר מדי, והוציא 779. עכשיו לך תסביר את זה.

Bullet 28-05-07 22:31

ציטוט:

תראה, כשאבא שלי עלה לארץ מאיטליה, הוא ניגש בלי לדעת עברית יותר מדי, והוציא 779. עכשיו לך תסביר את זה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לי אתה עשית פסיכומטרי אחר אחי מה עישנת?? 779 לעולה חדש

Elevation 28-05-07 22:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
איפה אתה גר בירושלים?

אם אתה גר ליד הקטמונים ועדיין לא נתתה מכות לנתוש אני הורג אותך!!!

נישבע לך אחי יש לי דודים בירושליים והיה לי איזה קטע איתו קיצר אמרתי לו שאני שכחתי מה שהיה במסרים
אבל בתאכלס אני רק מגיע לירושליים אני מזיין אותו
שונא תילד השמנת הזה

אחי, הוא סטרייט אפ ילד כאפות. עזוב אותך, אני זוכר שהייתי עם כמה ידידות שלי, והוא רשם אשכול הערצה לכמה שאני: "אשף בחורות" או מה שזה לא יהיה. והוא מעריץ את אביב גפן או משהו הומואי כזה.

ואני גר בפסגה.

SuzukiR 28-05-07 22:32

ציטוט:

אחי, הוא סטרייט אפ ילד כאפות. עזוב אותך, אני זוכר שהייתי עם כמה ידידות שלי, והוא רשם אשכול הערצה לכמה שאני: "אשף בחורות" או מה שזה לא יהיה. והוא מעריץ את אביב גפן או משהו הומואי כזה.

ואני גר בפסגה.

חח עזוב הוא גם למד בבצפר הזה של כל המיתנשאים ליד"ה

Elevation 28-05-07 22:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לי אתה עשית פסיכומטרי אחר אחי מה עישנת?? 779 לעולה חדש

אני לא מבין את זה עד היום. בשיא הרצינות, הציון מול העיניים שלי (אבא שלי גאון, עוד כשהוא נבדק באיטליה, גם אני, אבל זה לא מצדיק את זה. זה קטע לא שפוי. הוא טוען שבדיוק עלו אתיופים או מה שזה לא יהיה, אבל זה חולני לגמרי. אני יודע שזה נשמע כמו שקר, פאק, כשאני כותב את זה, זה נשמע לי מוזר. אבל.... לא יודע. הוא מפחיד במתמטיקה, ויודע איזה תשע שפות, אז בכמותי ואנגלית הוא היה מסודר, העברית יש המון לוגיקה ולא רק עברית פרופר, ביטויים שהם לטינים במקור, זה כלום בשבילו (כי איטלקית זה אחת לאחת זה), ככה שמובן ציון גבוה... אבל 779? לא יודע איך).

Bullet 28-05-07 22:33

ציטוט:

כמה אתה מכיר במכון, בלי ידע בתזונה, בלי לאכול ברזל כבד מדי, אבל גדלים כמו התחת של רוזי או'דונל במפעל ממתקים?

כמה אתה מכיר במכון שהיו יותר גדולים מ95% מהמכון עצמו בלי אימונים בכלל? :sbb4:

Elevation 28-05-07 22:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
חח טוב יודע מה? בוא תעשה פסיכו בשמי, אתה הרי לא צריך ללמוד :book:
תביא לי 760 ואני משלם לך על הפסיכומטרי(~500 ש"ח) :sweatdrop:
ו100 ש"ח לשעה!

אתה מזכיר לי קטע מצחיק. מישהו הציע לי חמש, והעלתי אותו לעשר. אבל אני בחיים לא אגש, לא שווה לי את הפסילה, אם יגלו אותי.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:20.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ