![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
0 יחידות פיזיקה 0 יחידות תנ"ך 0 יחידות ערבית 0 יחידות מחשבים 0 יחידות אנגלית 0 יחידות ספרות 0 יחידות ביולוגיה 0 יחידות היסטוריה ו- 1יחידות בלשון!!!!!!!!!!!! בציון סופי של 90!!!! אמא כל כך גאה בי!!! |
קיצר לא חשוב.. אין טעם לויכוח הזה
תגידו רגע אחרי שאני מסיים את כל השאלונים במקצוע כלשהו, מפרסמים לי באתר הזה של הציונים גם את הסופי של ה5 יח'? |
ציטוט:
החשיבה המהירה זה גם לא היה משחצנות, הסברתי לו למה אני חושב שהיה לי קל, ולמה אני חושב שהצלחתי בפסיכו', שים לב שישר אחרי זה באה הסתייגות (משהו כמו "אולי בבחינה ממתכונת שונה הייתי מצליח פחות", או משהו כזה, לא זוכר). "אנשים הסתכלו..... שנקרא לחשוב" - זאת דדוקציה שלך, שיבושם לך. אם תשים לב, אתה תראה שרשמתי אפילו שהייתי בלחמן. זה שלא ממש למדתי שם באמת (וזה לא כי אני מאגניב, עובדתית, דווקא היו דברים שהיו יכולים לעזור.) זה בלי קשר. תראה, כמו שאנשים כל יום פותחים אשכול על כמה שהם גדולים, נרקיסיזם טהור, "אני יותר גדול ממך" בלה בלה בלה, אני סה"כ מציין פה עובדות, אחרי ששאלו אותי עליהן, ואתה חושב שאני מתנשא. (מה שאני כן, אבל פה לא הבנתי את זה לידי ביטוי, נדמה לי). אולי זה נושא רגיש אצלך אחי. בכל מקרה, אני דווקא עדיין תופס ממך. |
כל מקרה גבריאל החלטה באיזה אונברסיטה לילמוד ?
אני מנחש העברית סלח לי שאני אומר את זה (אבל דווקא כמה רוב המיתנאשים וילדי השמנת של הארץ ) |
ציטוט:
תגיד??בא לך לתת לי ת'ציון שלך? |
זה לא נושא רגיש בכלל :) קיבלתי ציון שאני מבסוט ממנו לאללה והוא גם בעשירון העליון, אז אין לי מה להיפגע מזה.
|
ציטוט:
אני ירושלמי, אחי. יש פה רק אוניברסיטה אחת. אני גם גר שבע דקות מהעברית. אז כן, העברית. (מה גם שהיא מדורגת כאחת ממאה הטובות בעולם וכ'ו וכ'ו) |
אני אגיד לך למה "התפוצצתי" עליך.
פשוט אני מכיר אנשים שהשקיעו את האמא של התחת בפסיכומטרי וקיבלו ציונים פחות טובים ממך [700+ אבל לא 700+++], ולהגיד דברים כמו שאתה אמרת זה זלזול מוחלט באנשים האלה. אני אישית לא חושב שבאמת קיימים אנשים שבאים בגישה של "וואלה אנ'לא אלמד, אני אבלה עם חברה שלי יום לפני" וכו' וכו' ומקבלים ציונים של 780+. פשוט אין חיה כזאת. תמיד אנשים אומרים "שכן שלי.. דוד שלי.. אחיין שלי קיבל 795 והוא בכלל לא למד! הוא פשוט גאון!" - חרטה. |
ציטוט:
איפה אתה גר בירושלים? אם אתה גר ליד הקטמונים ועדיין לא נתתה מכות לנתוש אני הורג אותך!!! נישבע לך אחי יש לי דודים בירושליים והיה לי איזה קטע איתו קיצר אמרתי לו שאני שכחתי מה שהיה במסרים אבל בתאכלס אני רק מגיע לירושליים אני מזיין אותו שונא תילד השמנת הזה |
ציטוט:
מזה אומר, לפי התפלגות גאוסיינית? 690+-? |
אה גבריאל אם אתה מגיע לאזור הצפון או אתהמחפש צמרים טובים וזה תגיד אני מכיר אנשים אני יוכל לסדר לך מחירים טובים בכיף
|
חח טוב יודע מה? בוא תעשה פסיכו בשמי, אתה הרי לא צריך ללמוד :book:
תביא לי 760 ואני משלם לך על הפסיכומטרי(~500 ש"ח) :sweatdrop: ו100 ש"ח לשעה! |
ציטוט:
כמה אתה מכיר במכון, בלי ידע בתזונה, בלי לאכול ברזל כבד מדי, אבל גדלים כמו התחת של רוזי או'דונל במפעל ממתקים? גם בלי חומרים? כמו שיש פריקים בכל דבר.... תראה, כשאבא שלי עלה לארץ מאיטליה, הוא ניגש בלי לדעת עברית יותר מדי, והוציא 779. עכשיו לך תסביר את זה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואני גר בפסגה. |
ציטוט:
חח עזוב הוא גם למד בבצפר הזה של כל המיתנשאים ליד"ה |
ציטוט:
אני לא מבין את זה עד היום. בשיא הרצינות, הציון מול העיניים שלי (אבא שלי גאון, עוד כשהוא נבדק באיטליה, גם אני, אבל זה לא מצדיק את זה. זה קטע לא שפוי. הוא טוען שבדיוק עלו אתיופים או מה שזה לא יהיה, אבל זה חולני לגמרי. אני יודע שזה נשמע כמו שקר, פאק, כשאני כותב את זה, זה נשמע לי מוזר. אבל.... לא יודע. הוא מפחיד במתמטיקה, ויודע איזה תשע שפות, אז בכמותי ואנגלית הוא היה מסודר, העברית יש המון לוגיקה ולא רק עברית פרופר, ביטויים שהם לטינים במקור, זה כלום בשבילו (כי איטלקית זה אחת לאחת זה), ככה שמובן ציון גבוה... אבל 779? לא יודע איך). |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה מזכיר לי קטע מצחיק. מישהו הציע לי חמש, והעלתי אותו לעשר. אבל אני בחיים לא אגש, לא שווה לי את הפסילה, אם יגלו אותי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ