ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מה הפלסטינים עשו לחייל צה"ל. (https://israelbody.com/showthread.php?t=10874)

Jones 29-05-07 23:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
בדיוק, הם חמדו בכל. והם עשו מלחמה ובמלחמה החוק הבינלאומי אומר "הכל או כלום". הם ניסו לקבל הכל וקיבלו כלום. לכן הם לא צריכים לבכות.

ובאשר לגבולות 1967, הם גם התחילו איתנו במלחמה והפסידו, אז לגיטימי שאנחנו ניקח מה שבא לנו.

נכון ליגיטימי לגמרי,אבל את ערביי ישראל אתה גם תעיף שאין להם קשר לדבר??

SuzukiR 29-05-07 23:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס
כן כן כן כן,אתה תמים אם אתה חושב שצה"ל יודע 100 % תמיד מאיזה ביית יורים רקטות,לפעמים טועים,ולא מזמן פרסמו שקרתה טעות שהיה איזשהוא ילד שהלך לבית ספר ,מעזה כמובן,היה איתו נשק פלסטיק,חיל חשב שזה אמיתי,ירה לעברו??זה אנושי??

טעויות קורות זה לפחות טעות

אבל להיתפוצץ ליד אישה בהריון והילד שלה זה לא טעות זה בכוונה

לעלות לאוטובוס שלתלמדים (מקרה שקרה לפני 15 שנה )
ולרסס 26 תצלמדים זה לא טעות זה בכוונה

אין מה לעשות לפעמים טועים אבל הם לא טועים הם בכוונה עושיםתדברים האלה

Jones 30-05-07 00:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
ליתר דיוק הם עמדו להתחיל איתנו במלחמה אנחנו פשוט הנחנו מכת תרופה לפני

הם לא עמדו,הם התחילו והפסידו.

Bullet 30-05-07 00:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס

היינו צריכים להעיף כשהיה לנו הסיכוי. עכשיו כבר מאוחר מדי.

מה זה אין להם קשר לדבר? הם תומכים במדינה דו לאומית וביטול חוק השבות היהודי. הם גם מסיעים כל הזמן מחבלים ומסייעים לאויב.

והדבר הכי גרוע: הם תופסים מקומות במגמת רפואה באוניברסיטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gamerrrrr 30-05-07 00:00

ציטוט:

אירן זה פרסים לא ערבים אחי הם שונאים את הערבים
נכון שאלה משקיעות יחסית בטכנולגיה רק בגלל העושר שלהם

ואתה צודק בשאר

איזה שונאים את הערבים ואיזה בטיח, הם מעבירים לחזבאללה (ערבים שיעים) כסף, הם מעבירים לסורים כסף שהם גם שיעים. בעיקרון הם תומכים בכל השיעים (ד"א הידעתם שלמרות שרוב המוסלמים בסוריה הם שיעים השלון נמצא בידי עלוויאים??)

נו וזה ברור שהם משקיעות בטכנו' בגלל העושר שלהן אחרת הן לא יכלו להשקיע בזה. חוץ מזה שגם ללוב יש גרעיון שזה נחשב לפיתוח טכנו' והיא דווקא ארץ ענייה מאוד.

SuzukiR 30-05-07 00:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס

למה אתה חושב שאין להם קשר לדבר

אפילו השב"כ הוכיח ש40 אחוז מערבי ישראל תומכי טרור

ומוכנים לעזור לטרור והביאו את הנתונים האלה כלפי הכנסת שכמובן השיארה להם את האזרחות ואת הקיצבאות אבל איך שנאמר בינתיים הם נהנים שיגיע הרגע הם יפחדו

SuzukiR 30-05-07 00:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
איזה שונאים את הערבים ואיזה בטיח, הם מעבירים לחזבאללה (ערבים שיעים) כסף, הם מעבירים לסורים כסף שהם גם שיעים. בעיקרון הם תומכים בכל השיעים (ד"א הידעתם שלמרות שרוב המוסלמים בסוריה הם שיעים השלון נמצא בידי עלוויאים??)

נו וזה ברור שהם משקיעות בטכנו' בגלל העושר שלהן אחרת הן לא יכלו להשקיע בזה. חוץ מזה שגם ללוב יש גרעיון שזה נחשב לפיתוח טכנו' והיא דווקא ארץ ענייה מאוד.

הם שונאים אחו :):):):):):) את הערבים תאמין לי אחי

מסכים איתך בשאר

SuzukiR 30-05-07 00:02

ציטוט:

היינו צריכים להעיף כשהיה לנו הסיכוי. עכשיו כבר מאוחר מדי.

מה זה אין להם קשר לדבר? הם תומכים במדינה דו לאומית וביטול חוק השבות היהודי. הם גם מסיעים כל הזמן מחבלים ומסייעים לאויב.

והדבר הכי גרוע: הם תופסים מקומות במגמת רפואה באוניברסיטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ולא מאוחר מדי פשוט כרגע אין בצים למדינה אבל עוד מעט כבר לא יהיה מנוס

הם תופסים מקומות כי הם צריכים 640 פיסכומטרי בזמן שאתהיהודי צריך 720 לפחות

וגם יש להם לרובם 15 נקודות בונוס על מקצוע ככה שממש לא קשה להם

זה בגללהאפליה המתקנת על מתקנת אפליה הכלפנו

Bullet 30-05-07 00:02

ציטוט:

הם שונאים אחו :):):):):):) את הערבים תאמין לי אחי

מסכים איתך בשאר

הם לא שונאים, שונאים אותם.
הם מממנים את הטרוריסטים הערבים כדי לזכות באהדת הערבים, כי בכל זאת הם מוסלמים

Jones 30-05-07 00:03

ציטוט:

טעויות קורות זה לפחות טעות

אבל להיתפוצץ ליד אישה בהריון והילד שלה זה לא טעות זה בכוונה

לעלות לאוטובוס שלתלמדים (מקרה שקרה לפני 15 שנה )
ולרסס 26 תצלמדים זה לא טעות זה בכוונה

אין מה לעשות לפעמים טועים אבל הם לא טועים הם בכוונה עושיםתדברים האלה

קודם כל תגיד לי את השם שלך,שלא אקרה לך בניק,אז ככה,זה נובע משינאה אצל אדם ספציפי,הרסתם לו ת'בית "בטעות" מתמלא זעם הבנאדם,רואה אדום בעיניים מחזיר לך מלחמה..אני חושב שאחד שהרגו את אחיו את אביו את אמו,נשאר יתום??מה נשאר לו לעשות"אלא רק להחזיר מלחמה".

כן ועוד משו אחי,אתה יודע שערביי ישראל לא תומכים בדבר וגם הקוראן,כתוב בקוראן בעליל"שאסור לפגוע בילדים בנשים הרות ובעצים".

Gamerrrrr 30-05-07 00:03

עזוב מה שהשב"כ הוכיח כי הוא לא יכול להוכיח זה כמו לעשות סקר.

מה שכן הערבים הישראלים הם גייס חמישי בארצינו ובמקרה פורסם (יותר נכון נגנב) לפני 23 שנה בערך מסמך מאוד מעניין מבית היוצר של אירן, נוהל הגיס החמישי שדווקא בו הם השקיעו כספים בכורדים העירקים והתורכים על מנת להחליש את בגדד תוך כדי שימוש בגייס החמישי. או להחליש את אנקרה במקרה של מלחמה עם תורכיה.

Bullet 30-05-07 00:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס
קודם כל תגיד לי את השם שלך,שלא אקרה לך בניק,אז ככה,זה נובע משינאה אצל אדם ספציפי,הרסתם לו ת'בית "בטעות" מתמלא זעם הבנאדם,רואה אדום בעיניים מחזיר לך מלחמה..אני חושב שאחד שהרגו את אחיו את אביו את אמו,נשאר יתום??מה נשאר לו לעשות"אלא רק להחזיר מלחמה".

כן ועוד משו אחי,אתה יודע שערביי ישראל לא תומכים בדבר וגם הקוראן,כתוב בקוראן בעליל"שאסור לפגוע בילדים בנשים הרות ובעצים".

יופי, מה אתה מציע שנעשה? למנהיגים שלהם לא אכפת שהם יתפוצצו יחד איתם.

newsflash... הערבים לא ממש יודעים מה כתוב בתוך הקוראן שלהם. חוץ מזה מאז ומתמיד הדתיים בכל דת נהגו לפרש את הספר שלהם ככה שזה יתאים למניעים.

SuzukiR 30-05-07 00:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס

כמו שאמרתי ל אני לא קורא להם ערבי- ישראל אלה טרוריסטים מבית

בקוראן אומנ ם כתוב את זה אבל גם כתוב שצריך להרוג את כל הכופרים שזה אנחנו כהיהודים מבחינתם כופרים

אצלנו זה טעויות אין מה לעשות אצלהם זה לא זה מכוון במלחמה נגד טרור ובמלחמה ביכלל יש טעויות

Jones 30-05-07 00:06

ציטוט:

הם לא שונאים, שונאים אותם.
הם מממנים את הטרוריסטים הערבים כדי לזכות באהדת הערבים, כי בכל זאת הם מוסלמים

כן זה רק נראה לך שהם מממנים אותם,זה בכלל לא כך הדבר.

SuzukiR 30-05-07 00:06

ודרך אגב קוראים לי נתנאל

Gamerrrrr 30-05-07 00:07

ציטוט:

כמו שאמרתי ל אני לא קורא להם ערבי- ישראל אלה טרוריסטים מבית

בקוראן אומנ ם כתוב את זה אבל גם כתוב שצריך להרוג את כל הכופרים שזה אנחנו כהיהודים מבחינתם כופרים

אצלנו זה טעויות אין מה לעשות אצלהם זה לא זה מכוון במלחמה נגד טרור ובמלחמה ביכלל יש טעויות

לא בקוראן כתוב להרוג את עובדי האלילים שאלה הנוצרים, לפי הקוראן דווקא יש ליהודים מעמד כלשהו של בני חסות שזה אומר שאנחנו צריכים לשלם להם מס גולגולת כל חודש (שזה גם כן נגדינו אבל סתם רציתי לציין את זה שהם מתייחסים ליהודים בצורה אחרת)

Jones 30-05-07 00:07

ציטוט:

יופי, מה אתה מציע שנעשה? למנהיגים שלהם לא אכפת שהם יתפוצצו יחד איתם.

newsflash... הערבים לא ממש יודעים מה כתוב בתוך הקוראן שלהם. חוץ מזה מאז ומתמיד הדתיים בכל דת נהגו לפרש את הספר שלהם ככה שזה יתאים למניעים.

אתה צודק בקשר לדת,אבל זה ידוע שבכל דת שהיא הפגיעה בילדים ובנשים אסורה..

Bullet 30-05-07 00:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס
כן זה רק נראה לך שהם מממנים אותם,זה בכלל לא כך הדבר.

תעשה טובה נו... אפילו כשהצבא שלנו היה בתוך לבנון הוא מצא נשק של חיזבאללה ששייך לאירן, ואפילו היו חיילים שנשלחו מאיראן כדי לעזור להם.

Jones 30-05-07 00:08

ציטוט:

לא בקוראן כתוב להרוג את עובדי האלילים שאלה הנוצרים, לפי הקוראן דווקא יש ליהודים מעמד כלשהו של בני חסות שזה אומר שאנחנו צריכים לשלם להם מס גולגולת כל חודש (שזה גם כן נגדינו אבל סתם רציתי לציין את זה שהם מתייחסים ליהודים בצורה אחרת)

לפי הקוראן,ליהודים אין שום מעמד אתה טועה,אנחנו והנוצרים אוייבים שלהם.

Bullet 30-05-07 00:08

ציטוט:

כן... רק ששכחת להזכיר שהם גם צריכים לפי הדת להשפיל את היהודים, ושחס וחלילה יהודי לא יהיה במעמד חברתי כמו של מוסלמי.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:39.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ