![]() |
בנות שאתה מכיר במועדון ולא זורמות ליותר מנשיקה, כאילו כוסעמקק הכבוד שלך אנחנו רק עכשיו הכרנו מי ידע?? לפחות תהני... חחחחחחחחחחחח
|
שאומרים לך ששמנת :x
|
נזכרתי בעוד דבר מעצבן שחברים מהכיתה אומרים לי,
שאני במכון כבר הרבה זמן ועדיין לא "התפתחתי" יחסית. הם כאילו מצפים שבשנה וחצי אתה מינימום תאום של ארנולד. =/ ועוד דבר מעצבן, זה שהם אומרים "עם כל הגודל שלך והכוח, אני מוריד אותך במכות" כאילו מה הקשר? והם אומרים לי את זה בלי קשר, זה לא שהתחלנו לדבר על זה כאילו חח.. שרוטים Xd |
ציטוט:
|
הדבר שהכי מעצבן זה הטיפה האחרונה שנדבקת לבולבול אחרי שמשתינים.
|
יש לי איזה אחד בכתה, שחיף מתלהב שלא מתאמן בכלל, דואג להזכיר לכל מי שמתאמן - "הפסקת להתקדם", "אתה סתם שמן", "זהו, אתה לא מתפתח" וכאלה... והפאנץ' ליין? כשאומרים לו (אנשים שרואים שהם מתפתחים משבוע לשבוע) שאי אפשר תמיד להתקדם באותו קצב, הוא אומר "אני יכול להתקדם תמיד באותו קצב". בכלל הוא חושב שהוא יודע הכל...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לפני שנה וחצי נסעתי באוטובוס אם חברים לנופש בצפון קיצור היה חסר לחבר שלי 25 אגורות מסכנות אז הנהג בא אליו ביציאה כזאת "תארגן 25 אגורות או שתירד עכשיו מהאוטובוס" חחחחחחחחחחחחחחחחחח למרות שלא ממיזמן יצא לי להיות אם נהג האוטובוס הכי מטורף בעולם באמצע הנסיעה אמר יאלה כולם החוצא כוס עמק אני רוצה ללכת הבייתה עצר את האוטובוס באמצע רחוב רוטשילד בראשון ואמר כולם החוצא! חחחחחחחחחחח הוא היה עצבני ולפני זה כל אחד שעולה לאוטובוס קיבל הערה אני איך שעליתי ישר צחקתי לו בפנים הוא עושה לי "מה מה אתה שמח חיים בזבל אתה שמח":crazy: |
אנשים שהולכים על חולצות של להקות שהם אפילו לא שומעים כדי להיות "קולים"...
|
אנטון אתה מדבר על דן?
|
ציטוט:
|
כשאיזה חופר אחד בא ומתחיל לשאול שאלות כמו כמה זמן אתה מתאמן ואם אני יכול להרכיב בשבילו תפריט תוזנה+אימונים ללא תשלום :/
או שחברים כל הזמן שואלים אם המאכל הזה בריא או לא ואז כשאתה מתחיל להסביר להם על חיטוב ומסה הם צוחקים עליך ואומרים שחיטוב זה לבנות |
ציטוט:
חחח החיים שלו בזבל ......טוב נו....הוא נהג אוטובוס אתה יודע איזה סיוט זה לנסוע כל יום שעותתתתת וכל יום במשך שנים את אותו מסלול.....כואב לי הראש מלחשוב על זה...=[ זה הזכיר לי את הקמצנים ...חח אני תמיד מכרטס על חברים שחסר להם כירטוס וגם כאלה שהם לא ממש חברים..(כי אנחנו נוסעים לבית ספר באוטובוס..) עכשיו לי כבר נגמרו הכרטוסים ונישאר לי רק ליום אחרי וזהווווו כי אני תמיד מכרטס על מי שנגמר לו...(מי שמבקש...) ופעם אחת חבר שלי ביקש מחבר אחר והוא אומר אין לי הולך ומכרטוס על עצמוץץץאז חבר שלי אומר לו נוווו אבל הינה יש לך והוא שותקקק!!! ובסוף אני כירטסתי עליו וביום אחרי הלכתי עם חבר שלי ברגלללל(זה 5 ק"מ קמנו שעהה יותר מוקדם..) אוףףף גם כן הקמצנות הזאתי!! |
ציטוט:
|
אנשים שמתקשרים אליך שעות בלי מטרה "כדי לשוחח".
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ