![]() |
כשחברה שלך אומרת למי שמתחיל איתה שחבר שלה בודיביילדר
|
ווואאאייי קרה לי עכשיו...
כשאתה רואה תוכנית טבע ורצות לך מחשבות כמו "בונה... אייזה גב יש לעטלף הזה!!!!!" "מאיפה הגנו הזה מביא את החלבון שלו??" "איך לעזאזל הגמלים לא מאבדים מאסת שריר למרות שהם לא אוכלים פעם ב-3 שעות??" המשפחה שלי חושבת שאני צריך טיפול... =s חחחחח |
גם אני חושב
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כשאתה מחפש את הסמיילי עם הבייספס באייסיקיו :laugh:
|
ציטוט:
|
קרה לכם פעם שאספתם אוכל לצלחת כדי ליצור ארוחה?
נגיד: צלחת עם,כפית קוטג,כוס חלב בצד,ביצה,אגוזים,כמה כפיות אורז,קצת אפונה,קצת תירס,קצת כוסמת או משהו בסוף יש לך אחי כמו מנה של אל על ..חסר רק הנייר כסף מעל לא קרה? |
ציטוט:
|
מה לא קרה לך?!?!!
נו שאף אחד לא עשה קניות ! אז אתה מסתובב במטבח ו"מלקט" את אבות המזון מכל מיני מקורות שונים כאלה. ומרכיב ארוחה! מה לא קרהה איך יכול להיות!! אתם לא בודיבילדרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ציטוט:
אבל אני זה מקרה גרוע אם אין אוכל אני לא אוכל =\ |
כש..
גיל גרנות מתקשר אליך ושואל אותך אם אתה יכול לעשות לו תוכנית תזונה ואימונים :sbb4: |
כשאתה נגנב שאתה שומע אנשים אומרים שכול מיני תרגלים יעצרו לך את הגדילה וכבר אין לך כוח להתכווח איתם
|
כשהמאמנים בחדר כושר מרכלים עליך מאחורי הגב כשהם רואים אותך עושה תרגילים כמו דד ליפט וסקוואט בביצוע מושלם אז הם עוברים בין כולם ומספרים להם שאתה פוגע לעצמך בגדילה....
|
שיש לך שיטות להכין חביתה לשבור תביצים וכאלה :p
|
ציטוט:
קרה קרה:sbb4: |
כשאומרים לך משפט כמו "רק אל תשבור לנו את ההגה עם הידיים האלו"...
|
ציטוט:
אבל כנראה שזה היה עומס מצטבר מסגירה חזקה מדי של הברז. הפאדיחה שלי שגם פעת אחת במלון בטבריה שהייתי בו עם סבא שלי שברתי שוב פעם בטעות את הברז בקיור ואז שהאחראים במלון תיקנו לנו את הברז בחדר הם חיברו את המים החמים והקרים הפוך. אז כל פעם שמישהו ניגש לברז הוא התעצבן שהמים חמים מדי או קרים מדי כי הצינורות חוברו הפוך. חחח שובר ברזים סדרתי אני. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ