ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אתה יודע שאתה בודיבילדר כש... (https://israelbody.com/showthread.php?t=4220)

toxicity 23-06-07 14:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי F][_aMe
למדתי להכין חזה עוף, יוצא לי ממש טעים... :wiggle:
איך אתה מכין/מכינים לך אותו?

פפריקה חריפה, פלפל שחור ועוד כמה תבלינים :)

F][_aMe 23-06-07 14:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
פפריקה חריפה, פלפל שחור ועוד כמה תבלינים :)

אתה מכיר את המחבתות עם הפסים? שמדמות גריל אבל במחבת?
קיצר לא משנה זה לא כ"כ עקרוני אני חושב. אני מכין את זה תוך 5 דק' וזה יוצא עסיסי וממש טעים.
אופן ההכנה:
לוקחים מחבת (במקרה שלי מחבת של גריל כמו שהזכרתי). לוקחים שניצל (של חזה עוף).
מחממים את המחבת על האש עד שהמתכת רותחת (תפילו טיפת מים ותבדקו - לא עם האצבע :closedeyes: ).
אחרי שזה חם, תפזרו מלח על המחבת (מכל הלב)... ושימו את השניצל.
תדאגו להפוך אותו כל דקה בערך. עד שתראו שהשניצל מוכן...
זהו בתיאבון... :sbb4:

GaL-L 23-06-07 15:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי F][_aMe
למדתי להכין חזה עוף, יוצא לי ממש טעים... :wiggle:
איך אתה מכין/מכינים לך אותו?

בתכלס אני מכין אותו יחסית דיי טעים שם פלפל שחור גרוס , מלח , ועוד תבלין כזה של על האש מניח על גריל חשמלי מחכה 5 דק' ואוכל (:

Deja Vu 24-06-07 15:30

אתה יודע שאתה באדיבילדר כשאתה בהאנג אובר חצי מת אם כאב ראש ובחילות מה שבאמת מפריע לך זה הארוחות שלא אכלתה והאימון שהפסדתה

Kachok 24-06-07 17:30

כשאתה עובד במשרד ואפילו מזכירות שכל החים שלהן בדיאטנ צוחקות עליך שאתה שותה קפה עם חלב 1% וסוכרזית

slim shady 24-06-07 17:33

כשאתה כמו כוסית עומד מול המראה ובודק אם גדלת. כמו שהכוסיות כזה נכנסות לדיכאון כשהם חושבות שהם שמנות...אתה כזה "אוף מה זה? איך איבדתי מאסת שריר ככה??"

The Iron Man 24-06-07 18:05

כשסבתא שלך אומרת לך יא כוסית תוסיף עוד קלוריות לתפריט :laugh:

ran_z 24-06-07 18:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי GaL-L
כשימי העמסה הם ימי חג בשבילך

חחחחחחחח' עלק יום העמסה זה יום חג בשבילך,,,,גדול!,,,, אני מדמין אותך קם בבוקר מתקלח מתלבש אלגנט, מסדר טוב ת'שיער, מברך אנשים ברחוב בגמר חתימה טובה (או גמר ארוחה טובה) וכל זה בגלל שהיום יום העמסה.

GaL-L 24-06-07 19:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
חחחחחחחח' עלק יום העמסה זה יום חג בשבילך,,,,גדול!,,,, אני מדמין אותך קם בבוקר מתקלח מתלבש אלגנט, מסדר טוב ת'שיער, מברך אנשים ברחוב בגמר חתימה טובה (או גמר ארוחה טובה) וכל זה בגלל שהיום יום העמסה.

חחחחחח אחי התכוונתי יענו חג מבחינת ימי שמחה תחשוב על שבכל הימים אתה על 80 גרם פחמ' ויום אחד מותר לך להפגיז באוכל ואני בן אדם עם תיאבון בריא :) אז זה ממש כייף לי לטחון כל היום

Amit 24-06-07 19:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
אתה יודע שאתה באדיבילדר כשאתה בהאנג אובר חצי מת אם כאב ראש ובחילות מה שבאמת מפריע לך זה הארוחות שלא אכלתה והאימון שהפסדתה

בדרך כלל באדיבלדרים לא מגיעים להאנגאובר:unsure:

Fatty 24-06-07 19:13

כשאתה מוכן להרוג חברים שלך שאתה נגיד בא אליהם הביתה ושואל מה יש לאכול, והם יודעים שאתה בקטע של Bb אז הם כזה פותחים תמגרה ואומרים "הנה אחי, פה יש לחם דיאטטי כזה כמו שאתה אוהב" (יש שם פשוט לחם מלא).

ובכלל אתה שונא את המילה "דיאטטי"

Sugarzaza 24-06-07 19:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Amit

בדרך כלל באדיבילדרים לא שותים :closedeyes:

eyalamzleg 24-06-07 19:50

כשחושבים שאתה השומר ראש של אמא שלך! =/
כשעולות לך בדיחות כמו
אתה כלכך שחיף שאין לך צל

Deja Vu 24-06-07 20:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Amit

חחח אז עזוב האנגאובר מצב שאתה תחולה או משהו...

P-a-n-1-c 24-06-07 21:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z

חחחחחחחחחחח :flowers:

Bullet 24-06-07 21:18

אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאתה לא ישנת בלילה כי חרשת למבחן/היית בבילוי לילה/ראית סרט/סיבה כלשהי אחרת ולמחרת אתה הולך לישון בצהריים ככה להשלים שעות שינה, ופתאום אתה קם ב9 בערב מהשינה כזה מתוך סיוט וחושב "אוי לא.... מה השעה???? אני לא אכלתי היום מספיק חלבון!"

Yoshi-Moto 24-06-07 21:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאתה לא ישנת בלילה כי חרשת למבחן/היית בבילוי לילה/ראית סרט/סיבה כלשהי אחרת ולמחרת אתה הולך לישון בצהריים ככה להשלים שעות שינה, ופתאום אתה קם ב9 בערב מהשינה כזה מתוך סיוט וחושב "אוי לא.... מה השעה???? אני לא אכלתי היום מספיק חלבון!"

חח לפני שהייתי מתאמן עם תזונה נכונה והכל הייתי ישן צהריים.. היום אני לא מרשה לעצמי..

P-a-n-1-c 24-06-07 21:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet

אצלך אין את זה אתה פשוט אוכל ב9 את הארוחה היחידה שלך ביום וזהו :jockey:

Bullet 24-06-07 21:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אצלך אין את זה אתה פשוט אוכל ב9 את הארוחה היחידה שלך ביום וזהו :jockey:

לא את היחידה. אבל תחשוב שאם אתה אוכל את רוב האוכל בערב ואתה ישנת... אתה מתעורר כזה בבוקר ויש לך רגשות אשם כאילו עשית משהו רע

Yoshi-Moto 24-06-07 22:17

שכל אחד שמתחבר אצלך במסנג'ר יש לו תמונה של מפתח גוף או של עצמו.
(אולי זה רק אני כי צירפתי מלא אנשים למסנג'ר בכוונה לעזור להם, עזרתי להם וניתקנו קשרים.. אז סתם נשארו לי אנשים ששמים תמונות שלהם בתמונה במסנג'ר..)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:26.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ