![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אוכל טונה אחרי אימון זה טובבב???? |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש אתר או טלפון שאני יכול לברר? |
ציטוט:
המכללה של וינגייט הכי זולה. באמצע נמצא הקורס של קמפוס שיאים בת"א מבחינת עלות. יש קורסים לרוב של 6 חודשים או 3 חודשים, קורס של חודש יש בתאריכים מיוחדים. לך ליום פתוח תתרשם. אני מחר ביום פתוח ברחובות מתחיל קורס אוטוטו גם... שורף ת'מענק |
ציטוט:
ואולי קצת כתפיים אבל לא הרבה |
ציטוט:
זה מספר של איזה משרד בוינגייט, לא בטוח ששם יוכלו לתת לך פרטים אבל מקסימום יפנו אותך חחח בעיקרון יש כמה מתכונות של קורסים. בין 2 ל 8 חודשים אאל"ט, ועולה משהו כמו 6-7 אלף. תדבר איתם הם ידעו לתת לך פרטים יותר טוב. |
ציטוט:
|
למה לא בשיאים?
|
google it
hyper אחי, מי שלא גר בגוש דן יעדיף להגיע לסניף וינגייט הקרוב לבית פחות זמן בדרכים... למרות הרכבת והכל(שלא זולה אלא אם כן אתה חייל ואז היא חינמית) |
אתה יכול להביא לי את הפרטים של שיאים?
|
ציטוט:
:huh::huh::huh::huh: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אימון התאוששות:
squat 2x5 132.5 press 2x5 60 GHR's |
ציטוט:
|
אני גם רוצה ghr:(
|
אימון עצימות:
squat 222.5kg x3 PR שלא יגמר לעולם :sbb3: speed bench 65kgx10x3 אותו משקל משבוע שעבר, המטרה להזיז אותו יותר מהר. אין לי מושג אם זה קרה :Embarrassment: deadlift 207.5x4 דדליפט עם יד וחצי, בקושי יכול להחזיק את המוט ביד ימין, נחתכתי בדדליפט באימון של שבוע שעבר. נראלי היה לי חמישייה, אבל ויתרתי. BW chinups - 15 גם ככה אני לא במתכונת של עצימות בפלג גוף עליון, אז לפחות קצת פאמפ :happy: וכמיטב המסורת, סרטון השפיפה: |
הסקוואטר הכי גרוע בארץ
|
יפה בהצלחה
אני רואה כולכם התלהבתם מהבנץ' המהיר חחח ואחלה סקואט |
קיקז אחי!
אתה והשלד מתחרים מי יותר מפומפם? |
ציטוט:
|
איש הלילה כפרות, כל הכבוד על הסקוואט! ואין לך סיכוי לפמפם יותר ממני, יש לי אימון פימפום מיוחד...
|
כרגיל סקוואט אחד החזקים!
|
אימון נפח:
squat 4x5 182.5kg bench 5x5 112.5kg chinups 3x5 50lbs http://www.forum.trshady.com/images/.../TR_coffee.gif |
ציטוט:
כמה זה 50 ליברות? |
ציטוט:
22 ק"ג איש הלילה - רואים שהאימון הזה בשבילך הוא a walk in the park |
אל תדאג עידן, האימון בטוח הכיל הרבה מאוד קריאות האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאא במהלך הסקוואט.
אגב איש הקקה, הב1קר טר1ל לא כזה נוראי אחרי סקוואט. |
ציטוט:
ציטוט:
אני אוכל עוגת גבינה עם כוס חלב בבוקר וזהו. אחרת אחרי הסט הרביעי אני רבע שעה לא מסוגל לזוז מרוב בחילה. ציטוט:
|
אחי באמת כל הכבוד, משקל כזה בנפח:eek:... הלוואי להגיע לpr כזה עד קיץ הבא לסינגל:rolleyes:
|
הסקוואטר הכי גרוע בארץ!
|
אימון התאוששות:
squat 2x5 135 press 2x5 GHR's |
אני גיי מעצבן שמרגיז את השלד עם תגובות מטומטמות קקקקקק
|
ציטוט:
מה שלומך אח שלי? |
ציטוט:
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: |
סעמק איזה לילה מזדייין !
הלכתי לישון ב3, קמתי ב7 ולא מצליח להירדם מאז.. מקווה לישון קצת כשאני אחזור מהבסיס אחרת ה225 לא יעלה בחיים :mad::mad::mad: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
חוצמזה שזה עדיין חרא מצב לעשות בו אימון עצימות, גם אם תעשה אותו 356468436427 פעם. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ