![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחח אני טוב בשטויות האלה :)
|
ציטוט:
|
אם בשנה יש חודשיים שיש בהם 31 ימים, כמה חודשים יש עם 28 ימים?
|
כי מה אני זמרת??? מה זה פינק?
זאת פינק: http://www.peta2.com/outthere/page/450-pink_ad.jpg :boxing: :boxing: |
ציטוט:
פברואר |
ציטוט:
|
תורי
גילי הוא פי 3 משהיה גילך כשהייתי בגילך, כאשר אתה תהיה בגילי סכום גילינו יהיה 42. מה גילינו? |
ציטוט:
|
Wtf ?
1 ? 1\2 ? 1\3 ? 1\7 ? חח אויש טעות שלי.... יש 7 חודשים בשנה של 31 יום..... אם אני מוריד מהם 5.... אז נשאר 1\5 חודש ? בעע |
ציטוט:
אל תשחק אותה ראש קטן |
ציטוט:
|
פאניק התשובה היא אדם
בבקור כשהוא צעיר הוא הולך על ארבה. כשהוא בוגר הוא הולך על 2 כשהוא זקן הוא הולך על 3 2+מקל הליכה |
תענו על שלי:thumbdown:
|
ציטוט:
|
קבלו:
שני אנשים נשפטו על רצח,בית המשפט מצ אחד מהם אשם והשני חף מפשע. השופט פנה לאשם ואמר:"למרותש נמצאת אשם החוק מחייב אותי לשחרר אותך" כיצד זה יתכן?? |
ציטוט:
המצאת עכשיו |
ציטוט:
אויש איזה אידיוט אני. זה מהמבחני חוכמה האלה אם ההתחכמויות ? הצלחתי בפעם הראשונה שלי 11\12. :1: |
ציטוט:
אני לא אעשה את זה אחרי שאתה עשית, גם בגלל שחוויתי את זה וגם בגלל שזה כבר לא מצחיק יותק מפעם אחת סמוך עליי |
ציטוט:
הוא מת. :thumbdown: |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחח וואי פאניק עם דמעות בעיניים אתה לא יודע מה קרה לי... עלק גילי הוא פי 3 מגילך כשהייתי בגילך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.:mushy: עריכה:, נסיון לפתרון: X הילד, 3X השני. זה הגילאים שלהם כיום, היחס בינהם. 4X=42 X=3? חחח לא יודע תאמין לי. |
איתן הבנתי את החידה שלך אבל היא חופרת מידי ואין לי כ"כ זין לחשוב עליה חחח
תביא אחרת בלי זיוני מוח יתרים |
ציטוט:
|
לגלות?
יש לי אחת אחרת, אני אגלה את זאת ואני אתן לכם עוד אחת? |
לא הבנתם, זה לא חרטה
תחשבו על זה כמה רגעים ותבינו שזה "הגיוני" |
אני אנסח אחרת כי אין לכם הבנת הנקרא.
כשאני הייתי בגילך, היית קטן פי 3 מגילי כיום. |
ציטוט:
10.5 יותר קרוב. אני לא חושב שזה הפתרון. |
X הילד הקטן, הבוגר בצעירותו.
X=x כיום: 3x 3x+3x=42 X=7...הקטן בן 7, הגדול בן 21. |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פאניק איזה חידה Xdddddddddddddddddddddddd
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כשאתה היית בגילי אתה היית בן 7, קטן מהגיל שלך היום פי 3. היום אני בן 7 אתה בן 21 אבל אם הייתי בגילך סכום גילאינו היה 42. |
ציטוט:
כשאני הייתי בגילך(בן כמה שאתה היום) אתה הייתי קטן פי שלוש מגילי כיום. אתה לא רשמת את זה ככה... |
תגידו מתי לגלות
|
ציטוט:
|
X בן כמה שהקטן היה
3x הגיל שהקטן היום והבוגר היה פעם. אוקיי אז לפי היחסים אחי. 3x+9x=42 X=3.5 |
בבקשה פליים.....
http://corky.net/~nir/ym/pashut/kol_...rt_are_you.htm אם זו לא פעם ראשונה שלכם לא חוכמה..... תנו בראש.. ותגידו לי כמה קיבלתם... אני פעם ראשונה הצלחתי 11\12.. טעיתי ברעפים :\ |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ